Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız?
Bana iyi davranmayan biri benim arkadaşım olamaz. Daha doğrusu herkes arkadaşım olamaz. İyi davranmıyor fakat zararsızsa yoluma devam ederim. Görmezden gelirim. Fakat iyi davranmıyor ve düşmanımsa 3. büyücüde ben olurum. O zaman vakit intikam vakti olur. Kaçamaz. Hiç şansı yok.
Hogwarts'taki en ilginç şey nedir?
Karanlık orman. Keşfedilecek o kadar çok şey var ki. Sabırsızlanmamak elde değil. Karanlık ormanın derinliklerinde kaybolmak istiyorum.
Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?
Çalıştım, ve başarılı oldum. Bunu babama borçluyum. Tamamen babam diyemem, çünkü babam bir yere kadar yardımcı faktördür. Fakat asıl işi başaran benim. Zekam ve kararlılığım sayesinde. Başarı tutkum sayesinde. Yenilgiyi kabul edemem. Aynı zamanda vazgeçemem de. En iyi ben olmalıyım her zaman, daima.
Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
Kendimi geliştirmeme ne denli katkı sağlayacağını, bana ne derece yeterli olabileceğini, kafamdaki planlarımla ne denli örtüşeceğini, ve tabii ki benim gibi insanları merak ediyorum.