Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts |
|
| pacretius. | |
|
+5Lenovia Nephilium Cyrela Inès Luitgard Euterpe Châtillon S. Lilith Mara Pacretius Audrica 9 posters | Yazar | Mesaj |
---|
Pacretius Audrica Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Sercan Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 17/08/11 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Semender
| Konu: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 1:56 am | |
| Pacretius da an itibariyle aramakta *-* İsminin telaffuzunu vereyim de merak edilmesin. Pakretyus yahut pakretius değil, pakreyşus olarak telaffuz ediliyor. Neyse, şimdi devam edelim ilan başlığımıza. Pacretius, İyonya Denizi'nde bulunan, Yunanistan'a bağlı İyonya Takımadaları'ndan Lefkada adasında doğar, oradaki küçük çaplı bir büyücü okulunda ders alırken, tutarsız ailesinin yanında kalmaması için babaannesi tarafından, İngiltere'deki Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na gönderilir. Neden gönderildiği merak edenler için açıklıyorum; annesi 9 yaşındayken oğluna âşık oluyor ve babası da ölü kurbağalarla uğraşan ilgisiz biri. Fakat bunu kafasına takmıyor hatta yararlı olduğunu bile düşünüyor, zira annesinin ona karşı davranışlarını uzun süre inceleyen çocuk, nasıl davranılacağını bizzat tecrübe ediyor. Karakteristik açıdan, her yönüyle bir Slytherin aslında. Fazlasıyla kibirli. Öyle ki kendisinin bir Olympos Tanrısı olduğunu bile düşünüyor, bunun yanı sıra fazlasıyla salaş ve küfürbaz. Kara büyüye meraklı ve çapkın. Asla tamamen birine bağlanamıyor, belki çapkınlığını dindirebilecek ve birlikte olduğu diğer kızlardan daha fazla vakit geçereceği bir kişi olabilir, bilinmez. Genel anlamda böyle biri, bunun yanı sıra hiyerarşik sistem düşüncesini, her fırsatta etrafa yayan bir politikacı da. Yalan konusunda fazlasıyla iyi, sanırım karakter detaylarını anlayabilmişinizdir. Aradıklarıma gelince, o kısmı ayırarak yapsam daha iyi olacak.
Slytherin: Slytherin binasının fazlasıyla asil olduğunu düşünmekle beraber içinde bulunan birçok kişinin Slytherin'in onurunu zedelediğini düşünüyor. İlaveten, kendisi gibi olan Slytherin'lilerle gayet iyi anlaşıyor fakat tam anlamıyla dost diyebileceği kimse yok. Şayet, dostluk denilen kavrama yabancı biri.
Gryffindor: Gryffindor binasındaki hiç kimseyle doğru dürüst anlaşamıyor, anlaşabileceği nadir kişiler çıksa da kasten anlaşmıyor. Çoğunlukla, birçok Gryffindor'un baş belası diye nitelendirebileceği bir tip. Bu binadakileri ahmak cesaretine sahip olmakla nitelendiriyor ve iki quidditch oynadıkları için kendilerini bir şey sanan ibişler olarak görüyor.
Hufflepuff: Hufflepuff'ın hiçbir işe karışmayan porsuklar olmasının yanı sıra, Gryffindor'un yaltakçıları olduğunu düşünüyor. Fakat, kendilerini nasıl korumaları gerektiğini bilen bu binadan çıkan büyücülere bakınca, Slytherin'e eğimlerini fark ediyor, akıllarını çelmeye çalışıyor olabilir.
Rawenclav: Çok çabuk akıllarının karıştığını düşünmekle beraber, Rawenclav'ların istediklerini elde etmek için ellerinden geleni artlarına koymayacaklarındn emin. Gene de çok fazla görüşü yok bu binayla ilgili, klasik olarak inek diye tabir ediyor.
Binalar bunlar, tabi karaktere göre kurgular değişir. Birçok tek gecelik ilişki yaşadığı kişi lazım, belki kızların şu anki partnerleri acaba benim sevgilimle de birlikte olmuş mudur diye düşünerek, tehdit gibi yollara başvurabilir. İlaveten, onu koruyacak değil, bilakis okulda ondan nefret edecek bir profesör arıyorum, gireceğim derslerden olabilir. Profesöre sırf inattan ötürü saygısızlık yapacak, dersler dışında tabi. Belki babaannesi onu Hogwarts'a gönderirken ona itimad göstermeye çalışan bir yetişkin de olabilir. İksir konusunda fazla başarılı, hatta bir profesyonel gibi onu da belirteyim. Evet, buyurunuz, başlık sizin!
- :.:.İLİŞKİLER:.:.:
S. Lilith Mara; birlikte olduğu onlarca kadın arasında en tutkulusu diyebileceği kişi. En çok itimad gösterdiği olmasına karşın bağlanmış değil. Kısacası Pacretius'un hareminin favorisi. Bunun yanı sıra Pacretius, kendisine bağlanmaktan korkuyor, zira karakterine uygun değil.
Euterpe Châtillion; çok da uzun olmayan bir sürü önce, birlikte olmaya çalıştığı kızlardan biri. Fakat, elde edemediği inatçı bir tip. Geri çevrilmeyi asla kabul edemeyen Pacretius, bu kıza hâlâ kızgın olmakla beraber, çok şey kaçırdığının da farkında olmasını her fırsatta başına kakarak sağlıyor.
Lorelei Adorlee; okulu birbirine düşürmeye meraklı bir tek o mu var? Müdür odasına girip çıkmakla ünlenmiş bir kız. Dengesiz huylarını kontrol edemediği için yaptığı ufak bir şakayı, kavgaya çevirebilmiştir. Erkek gibi dövüşüyor bu arada, büyüler işin içine girince cezaya birlikte cezaya kaldılar, baş belası.
Pietra Argento; dördüzlerin en kafası, en Slytherin'i. Hatta Slytherin'in kültleşmiş kişilerinden, Pacretius ile iyi anlaşılıyorlar. Fakat, Euterpe ile olan çekişmesinin ardından karşı tarafta yer almasına sinir olmuyor değil. Kız dayanışması! Durum böyle olsa da, onu da tanrıça olarak görüyor, evet, tanrıça! Kendisi Zeus ise o da Persephone.
Felix Maurice; meşhur, iksir profesörü. Üstelik Slytherin mezunu. Pacretius da en çok bu kısma sinir oluyor zaten, bir Gryffindor gibi davranıyor! Tanrı aşkına, iksir konusunda yetenekli olabilir ama binasının yüz karası! Yakında Gryffindor'ların bina sorumlusu olursa şaşmamak gerekir!
Aubrianne Parnella; meşhur bitkibilimcimiz. Hogwarts'ta salına salına gezen, prens torunu. Bir gün okulda mıymışıkça gezinirken bana çarptı, saksısını düşürdü. Adamotu yerlerde sürünürken Pacretius gerekli olarak tekme attı ve bunu dert edindi. Nazik adamotlarına nasıl vurulurmuş? Bir çatlak! Kimse eline su dökemez!
Jeremy Mansfield; bücürük çapkın. Kendi geçmişini görüyor onda. Kızlarla takılmak için yardım istemeye gelmişti Pacretius'un yanına. Ah, evet doğru tahmin! Alay edilmek suretiyle, önemsenmedi. Ama Efrain biliyor ki bu çocukta iş var...
Ruby Selwyn; o onun bulanık ailesiyle ve su götürmez bir gerçek olan Gryffindor yaltakçılığı ile dalga geçtiğinde, ismiyle alay etmişti. Zeus'la alay edilmezdi ki! Fakat o hırs, o şevk. İçindeki yılanı görebilmiş Pacretius, aslında kızınca seksi olmuyor değil ama, bir porsukla... İmkânsız!
Andreanne Belle O'Dowd; evet, birlikte olduğu kızlardan biri. En önemlisi olmasa da, değer verdiği bir güzel. Aslında bir gün erkekler tuvaletinin önünde beklerken, tavırlarından ne istediğini anlamıştı. İstediğini vermişti doğal olarak. Fakat, her gün aynı yerde etrafı gözlemesine ilk başlarda mana veremese de, sonunda anladı. İki gündür üst üste aynı yerde buluşuyorlar ve buluşacaklar gibi.
En son Pacretius Audrica tarafından C.tesi Ağus. 20, 2011 11:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 2:10 am | |
| Öncelikle söylemeden geçemeyeceğim, spoiler harika olmuş Ve asıl konuya gelirsek nasıl bir kurgu yapabileceğimiz hakkında hiçbir fikrim yok Ama aynı binadanız falan, o yüzden olmalı diye düşünüyorum ben. Kızımız mitolojiyle fazla alakalı... Sever, okur, araştırır falan. Buradan bir şeyler çıkabilir belki. Bu yüzden seninle ilgileniyor olabilir. Hani mitoloji hakkında konuşmalar falan ama içten içe senden hoşlanıyor olabilir. Yani Lilith açısından böyle bir şeyler olabilir. Onun, seninle böyle ilgilenmesi de senin hoşuna gidiyor olabilir. Böyle bir şeyler işte. Edit: Aklıma gelmişken yazmayı unutmuşum: Şu diğerlerinden farklı olan kız olabilirim uygunsa | |
| | | Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 2:15 am | |
| Hobaaaa Chace olur da damlamaz mıyım? Mitolojik falan bayağı beğendim karakterini. Bunlara kurgu bulalım ama kurgu kıtlığındayım. Bir fikrin varsa ekle ama yoksa pm der susarım. *-* | |
| | | Cyrela Inès Luitgard Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : gülsen Mesaj Sayısı : 28 Kayıt tarihi : 20/08/11 Lakap : rela
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Macar Boynuzkuyruk
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 3:30 am | |
| Karakterlerine bu kadar bayılmamalıyım. Kesinlikle kurgu istiyorum; fakat Chace sevmeme eksikliği yaşadım şu anda. | |
| | | Pacretius Audrica Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:13 am | |
| @Lilith, spoiler güzel demek ^^ Öyle koymuştum işte. Evet, pacretius egoist biri, kendisiyle ilgilenmeni izlemek hoşuna gidiyor olabiliyor. Diğerlerinden farklı olan kız mevzuuna gelince, olabilir bana uygun ama tam anlamıyla partner olmayacaklar. Sadece daha çok vakit geçirecek ^^ Kabul edersen, hayhay *-* @Euterpe, teşekkür ettim, aklıma pek bir şey damlamıyor aslında. Belki tek gecelik bir şey belki de Euterpe'nin bilgisi hakkında bir şey olabilir. Princess of Slytherin o çünkü kara büyü konusunda, Pacretius da iksir konusunda The PureBlood Prince oluyor anlaşılan @Cyrela, hafiften bir megalomanlık vardır bende öyle bayılmalı iltifatlara gelemiyorum Gülsen ^^ Neyse, bilemiyorum ki nasıl bir şey olabilir? Karakter hakkında zerre bilgim yok ki ^^ | |
| | | Lenovia Nephilium Bar &. Cafe Quella Sahibesi
Gerçek İsim : Ilgın. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 27 Lakap : Evy, L.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kutup tilkisi
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:17 am | |
| Tamamdır bana uyar | |
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:20 am | |
| Hmmm ben şimdi bilemedim ki. Hani Chace diyosun ölürüm falan ya ahah. Euterpe öyle tek gecelik bir değil ancak çapkın çocuklar birini elde etmek ister tek gecelik ama kızın inatçılığı vardır elde edemez ya, o tarz bir şey olur mu ki? Olmazsa mmm iyi anlaşabilirler belki. Kız mevzusunda yardım eder ahah. | |
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:32 am | |
| "Bütün kinlerin beden bulup, sonsuza aktığı bir nehirdir o. Evrendeki her şeye kin besleyebilecek kadar yüzeysel yaşar Cyrela. Lider ruhu, sadakat yoksunlarını, umarsızlıktan süründürecek kadar emer. Çabuk sinirlenir, sinirlendiği zaman tam anlamıyla bir volkana dönüşür."
O ikinci rpye olan övgüden sonra ödeşiyoruz diyelim ayrıca. | |
| | | Ruby Selwyn Hufflepuff V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kelebek
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:36 am | |
| Karakterlerine hastayııııım. Neyse kurgu gerek...- karakter bool:
{ Lorelei Adorlee } Okulda müdürün odasına en çok giden şahsiyet bile denilebilir bu kızımız için. Acayip derece de okulu birbirine katmayı düşünür. Okulda hiç bir binaya ait gibi görünmez ve aslında kendi binasından sonra en çok anlaştığı binanın Slytherin olduğunu da söyleyebiliriz falan bu kız; ama tek zayıf yönü var. Measını kontrol edemiyor. Sen bununla bu yüzden dalga geçmiş olabilirsin ve çok kötü kavga etmişsinizdir. Hatta yılın olayı falan olur, o derece. Ve bir süre cezaya kalmışsınızdır falan. Ne dersin? { Pietra Argento } Dördüz bu Argentolar onları duymayan yok ve bu kızımız da dördüzleri sevmeyen çıkıntı kardeş falan. Euterpe'nin en yakın arkadaşı ki belki bundan dolayı biraz burnu havada. Bildiğin en kötü Slytherinlilerden. Bence arkadaş olabilerler kesinlikle ya da Euterpe ile kurgunuz tek gecelik olursa bunu bilen tek kişi de olabilir çünkü Euterpe ile herşeylerini paylaşıyorlar falan kardeş gibiler ve kötülük yapmaktan haz duymasının yanında kendisini sorguluyorda falan neyse ya dost veya iyi bir şey işte asdf. { Felix Maurice } İksir dersindeki başarından etkilenmiştir mesela. Slytherin mezunudur hatta ama değişmiştir. Belki başarılarını tebrik edip sana puan vermiyordur o yüzden hoşlanmıyorsundur ama en sevmediğin profesör olmasın ya da olabilir bilemedim şimdi. Sen karar ver. { Aubrianne Parnella } Kızımız da rustur. Hatta en köklü rus ailelerinden ancak kendi ailesi Fransa'ya taşınmıştır falan. Bitkilerle çok aşırı ilgilenir. Beauxbatons'dan dördüncü senesinde gelmiştir. Altıncı senesinde de Hogwarts'dan ayrılmıştır. Şimdi, ara sıra okulun içine giriyor falan. Okula girdiği sıralarda çarpışmışsınızdır sonra elindeki saksı düşer kırılır ve adam otu olur içindeki sen çığlığında dolayı tekmelersin falan sonra haydi kavga sadsaf { Jeremy Mansfield } Slytherin birinci sınıf ama gerçekten özelliklerini yansıtmasa da içinde yaşar. Çapkındır ki bu yaşında bunun normal olmadığını düşünenler de vardır. Belki seni idolü olarak görüyordur hatta senden kızlar konusunda tavsiye faln da alabilir de olmaz herhalde buna da sen karar ver. { Ruby Selwyn } Bildiğin Huff yani. İyi falan ama ailesi konusunda çok aşırı hassas da olduğu bir gerçek. İkizler var ya şu tatlı olanlar işte onlarla aşırı yakın bazen yaramaz olabiliyor falan öyle yani. Bununla ne olsanız bilemedim ama gryffindor yaltakçısı olduğunu söylersen mesela kavga çıkarır içindeki yılanı görürsün falan Kavgadada isminle dalga geçmiştir falan. ha bir de yılanları sevmez aslında söyleyim asdf. Hatta senden çok az hoşlanıyor da olabilir. Neyse buna da sen söyle işte bir sürü şey söyledim. asdf. Karakter bol olunca tıkanıyor insan asdf.
| |
| | | Andreanne Belle O'Dowd Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hilal. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/08/10 Yaş : 28 Lakap : Bell
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Afalina
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:36 am | |
| Şimdi Sercan'ım senle özelden tamamen konuşalım bi' bakayım kurguyu buraya da damlayım dedim ama elimde kurgu yok Halledelim pm'den tamam mııııı? | |
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:57 am | |
| Tamam Ilgın, halledildi o zaman ^^ Euterpe, ilk kurgu güzel aslında, geri çevrilmeyi hazmedemeyen bir tip Pacretius, ondankelli kızgın olabilir sana *-* Gülsen, bilemedim ki çok manyak bir tipmiş be *-* Hallederiz yakın zamanda pm'den herhalde Hilalim, hallederiz pm'den, tamam. Efendim, spoilerle kurgu yazılmış, spoilerle cevap verilir *-* - Cevap Bol!:
Lorelei ile olan kurgusu harika aslında, zevkli de. Fakat kavga derken? Öyle saç baş kavga mı edeceğiz yani ^^ Pietra, şeysine gelince. Arkadaş olsunlar evet, hatta ona Olympos Tanrıçalarından biriyle hitap etsin, belki Persephone. Hallederiz, hallederiz *-* Felix, en sevmediğim profesör olmasın bence de ama Slytherin mezunu olup Gryffindorvari tavırlar almasından hoşnut olmayabilir, belki de Slytherin'in yüz karası olarak tanımlar, bilemeyeceğim. Jeremy kurgusu bayağı zevkli geldi aslında. Belki ondan nasihat almaya geldiğinde, alay konusu falan olur, güzel olur ^^ Ruby'nin ailesiyle dalga geçince o da adla dalga geçmiştir, laf atışması falan yapmışlardır, güzel! Evet, tıkandım *-* Neyse sana uygunsa eklerim hepsini
Diğerleri, ekleniyorsunuz! | |
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 7:58 am | |
| Tamamdır o zaman, müsait olduğun zaman haber ver rp yapalım. Sıkıntıdan patlıyorum zaten. *-* | |
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 8:05 am | |
| Peki, şu diğer rp bitsin, yaparız rp seninle de. İlaveten, gülsen Yaz artık rp'yi | |
| | | | Pacretius Audrica Slytherin V. Sınıf
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 8:10 am | |
| Evet, şimdi gördüm, bayağı dolmuştu oyunlar, bakmaya üşendim ama son mesajmış hem de *-* Ayrıca, teşekkürler ifade için! Sağ ol, var ol! | |
| | | Ruby Selwyn Hufflepuff V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kelebek
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 8:15 am | |
| - Spoiler:
Lorelei ile karışık olursa daha süper olabilir asdf. Hatta ilk saç baş sonra büyüler falan. Diğerleri süper, ekle hepisini asdf. Yakın zamanda rp de yapabilirik <3 | |
| | | Andreanne Belle O'Dowd Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hilal. Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 05/08/10 Yaş : 28 Lakap : Bell
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Afalina
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 8:19 am | |
| Beni de ekle beni de Çok özelim ihihi Burdan ne kurgular çıkar varya uhuu. Hadi bakıyorum ben ekleyecek misin diye | |
| Konu: Geri: pacretius. C.tesi Ağus. 20, 2011 11:12 pm | |
| | |
| | | Roza Prandjeva Hufflepuff V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (0/0) Patronus:
| Konu: Geri: pacretius. Paz Ağus. 21, 2011 5:45 am | |
| Lynnette Heloise Sneaux Lynnette'i sev bayağı sev öyle böyle değil çok sev yani asdfghjkl Eski olabilir, sürekli birlikte olduğun ama aranızda duygusal anlamda bir şeyler olmayan biri olabilir, sevmediğin bir cadı olabilir ya da arkadaşın da olabilir benim için hiiiç fark etmez hangisi sana uygunsa Lynnette'in kabulüdür adsfdufhsdg Annette Elainé Jeseven Bitkibilim seçersen bu profesörü sevebilirsin mesela hani fazla gerekli değil bu asdyfdsghh Esas konuya gelelim; - İkizlerin kurguları *.*:
Şimdi evet biraz karakterlerden bahsetmek lazım. Tıpkısının aynısılar, tamam o kadar değiller ama baya baya aynılar işte asdfghj. Anne ve babalarını kaybediyorlar(hii bakın aklıma ne geldi, bizim şizofrenik anneanne öldürmüş olsun bunları), bu nedenle onlara şizofren olan anneanneleri bakmaya başlıyor altı yaşlarındayken. Psikolojilerinin etkilenmemesi imkansız tabii, insanın olmayan yemeği önüne koyduktan sonra "Çok yediniz" diye azarlaması filan. Bu sırada Hogwarts mektupları geliyor kızların; bunun da bir hayal olduğuna kanaat getiriyorlar. Sonra biri, muhtemelen profesör biri olsun bu, kızları o kadının yanından alıyor ve onlara unutturma büyüsü yapıyor; bir yetimhaneye yerleştiriliyorlar Londra'da. Anne ve babalarını trafik kazasında kaybettiklerini ve o zamandan beri orada olduklarını sanıyorlar. Onlar için hayat bir nevi Hogwarts'ta başlıyor sayılır. Anlayışlı, sevecen, adaletli, her şeyi şakaya vurmayı seven, çıkıntı insanlardan pek hoşlanmayıp onları espiri malzemesi haline getiren insancıklar onlar. İyilik yapmayı da severler aslında, yardım ederler insanlara öyle. Ders konusunda yeteneklilerden, kolayca kavrarlar konuları. Gelecek hakkında planları filan yoktur hiç, önlerine geldiği gibi yaşarlar. Girişkenlikleri sebebiyle arkadaş çevreleri geniştir. Bulanık olmalarına dair hiçbir sözü takmazlar ve sorun etmezler, hatta bununla gayet eğlenirler; ne de olsa hak etmeseler bu güce sahip olmazlardı. Bu mutlu mesut hayatları bir yerden sonra bozuyor tabii, nasıl mı? Unutturma büyümüz yıllar geçtikçe etkisini yitirmeye başlıyor. Hatırladıkları her anının ardından daha fazla cevaplara ihtiyaç duyuyorlar.
Ruby, Aneta ve Roza çoook iyi anlaşırlar. Dolayısıyla Ruby'yle olan kurguyla bayağı benzeşecek gibi. Kızlar malum, muggle doğumlu. Bulanık olayları olursa kızlar dalgaya alıyor, sürekli kavga edebilirsiniz. O değil de chace gitti...... Neyse sapmayalım konudan asdfghjkl Böyle sürekli kavga etmekten ziyade özel bi kurgu olsun diye düşünüyoruz biz hehheh | |
| | | Aneta Prandjeva Hufflepuff V. Sınıf
| Konu: Geri: pacretius. Paz Ağus. 21, 2011 5:48 am | |
| Yani ama diyorsan ki bulanıklarla özel bir istisna yaparız, biz burdayız yani ehe sdfghkl.
Bir de Cornelia ile takılıp eğlensinler, arkadaş gibin. Evet bu kadaar. | |
| | | | pacretius. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|