Helena Morozova Ravenclaw I. Sınıf
Gerçek İsim : Berna Mesaj Sayısı : 9 Kayıt tarihi : 12/08/11 Yaş : 27
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (47/100) Patronus:
| Konu: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 5:32 pm | |
| Merhabalar adım Berna, Börna derler başlıktan da anlayabileceğiniz gibi. Aslında bana çok şeyler, öhöm. (bkz.börn,börni,berni,berns) On dört yaşındayım, liseye yeni geçtim. Lanet olası arkadaşlarım sanki benden kaçıyorlarmışçasına başka başka sınıflara dağılmışlar, halbuki biz roman yazcaktık onlarlan. *.*
Iı, kendimden bahsetmek gerekirse; yanlış anlaşılmaktan nefret ederim, bunun için oturup ağlayabilirim, kendimi ifade etmekte başarılıyımdır yine de, hazırcevaptırım, asla ezilmem, lafı gediğine koyar karşımdakinin çekip gitmesini beklerim. Haksız olduğum konularda biraz dirensem de sonuç olarak susarım. Kendini beğenmiş insanlara özel bi önyargım vardır, yine de genel olarak herkesi tanıştıkça, konuştukça severim. Hiç olmadık yerde neşeli görebilirsiniz beni, aptal gibi ortalıkta dönüp durabilir, arkadaşlarıma sarılabilirim. Başarısız olduğumda isteğim kırılır, üzülürüm direk. Biraz da hırslıyım yani. *.* Eğer kafama takmışsam sonra başarısız olmuşsam da bir kenara çekilip ergen ergen ağlarım. *.* Arkadaşlarımı çok severim, değer verdiğim insanlara şımarabilitem vardır.
Gezmeyi sevmiyorum, evde tıkılan ergenlerin başını çekebilirim, ehe. Yine de arkadaşlarımla bi cafede, pizzacıda falan buluşmayı severim. Gülmeyi, kahkahalara boğulmayı çok severim. İleride aklıma gelince suratımda ahmak bir gülümseme oluyor çünkünüm. Konuşmayı severim, film izlemeyi severim, gezmeyi sevmesem de şehir dışına veya yurt dışına çıkmayı da severim. Rp yapmayı çok sevdim, yeniyim ondandır belki. Genellikle başlarda sevdiğim bir şeyden birkaç hafta sonra sıkılıyorum. Gerçi rpye başlayalı birkaç ay oldu. Sonra; photoshop ile uğraşmayı, resim çizmeyi, yalnızken şarkı söylemeyi, dans etmeye çalışmayı severim. En sevdiğim ders matematiktir, inkılaptan nefret ettim bu sene iyice. *.* Zaten söyleyemiyorum adını da doğru düzgün, , inkilâp, inkılâp, inkılap...
Benimle ileri geri konuşan, söylediklerinin farkında olmayan, kırıcı sözler kullanan insanları sevmiyorum peşin peşin söyleyeyim. Şaka amaçlı söylenebilir, ben de söylerim hatta, bunu ağzı iki metre açıla açıla gülen msn ifadelerimle karşılarım da bir güzel ama ortada benim kişiye olan duygularımı zedeleyecek sözler kullanılıyorsa bir kere uyarırım, iki kere uyarırım en sonunda 'yeter' diye avazım çıktığı kadar bağırırım, bir arkadaşımla yaşadık böyle bir şey, artık görüşmüyorum hani. Baştan söyleyeyim de aramız bozulmasın. *.* Daha laf bulamadım, sorunuz olursa yanıtlarım. Böyleyim ben, konuştukça daha iyi tanırsınız beni. Smile Gülücüğümü de koymuş olayım. *.* | |
|
Jason Tyler Lloyd Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus: Beyaz Aslan
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 5:38 pm | |
| ...görüşmüyorum hani. Baştan söyleyeyim de aramız bozulmasın. Burayı CMYLMZ tonlamasıyla okudum hoş oldu, ehe. Normalde M'den sonrasını okumazdım ama okuyasım geldi nedense bilemedim. Hoşgeldin siteye umarım iyi vakit geçirirsin. Emre bende. ^^ | |
|
Helen Pendry Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 19/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus: Maymun
| |
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 5:59 pm | |
| Memnun oldum Emre, hoşbuldum ayrıca da. İdil tanıdığım İdil misin yoksa değil misin? Burcum terazi. *.* | |
|
Helen Pendry Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 19/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus: Maymun
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 6:27 pm | |
| Hoşlgeldin! Okurken aynaya bakıyormuş gibi hissettim ama ben İnkılâp'ı daha çok severim Balık burcuyum ben Hoşgeldin tekrar ^^ ıska Abi burada bile ıskalatıyorlar Burada ıska yazmam da gerekmiyordu ya, neyse Ve ben de 14 yaşındayım | |
|
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 9:08 pm | |
| Kayıp ikizimi buldum. *.* Kan grubun nedir İdil? asdsadasd Hoşbuldum Ilgıııın. (: | |
|
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 9:39 pm | |
| 8. sınıftayken ilk inkılap dersinde bi 15 dakika boyunca inkılabın nasıl telaffuz edileceğini öğretmişti öğretmenimiz sağ olsun. O geliverdi aklıma fena güldüm asdfghjkl Hoş geldin bu arada gıufdsg Merve ben de | |
|
| Konu: Geri: Börna *.* C.tesi Ağus. 20, 2011 10:11 pm | |
| Keşke bize de öğretilseydi. asddasd Hoşbuldum Mervee | |
|
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |