S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Günce. Paz Ağus. 14, 2011 9:19 am | |
| Yazmak insanı rahatlatır derler. Evet, doğru. En azından beni rahatlattığı bir gerçek. Uzun zamandır, aslında hiç istemediğim bir şeyin, farkındayım. Okul bitti, her şey bitti, herkes ayrılıyor. Yıllıklara yazılanlar, karne günü ağlamaları falan havaya karışıyor sanki. Birden bire değişiveriyorsun. Nasıl ayrılacağını düşündüğün arkadaşlarını aramaz oluyorsun. E, doğal olarak da annen bunu yüzüne vurup duruyor. Sonra sen fark ediyorsun, tekrar. Onlar seni arıyorlar mı? Bunun da farkındayım. Birlikte gezip tozarken, seni soran yok. Olsun, diyorsun içinden. Olsun... Bunlar da geçecek, yeni yeni arkadaşlar bulacaksın. Yeni bir başlangıç yapacaksın. Ve bu sefer her şey daha güzel olacak. Her tesellin bu oluyor, bu sefer de. Derinler de bir yerde üzülüyorsun ama tek tesellin bu... Ağustos 14, 2011 04:20 | |
|
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
| |
Klaus Kiralık Katil
Gerçek İsim : Ilgın #4 Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 22/08/11 Yaş : 27
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus:
| Konu: Geri: Günce. Salı Ağus. 23, 2011 12:45 am | |
| Bunu da yaptım işte. Katil karakter de açtım. Ünlüsünü de Coni Dep aldım. Öyle yani. İlan açsam mı diye düşünüyorum. Ama açayım, değil mi? Yavaştan kurgulara başlasam iyi olur yani. Bir sürü de RP var hani. Onları yazsam iyi olur. Neyse yemek yiyeyim de sonra onları da hallederim toptan. Ağustos 22, 2011 19:45 | |
|
| Konu: Geri: Günce. Salı Eyl. 13, 2011 7:15 am | |
| Enaaa negzel resimdir bu yaa. Çokoş bi resim ^^ Uykum da geldi hani. Sersem sersem dolanıyorum o.o Annem formanın eteğinin boyunu kısalttı ben de çıkarttığı parçayı saç bandı yapem diyorum. Hani formayla uysun diye u.u Çoh mantıklı demi? Öyle yani. Neyse ben yatıyorum arkidaş! Baş baaaaaş ^^ - Bu arada bu da resimceğiz.:
Eylül 13, 2011 02:15 | |
|