C. Pennate Brooks
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Lakap : Chev, Penn...
| Konu: Satış İşlemleri Perş. Eyl. 03, 2009 10:35 pm | |
| Herhangi bir Quidditch ürünü almak için Form'u doldurun. - Kod:
-
Ad Soyad: Ürün:
En son Edward R. Brooks tarafından Perş. Eyl. 03, 2009 11:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Satış İşlemleri Perş. Eyl. 03, 2009 11:23 pm | |
| Ad Soyad : George Crownie Ürün: Süpürge DS 04 (DriveShaft 04) Antrenmanlar İçin Cila seti Quidditch korunma seti Quidditch cüppeleri Quidditch topları
RP :
"Arghh.."
"Cisimlenirken kontrolunu kaybeden ilk insan değilimdir umarım."
Bu sözleri canı acıyarak söylemişti. Ayağa kalktı. Etrafına bakarak nerede olduğunu tanımlamaya çalıştı. Sihir bakanlığı. Evet geldiği yer burasıydı. Diagon Yolu çok uzakta sayılmazdı. Bu yorgunlukla cisimlenmeyi düşünmüyordu. Yavaşça yürüyerek ilerideki sokağa girdi. Etrafında büyücüler koşuşturuyordu. İleride şöminelerin olduğu bölüme doğru gitti. Uç uç şebekesi ile yolculuk yapan büyücüleri izlemeyi severdi. Geçerken onlara doğru göz attı. Çocuklar alışveriş yapıyorlardı. Yukarıya doğru yürüdü. Sonunda gelmişti. Diagon Yolu. Bu görkemli sokak her zamanki gibi dolu değildi bugün. Çünkü Hogwarts çoktan açılmıştı. Sadece Durmstrang çocukları buradaydı. Quidditch Malzemeleri Dükkanı'na gelmişti. İçeriye doğru bir adım attı. İçeride kumral ve renkli gözlü biri duruyordu. Bu takım kaptanı Edward'dı. İçeriye doğru girdi.
"Merhaba Kaptan. Benim süpürgem geçen oynadığım takımda bir maçta paramparça oldu. Tamiri olmayacağını söylediler. Bana bir DS 04 verir misin? Onun tamiri kolay oluyormuş. Biliyorsun sert oynuyorum. Birde;
Cila seti Quidditch korunma seti Quidditch cüppeleri Quidditch topları
bunları verirsen sevinirim dostum." dedikten sonra Edward'a doğru baktı. | |
|
C. Pennate Brooks
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Lakap : Chev, Penn...
| Konu: Geri: Satış İşlemleri Perş. Eyl. 03, 2009 11:34 pm | |
| FATURA:- Spoiler:
480 Galleon
| |
|