Blaine A. Adelynn Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Burçin. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 05/09/11 Lakap : Ab, Lyn.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus:
| Konu: Blainee. Salı Eyl. 06, 2011 4:47 am | |
| Blaine çok ruhsuz biridir. Suratsızdır, sıcak değildir; buz gibidir. Aslında çok duygusaldır ama dışa vurmaz. İçe dönüktür.
#Tabii ki Arkadaşlar; Abby'nin huysuz hallerine katlanabilecek birileri. -Sınırsız.
#Tabii ki; Düşman/Hoşlanılmayan - -
#Partner; -
#Suç Ortağı; Pis işlerini yapacak ya da birlikte yapacakları biri. -
#Diğer; Eğer yukarıdakiler uymuyorsa başka da olabilir.Kurgular.- Spoiler:
Amelia Bryssa Johnson; Sevimli bir ikinci sınıf öğrencisi. Onu her gördüğümde yanına gidipsaçma şakalar yapmaktan kendimi alamıyorum. Her ne kadar soğukbiri olsam da bu kıza karşı sempati duyuyorum.S. Lilith Mara; Hakkımda neler dediğini etraftan duyuyorum açıkçası pek umursadığım söylenemez ama birgün asamın tadına bakacağından hiç şüphem yok.Benim gibi ruhsuz ve hiçbir şey hissetmeyen birini bile sinri edebildi aslındaonu tebrik etmem gerek. Tabii tebriğin ne şekilde olacağını kestiremiyorum.
En son Blaine A. Adelynn tarafından Çarş. Eyl. 07, 2011 5:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Geri: Blainee. Salı Eyl. 06, 2011 4:40 pm | |
| Amelia'ya "Oy anneeem, enee tipe bak, ihihi çoğoş lan" yapacak tarzda biri olabilir misin mesela? Amelia'nin örnek aldığı sürüyle üst sınıf var da hani. Seni de örnek alırım diye düşündüm. | |
|
Gerçek İsim : Burçin. Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 05/09/11 Lakap : Ab, Lyn.
| Konu: Geri: Blainee. Salı Eyl. 06, 2011 6:28 pm | |
| Sevdim bunu .d Ekliyorum^^ | |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Blainee. Salı Eyl. 06, 2011 6:37 pm | |
| Beni de ekleeeee *-* Kurgu yok aklımda benim ilanıma bakıp bişiler düşünebilir misin | |
|
| Konu: Geri: Blainee. Salı Eyl. 06, 2011 7:04 pm | |
| Hmm.. Lilith sinir biri olduğuna göre Abby'ni huysuz hallerine sinir oluyor olabilir. Parazit olduğunu düşünebilir ve hakkında ileri geri asılsız şeyler konuşabilir. (: | |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Blainee. Çarş. Eyl. 07, 2011 12:26 am | |
| Tamam bana uyar | |
|
| Konu: Geri: Blainee. Çarş. Eyl. 07, 2011 5:44 pm | |
| | |
|
Quéntin Rumours Hufflepuff V. Sınıf
Gerçek İsim : güven. Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 14/09/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (99/100) Patronus:
| Konu: Geri: Blainee. Çarş. Eyl. 14, 2011 5:46 am | |
| | |
|