Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Lalalaa. Ptsi Eyl. 05, 2011 10:17 pm | |
| Agucuk diye bi' lakabım var, lakabımın lakabı da Agu. Seviyorum onları. Kendi ülkem var: Yoğurtlu Makarna Sosu Cumhuriyeti.
Kedimin adı Reçel. Onun renkleri turuncu, kahverengi, açık kahverengi, koyu kahverengi, soluk turuncu karışımı bi' şey ve çizgiler hâlinde bi şey, çok tatlı o. Şişko böyle. Burnunda da lekesi var. Ve saçmalığa bakın ki tanıtma başlığında kendimi tanıtmam gerekirken kedimi tanıtıyorum. Kader.
O değil de, ben başlayayım kendimi anlatmaya.
Adım İdil. Liseye geçtim. 5 yıldır rp yapıyorum. İlk olarak Zen'de başlamıştım, ilk seçildiğim bina Hufflepuff'tı.
Yazar olmak istiyorum, ama Türkiye'de sadece yazar olursanız açlıktan ölürsünüz. Ben de bu yüzden başına bir meslek seçtim: Psikolog olup öyle yazar olacağım. Psikolojiyi çok seviyorum zaten. Bir de Türkçeye karşı büyük bir ilgim var. Yazım yanlışlarım yok denecek kadar azdır. (Bağlaçlar ayrı yazılır, ekler birleşik yazılır, gibi hani. O da, yazacağıma oda yazmam mesela. Farklı kelimeler çünkü, neyse bu konuya sonra geliriz. Hadi parantezi kapatıyorum.)
Harry Potter hayranlığımın derecesini hesaplamaya kalkarsak sonsuza kadar bitiremeyiz.
Kahve içmek boş zamanlarda yapılan bir etkinlik değil bence. Kahvaltı yapmak gibi bir şey, bir nevi doğal ihtiyaç.
Ç ve ş kelimeleri bana çok sevimli gelir, bu yüzden çiş kelimesini çok seviyorum.
Öyle yani. (Uzun mu oldu bu yazı?)
| |
|
Pienseza Embriaco Vampir
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 6 Kayıt tarihi : 31/08/11
| Konu: Geri: Lalalaa. Salı Eyl. 06, 2011 1:45 am | |
| Agucuk? Tumblr? Anaaa yook artık. Hoş geldin İdiil Merve ben de işte öyle. | |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Lalalaa. Salı Eyl. 06, 2011 4:52 am | |
| Bu başlığını neden bu kadar geç açtığını merak etmekle beraber hoşgeldin diyorum ^^ Kediler güzeldir. Benim de vardı *-* Bir gün dışarı çıktı ve dönmedi *-* Şimdi köpeğim var ama ^.^ Ayrıca makarna da aşktır *-* | |
|
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
| Konu: Geri: Lalalaa. Salı Eyl. 06, 2011 5:42 pm | |
| Evet, Agucuk Tumblr, ehe. Hoşbulduuk. Ben de bilmiyorum bu başlığı niye bu kadar geç açtığımı. Kimse bi' şey yazmaz da kalırsam öyle, diye korktum galiba. ehehe. | |
|
Aleksa Stanlavis Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Gamze Mesaj Sayısı : 30 Kayıt tarihi : 25/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Lalalaa. Çarş. Eyl. 07, 2011 5:39 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Lalalaa. Çarş. Eyl. 07, 2011 10:11 pm | |
| Ehehe, merhaba Gamze. Memnun oldum. Ben de çalışmalara başladım, internet araştırmalarına tam gaz devam.
Serenaaaaaa! Olm ben seni çok seviyom lan. ihihi. :B | |
|