Andreanne Belle O'Dowd Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hilal. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/08/10 Yaş : 28 Lakap : Bell
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Afalina
| Konu: Andreanne Paz Ağus. 28, 2011 11:35 pm | |
| Şimdii. Benim kızımın da birilerine ihtiyacı var.
Şimdi Andreanne kurgu olarak Fransız. Bir küçüklük arkadaşına ihtiyacı var Fransız olmalı o da. Aynı yaşta olsunlar veya en fazla 1 yaş olsun aralarında. - Çok yakın 2 kişi olsun ona. Her şeyini bilecek. En az biri kendi binasından olmalı. -Euterpe Châtillon - Birlikte takılacağı insanlar, kendi binasından olması tercihtir Hufflepuff olmasın. - - - - Düşmanlar. Bir tane kendi binasından olursa iyi olur. -S. Lilith Mara - - Bir profesör Andreanne'i sevmeyen - Bir yetişkin Andreanne ile iyi anlaşabilen nadir insanlardan olacak -Androméda Emilie Widmore Böyle Andreanne'i örnek alacak küçükler -Amelia Bryssa Johnson - Eski sevgililer. Bunların kurgusunu aramızda konuşuruz. - - - Bir tane partner. Ama çok klasik bir kurgu olsun istemiyorum. -
Ve özel kurgular. Pm'den konuşulurlar.
En son Andreanne Belle O'Dowd tarafından Salı Eyl. 06, 2011 3:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Andreanne Ptsi Ağus. 29, 2011 12:04 am | |
| Hmm düşman olabilirim kendi binandan. Ama neden düşman olabileceğimizi bilmiyorum Belki sen bana bir şey yapmışsındır ben de intikamımı almışımdır falan. Öyle bir şey olabilir. Aklında bir şey varsa Pm'imi beklerim ^.^ | |
|
Androméda Emilie Widmore Yazar | Oyuncu
Gerçek İsim : İdil #3 Mesaj Sayısı : 11 Kayıt tarihi : 24/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus:
| Konu: Geri: Andreanne Ptsi Ağus. 29, 2011 4:14 am | |
| Yetişkin insan olabilirim. En nadirinden. eheh. | |
|
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Andreanne Ptsi Ağus. 29, 2011 6:48 pm | |
| | |
|
Gerçek İsim : Hilal. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/08/10 Yaş : 28 Lakap : Bell
| Konu: Geri: Andreanne Salı Ağus. 30, 2011 10:26 pm | |
| Ilgın olabilir sana da pm atacağım (: İdil; tamamdıır (: Ekledim bebek <3
| |
|
Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Geri: Andreanne Ptsi Eyl. 05, 2011 9:59 pm | |
| Bu karakterime de bir yer bul Hilal, seni mi örnek alsa ne yapsa acaba... | |
|
| Konu: Geri: Andreanne Salı Eyl. 06, 2011 3:36 am | |
| Olur örnek alabilir ekliyorum o şekilde o zaman (: | |
|