Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts |
|
| Ailevi yaşam. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Ailevi yaşam. Cuma Ara. 11, 2009 4:37 am | |
| Rp Player's:Evan Bourne Leonél & Isabella Jenna Leonél Story:İkna çabaları. Time:Akşam üzeri.6.50 suları. Sevgili Evan, Biliyorum bu konuyu kaç kez dile getirdim,sende kaç kez red ettin ama artık ailenin bir üyesi olmanı istiyoruz.Bunu sadece ben değil kuzenin Alex'de istiyor.Biliyorum toplu hayata alışık değilsin.Ancak,neden denemiyoruz ? Birlikte.Böyle olmayacak benimle 7 gibi Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı'nda buluşur musun ? Teşekkürler.
Son satırları bir kaç kez daha okudum.Kaç kere söyliyecektim onlara ? Ben toplu aile hayatına alışık değildim.Küçüklüğümden beri hep yalnız yaşadım.Küçükken beni niye yanlarına almamışlardı ? O kadar asil olmadığımı düşündüklerinde ? Ama ben onlara inat sürekli çalıştım.Şu anda geldiğim durumuma bakarsam neden onlarla kalmamı istedikleri belli aslında.Tekrar red edeceğimi bile bile hala çağırıyordu beni.Nezaket kuralları gereği gitmek gibi bir durumum vardı.Saatime baktığımda saat dört civarıydı.Daha vakit varken önümdeki işlerle meşgul etmeye başladım kendimi.. İşten kafamı kaldırıp buluşmayı hatırladım.Saatime baktığımda altıyı çeyrek geçiyordu.Önümdeki bir kaç dosyayı da toplayıp gerekli raflara koyduktan sonra odamı terk ettim.Bakanlığın siyah döşemeli,cilalı duvarları arasında ilerlerken,yolda gördüğüm birkaç kişiye başımla selamladı.Bazılarına küçümser bakışlar atıyor,adeta onlarla alay ediyordum.İşe yaramaz adamları bakanlığa almaları beni sinirlendiriyordu.Tablolar,sağlı sollu asılmış şekilde,bazılarındaki sakinler beni selamlarken bazıları ilgilenmiyordu bile.Ama hepsinin ortak yanı cansız ve renksiz olmalarıydı.Duygusuz,hissiz ve renksiz.Bakanlığı terk edip,Hogsmade'ye cisimlendim.Hafif rüzgar,akşam güneşiyle birleşmiş,ortaya eşsiz bir tablo çıkarmıştı.İçimdeki sıkıntı yüzüme vurmasa bu havanın keyfini çıkartabilirdim belki de.Kızıl ve parıltısız güneş,yerini mehtaba bırakmak için hazırlanıyordu.Adımlarım,yavaş ve terkinliydi.Hafif rüzgarın uğultusu,kafamadaki bi' ton karmaşık sesle birleşmiş,başımı ağrıtmaya başlamıştı.Yerdeki yaprakların üstüne bastıkça çıkan "çıt" sesleri,anlamsız bir neşeyle birlikte,ruhumu dinlendiriyor baş ağrımı nötr hale getiriyordu.Sallanan gıcırtılı "Çatlak Kazan" tabelasının önünden geçerken,içeride kimlerin olduğunu düşündüm.Burası gençken takıldığım en güzide yerdi.Bu düşüncelerden sıyrılarak,aklımı bir az sonra ki görüşmeye verdim.Geç kalmamak için adımlarımı hızlandırdım.Sonunda varmıştım;"Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı" Pembe boyalı,hoş bir yerdi burası.Kapıyı açtıktan sonra çıkan melodik ses tüm yüzleri kapıya çevirmişti.Beni gören bazı kişiler ayağa kalkıyor,bazıları ise yüzünü buruşturmuş şekilde kitlenip kalıyordu.Ancak,daha Jenna'yı görmemiştim.Demek daha gelmemişti.Bu iyiydi işte.Geç kalmayı sevmeyen bir tiptim.En yakındaki masaya ilerledim.Sandalyeyi çektikten sonra yavaşça oturdum.Gözlerin üzerimde olduğunu hissedebiliyordum.Aldırış etmedim.Sonuç olarak ben sihir bakanıydım.Sihir Dünyası'nda ki en büyük mevkiydi belki bir bakıma.İçerisi,pembe kurdele dolu,beyaz masa örtüleriyle cicili bicili bir yerdi.Hafif kısa boylu ve bir o kadar da şişman ama tatlı bir bayan yanıma ilerliyordu.Kısa bacakları adımlarını daraltıyor,normal bir kişinin gelebileceği sürenin iki katı yavaşlıkla geliyordu.Ancak,adımlarının hızlı olduğunu gördüm.Telaştan mı korkudan mı bilemezdim.Kadın,melodik ve bir o kadar da tatlı bir ses tonuyla konuştu ; "Ne istersiniz bakanım ?" "Bir çay,lütfen." dedim ve gülümsedim. | |
| | | Diana Meredith Kingsley
Gerçek İsim : Yine Su yine Su xD Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 08/12/09 Yaş : 30
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. Cuma Ara. 11, 2009 4:54 am | |
| Hızlı adımlarla Madam Puddifoot'un Çay Dükkanı'na ilerliyordum. Evan'ı bekletmek istemezdim. Topuklu ayakkabılarımla olabildiğimce hızlı yürüyor , yürüyor ve yürüyordum. Hogsmeade'nin kalabalık yollarında insanlar bana yer açmak için kaçışıyorlardı. İleriden tabela gözüktüğünde dahada hızlandım. Eski tahtadan kapıyı yavaşça itip içeri girdim. Masalardan birinde beklentiyle çayını yudumlayan Evan'ı görünce gülümsedim..
Masaya doğru ilerledim. Yavaşça nefes verdim. Sarı saçlarını düzelterek ayağa kalktı. Elimi uzatıp gülümsedim. " Selam Evan. Nasılsın. " dedim. Bakanlıkta , yakın yerlerdeydik ama konuşamıyorduk. Aah işler. Başka ne olabilirdi ki? | |
| | | Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. Cuma Ara. 11, 2009 5:12 am | |
| " Selam Evan. Nasılsın. "
Bu sözlerle irkilmiştim.Çayımın yudumları ya da buranın çay tadı üzerimdeki tüm yorgunluğu almış,adeta beni uyuşturmuştu.Dalmış bazı düşüncelere gidiyordum.İçimdeki sıkıntı bulutları teker teker dağılmış,yerini aydınlık ve ıslak bir o kadar da güzel olan ıslak bir Fransa sokağı gibi tatlı rüzgara bırakmıştı.Daha bir kaç saniye öncesine kadar mutlu hayaller de dalmışken,birden sanki yataktan itilen uykucu bir miskin gibi yerimden titremiş,ancak bunu kimseye belli etmemiştim.Öyle ki karşımdaki Jenna bile bunu fark etmemişti.Saçlarımı düzelterek ayağa kalktım.Karşımda duran,fiziği ve diksiyonu düzgün,çekici ve bir o kadar da alımlı bayan,yumuşak ve kemikli elini uzatmış,melodik ve ipeksi sesiyle selam vermişti.Yavaşça elimi uzattım.İçimdeki sıkıntı bulutları hala oradaydı ama gizlenmişlerdi.Duygularımın üzerinde oynuyorlardı sanki.Lâkin,sesim sanki bu havaya inat neşe dolu çıkmayı başarmıştı;-Teşekkürler Jenna.Sen nasılsın.-Elimle sandalyesini işaret ettim.-Oturmaz mısın ? Bu arada ne içersin ?
Konuyu bilmeme rağmen işi uzatmaya çalışıyordum.Ne olursa olsun vereceğim cevap aynı olacaktı.İçimdeki sıkıntıyı dindirmek için çayımdan bir yudum daha aldım.Boğazımdan aşşağıya inen her damla,sanki içimdeki kara bulutların üzerinden geçen bir gökkuşağı gibi beni canlandırıyor,bana renk katıyordu.Yüzümde,anlamsız bir ifade,hafif bir gülümsemenin eserleri vardı. | |
Gerçek İsim : Yine Su yine Su xD Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 08/12/09 Yaş : 30
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. Cuma Ara. 11, 2009 11:27 pm | |
| Evan düşlerinden ayrılıp bana döndü. Konuyu uzatmak istercesine: "Teşekkürler Jenna.Sen nasılsın.-Elimle sandalyesini işaret etti.-Oturmaz mısın ? Bu arada ne içersin ?"
Sandalyeye oturup gülümsedim. " Limonlu çay. " dedim. Evan kadına siparişi verdi ve bana döndü. Konuyu değiştirmek için birşeyler söylemeye hazırlandığı belliydi. " Evan. " dedi sözünü kesercesine. " Bak seni hep sevdiğimi bilirsin. Bakan olmanıda hiç umursamadığım ortada. Alex'de çıkar ilişkisi kurmuyor. Biz sadece eskiyi telafi etmek istiyoruz. " dedim. Doğruları söylüyordum ama buna Evan'ında inanması gerekti. Sıcak çayımı kaldırıp bir yudum aldım. Evan'ın çayını içişini bekledim. | |
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. C.tesi Ara. 12, 2009 1:13 am | |
| "Evan, bak seni hep sevdiğimi bilirsin. Bakan olmanıda hiç umursamadığım ortada. Alex'de çıkar ilişkisi kurmuyor. Biz sadece eskiyi telafi etmek istiyoruz. "Yapma lütfen.Bunlarla beni kandırabileceklerini mi sanıyorlar ? Hiç sanmıyorum.Eskiyi telafi etmek mi ? Çocuk mu kandırıyorsunuz siz ? Akılları başlarındayken neredeydiler ? Madem beni önemsiyorlardı da okul zamanlarında neden bana hiç yardım etmediler ? Ben,sürekli kendim çalıştım,çabaladım ve başarıya ulaştım.Ulaşabilecek en yüksek rütbeye geldim.Türklerin tabiriyle "Kızıl Elma" hedefine ulaştım.En üst daldakini almışken,neden alttaki dallarla uğraşacaktım ki ? Yine de kalbini kırmamak için çayımdan bir yudum daha aldım.İçimdeki sisin dağılmasını bekliyordu.Boğazımdan geçen her damla,sinirimi alıyor,beni gevşetiyordu.Çayımın son demlerine geldiğimde,sinirim geçmiş,sakin ve relax olmuştum.Omuz silktikten sonra sakin bir ses tonuyla konuşmaya çalıştım;"Biliyorum biliyorum.Beni seversiniz.Bende sizi severim.Ancak,biliyorsun ki toplu yaşamak benim alışkın olduğum birşey değil.Hiçbir zaman da olmadı.Ben yıllar boyunca kendi başıma ayakta kalıp,hayatla mücadele etmeyi öğrendim.Şimdi,sen bana gelmiş yani,ormandan kaçmış tarzan misali birine bizimle yaşa diyorsun.Sence mantıklı mı ?"
Dedim.Yerinde konuşmuştum.Beni hiç anlamayacaklardı sanırım.Alışkın değildim.Neden ısrar ediyorlardı ki ? Gelmeyeceğimi,yapamayacağımı bile bile deniyorlardı.Sonradan fikir aklıma yatmaya başlamıştı belki,belki.Neden olmasın ? Bir değişiklik herkese iyi gelmez miydi ? Bir çay daha istedikten sonra tekrar ağzımı açtım ;
"Pekala,söylediklerini düşündüm.Bir deneme süreci boyunca sizde kalmayı göze alabilirim.Ancak,her hangi bir olay olduğu zaman terk edeceğimi bilmeni isterim.Bu arada Alex ne yapıyor ?"
| |
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. C.tesi Ara. 12, 2009 2:01 am | |
| Evan'ın bana inanmadığını biliyordum. İnanmamakta haklıydıda. Ama evan'ın düşünmediği bir nokta vardı. Ben ve Alex daha çok gençken , ikinci çocuğumuzu kucağımıza almışken hatta diğeriyle bile ilgilenemiyorken Evan ortaya çıkıvermişti. Evim , işim , düzenim , çocuklarım , aşkım , duygusal düzenim ve bilimum hertürlü hayat düzenim ile uğraşıyordum. Alex babalığın verdiği heyecanla herşeyi altüst ediyor karıştırıyordu.. Evan deneme sürecinde bizde kalacağını söylediğinde biran sevindim. " Çok sevinirim Evan.. Alex'i sorarsan. Bakanlıktaki işleriyle uğraşıyor. Çocuklar , ev , iş ve ilişkimizi yürütmek gerçekten yorucu. Ama üstesinden geliyoruz.. Sen neler yapıyorsun. " dedim şakıyarak. Evan'ın saniyeler geçtikçe rahatlayan yüzü benide sevindiriyor gibiydi. Manikürlü tırnaklarımla masada küçük tık-tık lar çıkarırken limonlu çayımdan bir yudum daha aldım. Dalgalı saçlarımı tek omzuma atıp Evan'a baktım. | |
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. Paz Ara. 13, 2009 7:08 am | |
| " Çok sevinirim Evan.. Alex'i sorarsan. Bakanlıktaki işleriyle uğraşıyor. Çocuklar , ev , iş ve ilişkimizi yürütmek gerçekten yorucu. Ama üstesinden geliyoruz.. Sen neler yapıyorsun. "
Çocuklu bir hayat.Zor olmalıydı sanırım.Çocukken bile çocuk olarak yaşamadım diyebilirim.Annem ve babam ben küçük yaştayken fani hayattan göç ettikleri sırada, daha sadece II. sınıf öğrencisiydim.Para durumum iyiydi.Ancak,her şey para demek değildi.İnsan bi' aile yaşamı özlüyordu benim gibi.Tüm bu eski günler içimi karartmış,Jenna'nın söyledikleri aklımdan uçup gitmişti.Gelen ikinci çayın içine şekeri atıp karıştırmaya başladım.Dumanı tüten çaydan bir yudum daha aldım.İçimi ısıtmış,etkisi her zaman olduğu gibi içimdeki bütün sis bulutlarını dağıtmıştı.Derin bir nefes aldım.Önümde değişik şekiller,insanlar,kulağımda ve beynimin içinde ise bir arı gibi vızırdayan sesler vardı.Acaba bu kararı vermekte hata mı yapmıştım.Olan oldu artık dedim kendi kendime.Hem denemekten kim zararlı çıkar.Sakince bir yudum daha aldıktan sonra çayın verdiği mutluluk ve lezzet ile sesim yumuşaklaşmıştı.Anlayışlı,sabırlı ve sakin adamı oynuyordum şu anda.Artık soruya cevap vermem gerektiğini anlamıştım.Çünkü Jenna sorgulayan bakışlarla bana bakıyordu.Hafifçe gülümseyerek konuşmaya başladım ;
"Bildiğin gibi.Bakanlık,işler derken kendimi bile unutuyorum bazen.Çocuklar demişken,okuyorlar değil mi ? Bildiğim kadarıyla Hogwarts'ta okuyorlardı." | |
| Konu: Geri: Ailevi yaşam. Paz Ara. 13, 2009 7:18 am | |
| Evan biraz geç yanıt vermişti. Sanırım düşünceleriyle boğuşuyordu. "Bildiğingibi.Bakanlık,işler derken kendimi bile unutuyorum bazen. Çocuklar demişken,okuyorlar değilmi? Bildiğim kadarıyla Hogwarts'da okuyorlardı.." dedi normal bir sesle. Limonlu çayımdan küçük bir yudum aldım. Boğazımdan aşağı inerken bıraktığı sıcak esinti içimi okşamıştı. Nahoş bir dürtüyle kendime geldim. " I-ı. Evet. Hogwarts. Biri Gryffindor diğeri ise Ravenclaw. Bu olayı hala çözemesemde evet hogwarts'da okuyorlar. " dedim sakince. Doğruydu. Bizim gibi karanlık bir soya sahip çocuklar nasılda iyilik abidesi iki binaya gidiyorlardı. Limonlu çayımı avuçlarımın arasına aldım. Fincandan gelen sıcaklık elimi ısıtıyordu. Evan çayını içti. Yüzünde küçük , çok küçük bir tebessüm belirdi.
| |
| | | | Ailevi yaşam. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|