İyi ki bulmuşuz bu kızı. Nasıl da hoş, nasıl da cici. Mübarek insan değil ki. Barbie bebek gibi lan asdhfıdhgf Neyse e tabii bu güzelliği buluruz da durur muyuz, açtık hemen ikizleri. Suyunu da çıkarttık ama güzel oldu. Site canlandı caanım. Ders rplerinde ne yapacağmı bilmiyorum ama olsun, heves işte *.* İlan açıcaz birazdan hıhı. Hayat bize güzel. Nasıl keyifliyim ama naasıl.
Konu: Geri: Merve&Gizem. Salı Ağus. 16, 2011 8:08 am
Gizem kalk git ilanı aç bebeyim. <3 xdxdxdxdxDxd
Aneta Prandjeva Hufflepuff V. Sınıf
Konu: Geri: Merve&Gizem. Salı Ağus. 16, 2011 8:10 am
Yazıyorum la, beş dakikada bir cümle hızıylan <3 sdfghjk Sevgili ahali, uyumaya hiç niyetim yok ama saat dokuzda uyanmak gerekmesi nedir bilir misiniz :'(((((
Ben kızları özledim ya. İrem'in musasına da edicem bi gün. Şeyda sinirlendirmekten zevk alıyor gençler var mıdır böyle arkadaşınız? Olur da sıyıyırırsam tek sebebi bu kız, valla. Öbürü desen ayrı bir olay zaten. Özledim of *.* İrem'in doğum günü yaklaşıyoor Şeyda'nın doğum gününü kutlayamadık *.*
Konu: Geri: Merve&Gizem. Paz Eyl. 04, 2011 3:55 am
Eve dönmek gibi bir şey yok sanırım, olum şaka maka şu yatağın üzerine kurulup buraları gezmeyi çoooook özlemişim. Bİ DE MERVEYE AŞIĞIM ASIL O GELSİN. Bi de galiba beşik kertmem var ve adını bilmiyorum, hem de sarışın mavi gözlü uzun boylu. Andrei galiba, yeriz. asdfgjklkjhgfds