Nypdorâ Acélynn Moré
| |
Nypdorâ Acélynn Moré
| Konu: Geri: Nypdorâ Acélynn Moré Çarş. Ağus. 12, 2009 10:35 pm | |
| - Olumlu-
- | - Sonsuza Kadar Dost - | - - | - Kafa Dengi - | - - | - Oldukça Değerli, Kaybetmek İstemem - | - - | - Çok Yakın Sayılmayız Ama Seviyorum - | - - | - Asil - | - - | - İyi Anlaşabiliriz - | - - | - Tanışıyor Muyuz? - | -
- Olumsuz -
- | - Bulduğum Yerde Boğazına Yapışabilirim - | - - | - Saçlarını Yolmak İstiyorum - | - - | - Bulaşma, Isırabilirim - | - - | - Rekabet Olmazsa Olmaz - | - - | - Gördükçe Sinirlerim Tepeme Çıkıyor - | - - | - Umursamıyorum - |- - | - Düşünmeye Bile Değmez - | - - | - Hoşlanmıyorum - | -
- Aşk -
- | - Beyaz Atlı Prensim - | - - | - Eski Defter - | - - | - Hoşlanıyorum Sanki - | - - | - Gözüm Kaldı - | - - | - Platonik - | - - | - Benden Hoşlanmış? - | -
- Öğrenciler -
- | - İdol Öğrenciler - | - - | - Sevilen Öğrenciler - | - - | - Gelecek Vaat Eden Öğrenciler - | - - | - Seviyesiz - Saygısız Öğrenciler - | -
- Ailem -
- | - Annem - Babam - | - - | - Kardeşlerim - | - - | - Kuzenler - | - - | - Yeğenler - | - | |
|
Nypdorâ Acélynn Moré
| Konu: Geri: Nypdorâ Acélynn Moré Çarş. Ağus. 12, 2009 10:36 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nypdorâ Acélynn Moré Perş. Ağus. 13, 2009 12:50 am | |
| Nötr olursa sevinirim ^^ Nypdorâ ile okuldan tanışıyorum. Her ne kadar davranışları hoşuma gitse de ailesinin tarafı hoşuma gitmiyor. O zamanlar da zaten ailelerimiz pek iyi anlaşamazdı. Şimdi Sihir Bakanının Asistanı olduğunu öğrendim. Eğer işi bana düşerse seve seve yardımcı olurum. Ama fazla samimilik beklemesin benden. |
|
Edge Triangle Castinholt Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hüdaverdi Mesaj Sayısı : 495 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kurt
| Konu: Geri: Nypdorâ Acélynn Moré Cuma Ağus. 14, 2009 5:37 pm | |
| | |
|
C. Pennate Brooks
Gerçek İsim : Efe. Mesaj Sayısı : 135 Kayıt tarihi : 18/08/09 Yaş : 30 Lakap : Chev, Penn...
| Konu: Geri: Nypdorâ Acélynn Moré Salı Ağus. 25, 2009 10:35 pm | |
| | |
|