| Nemesis. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Nemesis. C.tesi Ağus. 13, 2011 7:09 pm | |
| Evet, dedim ki ben de açayım başlık, kim dostum kim düşmanım bulayım Ayrıca accık kurgu değişikliğine de gidiyorum Şimdi öncelikle Lilith kimdir, nasıl biridir? O temelde bütün Slytherin özelliklerini taşıyan biri. Sinsi, hırslı vs vs Özellikle damarına basıldığında, yanında durulmaması gereken biri. Gerçi kaçsanız bile intikamını kötü alır. Bu yüzden de takma adı 'Nemesis' zaten. Onun dışında sabırlı biridir aslında. Her anlamda... Saldırmak için bile doğru anı bekler. Neyse, doğrusu daha derinlere inildiğinde neşeli, eğlenceli bir Lilith bulabilirsiniz. Daha derinlere dediğime bakmayın bu haline gün içinde de sık sık karşılaşabilirsiniz. Her ne kadar bir Yılan olsa da garip olarak pek bina ayrımı yapmaz. Binalar sadece simgelerdir onun için. O öncelik olarak insanları tanımayı seçer. Hangi binadan ne tür birinin çıkacağı belli olmaz çünkü. Pratik zekalı biridir. Bir şey yapmadan önce düşünür fakat çabuk ve doğru kararlar almaya, doğru olanı yapmaya çalışır. Çok çıkarcı bir insan değildir. Arkadaşlarını satmaz. İyi sır tutsa da, paylaşmak konusunda sıkıntıları vardır. İyi bir dinleyicidir. Aslında intikam almanın en iyi yolunun, o kişi hakkında öğrenebildiğini öğrenmek olduğunu bildiği için siz havadan sudan konuşup, dedikodu yapsanız bile, ki dedikodu yapmak ona pek eğlenceli gelmez, sizi dinler. Öyle biridir Lilith. Aslında değişken bir kişiliği vardır. Yani dünkü Lilith ile, bugünkü Lilith aynı kişi olmayabilir. Bu yüzden ayağınızı denk alsanız iyi olur, derim ben #. Şimdi ona dedikoducu biri lazım. Böyle herkes hakkında bir şeyler bilen bir tip. Bir nevi bilgi tedarikçisi olacak bana #. En yakın arkadaş çevresi. Birkaç kişi olabilir, farklı binalardan da olabilir. Ayrım yok. #. Belalara karıştığı grup. Her haylazlık onlardan sorulacak. #. Ondan korkan birileri belki. Bu yüzden huyuna suyuna giden. Aslında gerek yok böyle bir şeye yamuk yapmasınlar yeter #. Sonracığıma, hiç sevmem ama, böyle birine düşman lazım değil mi? Gerçi benim düşma olma konusunda sorunlarım var Hiç düşmanım olsun istemem Şimdilik bunlar geldi aklıma, eğer değişik bir şey aklınıza gelirse onlara da açığım yani - İlişkiler burada^^:
Euterpe Châtillon --> Binamızın Prenses'i... Ben de onun sağ koluyum. BFF modunda takılmıyoruz ama arkadaşım diyebileceğim biri. Lynnette Heloise Sneaux --> Benden bir sınıf büyük ama iyi bir arkadaşım. Başımı az beladan kurtarmadı. Ne yapsam ödeyemem borcumu.
En son S. Lilith Mara tarafından Paz Ağus. 14, 2011 5:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Nemesis. C.tesi Ağus. 13, 2011 8:23 pm | |
| Bizim Lynnette senden büyük ya hani, haylazlıklar konusunda başını beladan kurtarabilir çok da güzel olur böyle yakın olurlar falan. Lynnette'i sevin, yazık ona *.* Lynnette Heloise Sneaux | |
|
| |
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
| Konu: Geri: Nemesis. C.tesi Ağus. 13, 2011 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 12:46 am | |
| Pm'e damlayayım o zaman ben | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 10:38 pm | |
| Hmm. Şu yakın arkadaş çevresinden olabilirim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 10:44 pm | |
| Tamam ekleyeyim ^^ Aklında bir kurgu var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 10:52 pm | |
| Aklımda şöyle bir kurgu var ama biraz saçma gibi. Şimdi Dany aksi bir kız o yüzden ilk tanıştıkları gün bu ikisi kavga etmişlerdir ama sonra bir şekilde arkadaş olmuşlardır. Böyle bir şey yani. Aklında daha iyi bir kurgu varsa sen söyle ben ona da uyarım. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 10:57 pm | |
| Tamam, bana uyar bu ^^ Bir de yanlış anlamadıysam Dany, Euterpe'den hoşlanmıyor galiba?? Ondan da bir şey çıkabilir tabi. Çünkü ben Euterpe'nin sağ kolu gibi bir şeyim. Tabi o olayı yanlış anlamadıysam. Eğer öyle bir şey oksa senin kurgunla eklerim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 11:04 pm | |
| O olay şöyle arkadaşız ama ben onu feci halde kıskanıyorum öyle yani. ^^ Ama tabii sen de bu durumu fark etmiş olabilirsin ve bu konuda Euterpe'yi uyarıyor olabilirsin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 11:14 pm | |
| Evet olabilir Tamam şimdilik böyle bir şeyler karalıyorum. Bir ara rp yapalım, pekiştiririz ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Nemesis. Paz Ağus. 14, 2011 11:18 pm | |
| Tamam, bence de bir ara Rp yapalım . ^^ | |
|
| |
| Nemesis. | |
|