| Türk "Umutsuz Ev Kadınları" | |
|
+5George Crownie Valeria Nerissa Wesley Aphrodis Audrey Phyllis S. Lilith Mara Annette Elainé Jeseven 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 10:34 pm | |
| Amerika’da kırmızı kıyafetle poz veren dizinin yıldızları Türkiye’de kadına şiddetin rengi mor kıyafetlerle afiş fotoğrafı çektirdi. Dizide Susan’ı Songül Öden, Bree’yi Bennu Yıldırımlar, Gabrielle’i Evrim Solmaz, Lynette’i Ceyda Düvenci, Edie’yi ise Özge Özder canlandıracak.
Songül Öden içindeki çocuğu öldürememiş, hayalci ve sakar çocuk kadın “Suzan”ı, Bennu Yıldırımlar kusursuz eş “Berrin”i, Evrim Solmaz hayatı flört edip eğlenmekten ibaret sanan daimi genç kız “Yıldız”ı, Ceyda Düvenci müebbet anne “Leyla”yı ve Özge Özder de cilveli ve şuh görünümlü “Emel”i canlandıracak.KaynakKARŞIYIM! Dizi anlayışımız o kadar yerlerde ki, sürekli yabancı dizileri evirip çevirip Türk versiyonunu izliyoruz. Doktorlar, Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl'dan sonra bir de Umutsuz Ev Kadınları'na başladı bizim millet. Ne kadar güzel. Türk dizilerini sevmiyorum demiyorum, her ne kadar Muhteşem Yüzyıl'ın The Tudors'tan esinlendiğini düşünsem de fırsatını buldukça izlerim. Ama doğru bulmuyorum bunu. Umarım Nip Tuck falan çıkarmazlar başımıza. The Walking Dead çektiklerini düşünsenize ya da Supernatural hatta Dexter asdfghjkl neyse tamam sakinim. | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 10:46 pm | |
| Olma sakin falan -.- Haklısın. Sanki kopyala-yapıştır bir milletiniz. Her şeyi taklit edip, sahtesini çıkarıyoruz. Sonra affedersiniz b.ku çıkıyor. Hadi hayırlısı. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 11:09 pm | |
| Ülkemizin yaratıcılığının ne kadar berbat olduğunun en önemli gösterisidir. Sadece dizilerde değil bu, yarışma programlarımızın hepsi de Amerikan programların çalıntısı. Desperate Housewifes'i severdim ben. Türk versiyonuyla adını kirletecek olmalarına gerçekten üzüldüm doğrusu. Ama şu kadarını söyleyeyim; elini Doctor Who, House MD, Supernatural, Pretty Little Liars'a falan atacak olurlarsa ciddi anlamda seti basabilirim adam toplayıp.
| |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 11:15 pm | |
| Ben gelirim! İlk gönüllü olarak hem de | |
|
| |
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 11:31 pm | |
| Evrim Solmaz denen kadın, Gaby'yi nasıl canlandıracak çok merak ediyorum. Hanımın Çiftliği'nde pek bir sinir bozucuydu. Ayrıca müstehcen sahnelerde ne yapacaklar bilinmez umarım o sahneleri çekmezler çünkü hoş karşılanacağını düşünmüyorum. (Bkz: RTÜK Aşk-ı Memnu sezon finaline noktayı koymuştu.) Kanal D'nin dizilerini de beğenmiyorum. Tekrar Aşk-ı Memnu'yu örnek vereceğim, 1970'lerdeki bölümleri daha güzel. Neyse konudan sapmayalım asdfghjkl Uzun lafın kısası yazık olacak diziye.
En son Annette Elainé Jeseven tarafından Paz Ağus. 14, 2011 11:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Paz Ağus. 14, 2011 11:31 pm | |
| Dexter'dan uzak dursunlar mümkünse. Nip/Tuck, Supernatural, Chuck, TBBT falan hiç bulaşılmaması gereken şeyler. Bizim insanımızı aşar bunlar. Hele ki Doctor Who. Tardis'in bile nasıl olacağını kafamda şimdiden canlandırıyorum. Sonik tornavida hele. Yok aman kalsın. Valla seti basarım. *-* | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Ptsi Ağus. 15, 2011 5:50 am | |
| 4400, GG, Tudors vs. hepsini kopyalamaya çalıştılar. Bunu da yapmalarını bekliyordum zaten. İyi ki, TV izlemiyorum.
| |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Ptsi Ağus. 15, 2011 10:39 pm | |
| Zaten Türk milleti olarak pek bir meraklıyız hazıra konmaya. Ya bitmiş dizileri yeni baştan çekeriz ya kitapları dizi yaparız ya da yurt dışında tutan yabancı dizileri kopyala yapıştır yapıp milletin önüne sunarız seyretsinler diye. Hiç anlamıyorum hiç mi özgün senaryomuz yok onların yaptığını biz niye yapamıyoruz. Sanırım biraz fazla tepki gösterdim ama artık böyle dizileri seyretmeye görmeye tahammül edemiyorum... | |
|
| |
Pietra Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Marilith
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Ptsi Ağus. 15, 2011 10:46 pm | |
| - Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Ama şu kadarını söyleyeyim; elini Doctor Who, House MD, Supernatural, Pretty Little Liars'a falan atacak olurlarsa ciddi anlamda seti basabilirim adam toplayıp.
Kesinlikle ya, ben DH'yi izlemiyordum ama güzel olacağını sanmam. Ama şu üstteki dizilerin hiçbiri + Vampir günlükleri, HIMYM, Game of Thrones vs. falan... Yapamazlar yaa... Töbe töbe insanı deli ediyorlar. Vampir günlüklerini yaptıklarını düşünsenize ya vampirleri oyuncak ederler asdf. DOCTOR WHO VE SPN'YE DOKUNANI YAKARIM ZATEN! | |
|
| |
Cassandra Malfrey Hırsız
Gerçek İsim : Melis Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 15/08/11 Yaş : 38 Lakap : Cass, Nava, Nova
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (79/100) Patronus: Kutup Kurdu
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Ptsi Ağus. 15, 2011 11:02 pm | |
| - Pietra Argento demiş ki:
- Aphrodis Audrey Phyllis demiş ki:
- Ama şu kadarını söyleyeyim; elini Doctor Who, House MD, Supernatural, Pretty Little Liars'a falan atacak olurlarsa ciddi anlamda seti basabilirim adam toplayıp.
Kesinlikle ya, ben DH'yi izlemiyordum ama güzel olacağını sanmam. Ama şu üstteki dizilerin hiçbiri + Vampir günlükleri, HIMYM, Game of Thrones vs. falan... Yapamazlar yaa... Töbe töbe insanı deli ediyorlar. Vampir günlüklerini yaptıklarını düşünsenize ya vampirleri oyuncak ederler asdf. DOCTOR WHO VE SPN'YE DOKUNANI YAKARIM ZATEN! Doctor Who'nun Türk versiyonunu düşünemiyorum. Supernatural'ı yaparlarsa da ancak komedi yerine izleriz yani. Kutsal suya tesbih falan atarlar abi yaparlar Türkler yani. Bir imam, 2 dingil bir de kuran alın size Supernatural. Armut piş ağzıma düş hesabı. Yeni sezon için Amerika'nın dizileri felan takip ediliyorr bence. Ayrıca Türk dizilerinde orjinal olduğunu düşündüğüm tek dizi Çiguli'ydi abi ya. | |
|
| |
Luciana Larsson Piyanist
Gerçek İsim : Berşan. Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 09/06/10 Yaş : 26 Lakap : Lucy.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (65/100) Patronus:
| Konu: Geri: Türk "Umutsuz Ev Kadınları" Çarş. Ağus. 17, 2011 2:39 am | |
| Dizinin adı henüz belli değilmiş galiba. Yani adını da değiştirecekler. Neden kendi özgün senaryolarımızı bulamadığımızı anlamıyorum. Türkler, yabancı dizilerin kendilerine göre versiyonlarını yapınca ister istemez o yabancı dizidende soğuyorum. The Tudors'un, Muhteşem Yüzyıl'la benzerlikleri var ama tarih dizisi olduğu için çok göze battığını düşünmüyorum. Bir de içimdeki bir ses ileride HIMYM'in de Türk versiyonunu yapacaklarını düşünüyorum, hadi hayırlısı bakalım. asdfg. =D | |
|
| |
| Türk "Umutsuz Ev Kadınları" | |
|