Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Blumarine****

2 posters
YazarMesaj
Blumarine Leila Country

Gerçek İsim : |seVim|
Lakap : Blue

Blumarine**** Empty
MesajKonu: Blumarine****   Blumarine**** Icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 11:23 pm

Ad/Soyad:Blumarine Leila Country
kişisel özellikler:Blumarine içine kapanık alçakgönüllü ve duygularını pek belli edemeyen bir tiptir. İflah olmaz derecede sakarlığı sayesinde herkes tarafından tanınmıştır. Bencillikle alakası yoktur. Haklarını daima savunur ezilmekten nefret eder. Müzik dinlemeye yemek yapmaya ve kitap okumaya bayılır.Cesurdur. Öğretmenleri tarafından öğretim hayatı boyunca takdir görülen bir öğrenci olmuştur.
fiziksel özellikler: Blumarine uzun,düz ve kahverengi renkte saçlara, yeşilimsi gözlere ve uzun boylu,düzgün bir vücuda sahiptir. yüz hatları oldukça serttir. fakat bu onu daha çekici gösterir.
örnek rp:

-'ahh perdeyi kapa perdeyi kapa! '
Tanrım gözlerim acımıştı. Güzel uykumdan beni böyle uyandırdılar. Güneşin doğuşunun ilk saatlerinde oda arkadaşım olan Catherine fıstık yeşili perdelerimizi(şey biliyorum ıykk) açmış ve beni o göz delici ışığa maruz bırakmıştı. Neyseki uyarımla kapattıda rahatladım. Neyse bugün tatil günüydü ve istediğimizi yapabilirdik. Bizde Catherine ile birlikte Starbuckss'a gidip kafein depolayacaktık. Yemek salonuna inip kahvaltımızı yaptıktan sonra oraya gitmek için yola koyulduk.
En sonunda vardık ve siparişlerimizi verdik. Sabah sabah kahve içmeyi gerçekten sevmiyorsum. Fakat; bu Catherine'in isteğiydi. Bende kimseye hayır diyemediğim için bunu kabul ettim.
Kahvelerimizde gelmişti. Catherine o koca çenesi açtı ve orada oturduğumuz sürece susmak bilmedi. En nihayetinde telefonumun zırr sesiyle bu işkenceden kurtuldum.
-'alo?'
-'Blumarine Hogwarts'a dönün önemli haberlerim var'
Bu sesi nerede olsam tanırdım. Bu Profesor McGonagall'dı. Onun dediklerine uyup kahvelerimizin son yudumlarınıda hüplettikten sonra Hogwarts'a doğru yol aldık. Ortak salona vardığımda McGonagall oratada durmuş bana bakıyordu.
-'Tebrikler Blumarine Büyücüler Zeka Yarışması'na girmeye hak kazandın.
Tanrım.. Ne güzel bir haberdi bu böyle. Büyücülük tarihindeki en büyük yarışmalardan biri olan bu turnuvaya katılmak için mektup yazmıştım ve girebileceğimi gerçekten hiç sanmazdım.
-'aaaaaaaaaa tanrım ayyyyyyyyy.....'
Bu ses benden mi gelmişti? ahh.. Neyse bu olayda bittikten sonra hepimiz yatakhanelerimize döndük.
Seçmen Şapka

Seçmen Şapka

Blumarine**** Empty
MesajKonu: Geri: Blumarine****   Blumarine**** Icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 7:58 am

Ravenclaw. Başarılar Dilerim Blumarine**** Icon_smile

Blumarine****
1 sayfadaki 1 sayfası