| Buyurunuz efen'm *-* | |
|
+3Aphrodis Audrey Phyllis S. Lilith Mara Efrain F. Mytquise 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Efrain F. Mytquise Sihir Tarihi Profesörü
Gerçek İsim : Sercan. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 13/08/11 Yaş : 32 Lakap : Sadece bir kişi ona bir kere Freddy demişti.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kılıç Balığı
| Konu: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 12:15 am | |
| Yeter artık, geç kaldınız *-*
En son Efrain F. Mytquise tarafından Çarş. Ağus. 17, 2011 7:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 12:30 am | |
| Uzun saç daha çok yakışıyor, söylemeliyim | |
|
| |
Gerçek İsim : Sercan. Mesaj Sayısı : 73 Kayıt tarihi : 13/08/11 Yaş : 32 Lakap : Sadece bir kişi ona bir kere Freddy demişti.
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 12:32 am | |
| Yıllardır farkındayım ama hep uzun saç olunca da sıkılıyorum yahu. Teşekkürler *-* | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 9:52 am | |
| Ciddi ciddi model olacak potansiyel fazlasıyla var. Bence daha çok profesyonel fotoğraf çektirmelisin (: Gözlerini çok sevdim bu arada *-*
| |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 11:11 am | |
| RPGlerde model olarak kendini kullansan müthiş olabilir diyerek konuya başlıyorum. Pek klasik veya alışılmış bir durum değildir bir erkeğin başka bir erkeğin resimlerine yorum yapması fakat. Profesyonel resim gördüm mü damlarım böyle. Süper fotoğraflar. Öğrenciliği doya doya yaşıyorsun gördüğüm kadarıyla adamım.
| |
|
| |
Jason Tyler Lloyd Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus: Beyaz Aslan
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 6:07 pm | |
| Adam yakışıklı beyler dağılabilirsiniz. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 8:31 pm | |
| Aaaaaa mavi gööööz! diye damlarım ben bu başlığa. Vaş bee yemin ediyorum böyle ayrı bir yabancılık havan var. Çok kıskandım yani. Profesyonel fotoğrafçında var. Neden benim yok? diyerek zırlayasım geldi. Neyse efendim bence sen kendini model olarak kullan. Cidden, o hava var yani. *-* Amaa gööözleeer. Tamam sustum -.- | |
|
| |
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Ptsi Ağus. 15, 2011 9:24 pm | |
| - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Ciddi ciddi model olacak potansiyel fazlasıyla var. Bence daha çok profesyonel fotoğraf çektirmelisin (: Gözlerini çok sevdim bu arada *-*
Çok teşekkürler *-* Kendimi model olarak kullanmak... Bilmem ki, daha doğrusu takım çıkmaz herhalde, neyse, yorum için tekrar teşekkürler. - George Crownie demiş ki:
- RPGlerde model olarak kendini kullansan müthiş olabilir diyerek konuya başlıyorum. Pek klasik veya alışılmış bir durum değildir bir erkeğin başka bir erkeğin resimlerine yorum yapması fakat. Profesyonel resim gördüm mü damlarım böyle. Süper fotoğraflar. Öğrenciliği doya doya yaşıyorsun gördüğüm kadarıyla adamım.
Çok teşekkür ederim yorum için. Şu model işine takım çıkmaz diye girişmedim zira daha önce de söylediler, üzerinde durmadım. İlaveten, bir daha bu yaşlarda mı olacağım yahu diyor, doya doya yaşamayı ihmal etmiyorum. Haklı değil miyim ama kardeşim? - Jason Tyler Lloyd demiş ki:
- Adam yakışıklı beyler dağılabilirsiniz.
Teşekkür ettim *-* - Euterpe Châtillon demiş ki:
- Aaaaaa mavi gööööz! diye damlarım ben bu başlığa. Vaş bee yemin ediyorum böyle ayrı bir yabancılık havan var. Çok kıskandım yani. Profesyonel fotoğrafçında var. Neden benim yok? diyerek zırlayasım geldi. Neyse efendim bence sen kendini model olarak kullan. Cidden, o hava var yani. *-* Amaa gööözleeer. Tamam sustum -.-
Çok teşekkürler diye cevap veririm ben bu yoruma, hepsi için *-* Bu kadar yorumdan sonra, aklımın içine şu modellik fikrini sokmadınız desem yalan olur, neyse ^^ Tekrardan teşekkür ederim. | |
|
| |
Noa van den Vondel Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : gülsen Mesaj Sayısı : 97 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Karga
| Konu: Geri: Buyurunuz efen'm *-* Salı Ağus. 16, 2011 7:59 pm | |
| Kısa saç konusunda takıntılı biri olarak kısa saç diye diretebilirim. Fotoğraflar hoş, vesselam. | |
|
| |
| Buyurunuz efen'm *-* | |
|