Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Lucas Nathaniel Pendragon

2 posters
YazarMesaj

Lucas Nathaniel Pendragon Empty
MesajKonu: Lucas Nathaniel Pendragon   Lucas Nathaniel Pendragon Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 1:28 am

Size iyi davranmayan bir arkadaşınız zor durumda, 2 büyücü etrafını çevirip asalarını ona doğru çevirmiş. Ne yaparsınız?
Sadece aksiyon olması için 2 büyücünün arkasından dolaşıp onları etkisiz hale getiririm. Ama bunu bu arkadaşım için değil aksiyon için yaparım. O kötü arkadaş yerine daha iyi biri olsaydı ise daha büyük bir iyilik yapmakta çekinmezdi

Hogwarts'taki en ilginç şey nedir?
Tabii ki ihtiyaç odasıdır. Neredeyse çok az hogwartlı onu görmüştür. En büyük hedefim orayı ele geçirmek !!

Okula gelmeden önce büyü yapmaya çalıştınız mı? Başarılı oldunuz mu? Eğer olduysanız veya olamadıysanız nedeni nedir?
Aslında büyüyü çok severim. Ama okula gelmeden önce neredeyse hiçbirşey bilmiyordum. Sadece bir mumun ışığını söndürmek, yakmak gibi tam olarak istemedne yaptığım büyüler vardı. Bunun nedeninin kanımdan geldiğini düşünüyorum...

Okul hakkında en çok merak ettiğiniz şey nedir?
Tabii ki hogwartsın büyüliyici havası. Aslında tamamen mükemmel bir yer. Burası beni büyülüyor. Esrarengiz ormanlar, bilinmeyen eğlenceli büyüler, hepsi!
Seçmen Şapka

Seçmen Şapka

Lucas Nathaniel Pendragon Empty
MesajKonu: Geri: Lucas Nathaniel Pendragon   Lucas Nathaniel Pendragon Icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 1:41 am

Merak ve Duygular

HUFFLEPUFF

1 sayfadaki 1 sayfası