Ofelya saygıyla babasını dinledi.Bir yandan da heycan dolu öğrencileri izliyordu.İsmini duyunca ayağa kalktı ve babasının yanına doğru yürüyüp onun yerini yani Ofelya'nın yeni yerine geçti.Oturmadı ve selam verip ayakta konuşmayı tercih etti.
Hepinize Merhaba,
Ben Ofelya William Daimon.Babamında açıkladığı gibi yeni müdürünüzüm.Ben babamı hep sizlerden kıskanırdım fakat şimdi anlıyorumki aslında sizler bizim için bir öğrenciden çok daha fazlasısınız.Biz bir aileyiz.Büyük bir aile sizinde benim gibi bunu benimsemenizi istiyorum.Geçen yıllardan da tanıdığınız çoğu profesör zaten burda.Yeni gelenlerin ise herkes gibi zamanla alışacaklarını umuyorum.Size her türlü konuda yardımcı olmak isterim.Sizi ilk günden fazla sıkmayacağım ve kısa keseceğim.Sadece bilmeniz gereken birkaç şeyi açıklayacağım.Bildiğiniz gibi okulumuzun korunmasıyla ilgili yalan haberler yayınlanıyor.Okulumuz daha doğrusu ikinci evimiz tecrübeli seherbazlar tarafından korunmaktadır.Güvenliğinizle ilgili her hangi bir endişeniz olmasın.Sizden tek isteğim profesörlerinizi dinlemeniz ve akşam 20.00'dan itibaren okulun içinden çıkmamanızdır.Hepinize başarılar dilerim.Afiyet olsun.