Marchelle Oak Qixinâ Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 15/08/11 Lakap : Marc.
| Konu: so what?! Çarş. Ağus. 17, 2011 11:56 pm | |
| Merhabalar herkesee, ben Esra. Rpg'ye başlayalı 2 yıl falan oldu. Beni bazı sitelerde görmüş olma olabiliteniz var, Margeaux Deschanteh, Lauréne Renard, Marchelle Oak Qixinâ, Agatha Myrolle, Gaetana Moecis olarak falan görmüş olabiliteniz var işte. Balıkesir'in Edremit ilçesinde oturuyorum. Denizsiziz ama körfeziz işte, sjhsgf. Akçay var, Altınolukla Ayvalık var çevremizde işte, oralara gidiyoruz. Yaşımı söylemeyi sevmiyorum, hatta hiç hiç sevmiyorum. Ama söleyeceğim işte, 13-14 yaşındayım. Sbs'den 487 aldım, Balıkesir Fen'e gireceğim inşallah. Öyle hani. Annem edebiyat, babam kimya öğretmeni. Birde abim var, o da üniversiteli işte. Aranızdan bolca anıdıklarımı çıkardım aslında. Ama yinede gelin siz başlığa, skkjshkgjf. 30 Seconds To Mars, Katy Perry, Example, The Black Eyed Peas, The Pretty Reckless, Avril Lavigne, Pink falan dinlerim. Model olarak Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Emily Didonato, Taylor Momsen falan kullanır, severim. Söyleyecek başka bir şey bulamıyrum işte, Esra'yım ben, nokta.
| |
|
Lenovia Nephilium Bar &. Cafe Quella Sahibesi
Gerçek İsim : Ilgın. Mesaj Sayısı : 161 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 27 Lakap : Evy, L.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kutup tilkisi
| Konu: Geri: so what?! Çarş. Ağus. 17, 2011 11:59 pm | |
| Hoşgeldin Esra! Ilgın ben de. Yaşıtmışız negzel *-* İyi Rp'ler diliyorum Bir de kurgu yapalım bir ara | |
|
Cornelia Sjodin Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: İran Kedisi
| Konu: Geri: so what?! Perş. Ağus. 18, 2011 12:00 am | |
| Kız 487 yapmış beyler, ayıqoLun! Ben seni çok gördüm de hiç tanışmadık ehe, hoşgelmişsin Gizem ben. Example çogzel değil mi ya, daha fazla tanınmalılardı. Neyse evet öyle işte | |
|
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: so what?! Perş. Ağus. 18, 2011 12:05 am | |
| Esraaaağ. Kader bizi yine birleştirdi. Kaderden kaçış yok, hoşgeldin <3 | |
|
Marchelle Oak Qixinâ Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 15/08/11 Lakap : Marc.
| Konu: Geri: so what?! Perş. Ağus. 18, 2011 1:16 am | |
| Hoşbulduk Ilgın. Ay bende şu 15 günde yaşıtlarımı buluyorum hep. Önceden hiç bulamazdım yaşıt, en küçük benim sanırdım ama geçen yıl Gizem'le(buradaki Gizem değil ama) tanıştım, sonra da Berşan ve sonra da sen. Ay çok güzel. Ve evet, kurgu da yapalım Hoşbulduk Gizeem, evet, Example çokoştur, taparım <3 Tanıştığıma sevindim. Oyş, hımhımlarımdaaan, kader işte hep kader <3 Hoşbuldum (L) | |
|
Amanda Sylise Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Serap. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: so what?! Ptsi Ağus. 29, 2011 5:01 pm | |
| Merhaba, hoş geldin Esra. Ben Serap, çok memnun oldum. Margeaux adıyla birkaç sitede gördüğümü hatırlıyorum^^ | |
|