Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Gezgin | Serbest Meslek Alımları

5 posters
YazarMesaj
Marquéz Slorkié
Karanlık Lord
 Karanlık Lord
Marquéz Slorkié

Gerçek İsim : güven

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Left_bar_bleue99/100Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Empty_bar_bleue  (99/100)
Patronus:

Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Empty
MesajKonu: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 8:58 pm

Adı - Soyadı:
İstediği Meslek [ Gezgin, Hırsız, Katil vb. ]:
Örnek Rp:
Rowanne Pleasance Sciacca

Gerçek İsim : Hüll,Asya,Asot.
Lakap : Plea.

MesajKonu: Geri: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimeC.tesi Ara. 19, 2009 5:40 am

Dolandırıcı
Örnek rp istenmemiş istenirse öm yoluyla ulaştıracağım.
Vincent Valentine

Vincent Valentine

Gerçek İsim : Beycan
Lakap : Vince, Vala

MesajKonu: Geri: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimeC.tesi Ara. 19, 2009 6:22 am

Yazılması unutulmuş. Rpni bana gönderebilirsin.
Vincent Valentine

Vincent Valentine

Gerçek İsim : Beycan
Lakap : Vince, Vala

MesajKonu: Geri: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimeC.tesi Ara. 19, 2009 6:42 am

Rowanne Pleasance Sciacca demiş ki:
Dolandırıcı
Örnek rp istenmemiş istenirse öm yoluyla ulaştıracağım.

Alındınız. Şu an rütbe resmi yok fakat en yakın zamanda yapılacaktır...
Ansem J. Demyx Sephiroth

MesajKonu: Geri: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimeCuma Ocak 08, 2010 12:38 am

Ad, Soyad:Ansem J. Demyx Lux
RolePlay Yaşı: 23
İstenilen Rütbe: Mezun
Günde Kaç Saat Online?:3-4
Örnek RolePlay:

Spoiler:
Victor Gatés

Victor Gatés

Gerçek İsim : Atilla
Lakap : ZuzaylıxD

MesajKonu: Geri: Gezgin | Serbest Meslek Alımları   Gezgin | Serbest Meslek  Alımları Icon_minitimePaz Ocak 17, 2010 6:41 am

Adı - Soyadı:Victor Untouched
İstediği Meslek [ Gezgin, Hırsız, Katil vb. ]:Katil
Örnek Rp:Victor herzamanki gibi bu işid bitirmişti etrafı kan lekelerinden temizledi.Kaza süsü verdi ve oradan uzaklaştı.Kan bulaşmış eldivenlerini çıkarırken''Temiz Bir iş oldu.''dedi.İçindeki ses ve Victor onaylamış gibi başını salladı evinr doğru yol aldı.Üstünü değiştirdi ve tekrar kurban aramaya koyuldu.Taktığı insanları öldürmezse içi rahat etmiyordu.Herzamanki yeri olan kafenin yerini tuttu içeri girdi.Kapıyı açtığında şu kapı zilinin çıkardığı sese gıcık oluyordu fakat burdada iyi kurbanlar vardı.Barmene seslenerek''Hey! Dostum bana güzel bir bira ver.''dedi.Victor birasını yudumlarken.Gözleri kurban seçiyordu ve içindeki ses ayağa kalkmıştı''Victor Bak!Ne kadar kurban var hepsi senin olabilir.Mesela şu esmer kız kesin hayatı kötüdür onu daha üzülmesini istemezsin dimi?Yada şu yaşlı kadın açlıktan nefesi kokuyor onu öldür ve bu sefelatten kurtar.''demişti içindeki ses.Victor yaşlı kadını seçmişti yanına giderek''Merhaba hanfendi ben yolumu kaybettimde.Beni bakanlığa götürürmüsünüz?''demişti aklında binbir sinsilik geçerken sıcak bir tavırla kadın''Tabi.Lütfen beni takip edin.''dedi.Victor boş bir alan arıyordu.Bomboş bir sokağa gelmişlerdi Victor numara yaparak''Ah! Bir dakka midem çok ağrıyo lütfen yardım edin''dedi ve kendini yere attı kadın yanına geldiğinde bir hamleyle kadını altına aldı.'Geber pis kadın bütün günahlarından arın.''dedi bıçağını havay kaldırarak kadın yalvarıyordu''Lütfen! Yapam bırak beni!''diye.Victor kulağıan tıkaç konmuş gibi duymuyordu bıçağı kaldırdı ve kadının göğsüne saplayıp çevirdi.Ardındanda''Üzgünüm ama sizi kurtardım bu hayattan''dedi ağlamaklı bir sesle.İçindeki ses harekete geçti''Hadi sokağın tam ortası onu kaldırda başak kurbanlar arıyalım?''demişti ses.Victor kadını çöplüğe götürerek bıraktı ve yeni kurbanalr için gene kafeye gitti.

Gezgin | Serbest Meslek Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serbest Meslek Alımları
» Üstteki Üyeye Bir Meslek Bul
» Yetişkin Alımları...
» Z.A.Y Alımları
» Şifacı Alımları ~