| Laetitia - | |
|
+3Ysebel Moore S. Lilith Mara Laetitia Knollys 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Laetitia Knollys Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Asena. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 27/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus:
| Konu: Laetitia - Cuma Ağus. 12, 2011 8:09 am | |
| Laetitia biraz değişik biri aslında. Çevresinde insanlar varken burnu havada, kendini beğenmiş ve soğuk bir kızken yalnız kaldığında içine kapanık, yenilgiye uğramaktan korkan ve kitapların arasında boğulan bir tipe dönüşüyor. Onu dış görünüşüne bakarak değerlendiren biri, kişiliğini çözebildiği taktirde çok farklı biriyle tanışacaktır. Pek çok düşmanı var, çünkü çevresindekiler onun bilmiş tavırlarından ve sürekli caka satmasından hoşlanmıyor. Sürekli sahip olduğu zenginliklerle, ailesiyle ve kendisiyle övünür. Başkalarına hava atmaya bayılır. Aslında üç kızkardeşin en küçüğü olduğu için sürekli ezilmiş ve bunu bastırmak için de özgüven eksikliğini insanlara sataşarak kapatmaya çalışıyor. Bunun yanında takıldığı ama yakın olmadığı pek çok arkadaşı da var. Kimseye güvenmediği için sırlarını vermek istemez, Ancak ve ancak bir gün birisi onu gerçekten olduğu gibi tanıyabilir ve severse işte ona karşı bütün duvarlarını yıkacak ve gerçek bir dost gibi davranacaktır.
~ Gryffindor, Hufflepuff binalarının birinden en yakın arkadaşım olacak bir kız lazım. Herkes bu ilişkiyi garipsesin ama bu kız soğuk görüntümün altında yatan kişiliğimi fark etsin ve dert ortağım, birlikte güldüğüm, eğlenceli vakit geçirdiğim dostum olsun. Her şeyimi tek onunla paylaşayım.
~ Slytherin veya Ravenclaw binasından takıldığım birkaç kız arkadaş lazım. Çok samimi olmadığım ama okulda beraber dolaştığımız, birlikte vakit geçirdiğimiz. Kişilik olarak Laetitia'nın suç ortağı olabilecek tipte olsunlar, hani birlikte olay çıkartabilsinler. Eğlenceli tipler olsun. ^^
~ Örnek aldığım veya sevmediğim - siz belirleyin - üç adet yetişkin.
~ Düşman olacağım sınırsız sayıda öğrenci istiyorum. Bina hiç fark etmez. Nefret edelim didişip duralım.
~ Veya aklınıza gelen herhangi bir özel kurgu.
. . . # Lillian Beaumont & Gryffindor'dan tek dostum, sırdaşım, en yakınım. Kim ne derse desin benim için özel. # Lynnette Heloise Sneaux & Fransa'da tanıştığım çocukluk arkadaşım. Birlikte hep oyunlar oynardık. # S. Lilith Mara - Ysebel Moore - Denielle Price & Eğlenecek birini aradığımda ilk adresim onlar. # Annette Elainé Jeseven & Büyük kuzenim, ayrıca dersine girmesem de profesörüm. Onu çok severim. # Eurabatres Châtillon & Okulun küçük şeytanı, aramı iyi tuttuğuma bakmayın. Aslında nefret ediyorum. # Euterpe Châtillon & O küçük şeytanın kime çektiği şimdi belli oldu işte. Ablası kılıklı ne olacak. # Desiree Schult & Bu kız Ravenclaw'a kaza sonucu düşmüş olmalı, ona gerçekten sinir oluyorum.
En son Laetitia Knollys tarafından Perş. Ağus. 18, 2011 10:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Laetitia - Cuma Ağus. 12, 2011 8:13 am | |
| Ben geldim ilk ^^ 'Slytherin veya Ravenclaw binasından takıldığım birkaç kız arkadaş lazım. Çok samimi olmadığım ama okulda beraber dolaştığımız, birlikte vakit geçirdiğimiz. Kişilik olarak Laetitia'nın suç ortağı olabilecek tipte olsunlar, hani birlikte olay çıkartabilsinler. Eğlenceli tipler olsun. ^^' Bölümünde olabilirim sanırım | |
|
| |
Ysebel Moore Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Laetitia - Cuma Ağus. 12, 2011 8:36 am | |
| Lillian Beaumont ilkine, Ysebel Moore da ikincisine olur | |
|
| |
| |
| |
Annette Elainé Jeseven Bitkibilim Profesörü
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 05/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: Laetitia - Cuma Ağus. 12, 2011 10:13 pm | |
| Anne tarafından akraba olalım seninlee. Elainé sürekli seni korusun falan, düşmanlarınla da didişmeniz için malzeme olur asdfghhjkl Lynnette Heloise Sneaux çok sev bu kızı *.* | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Laetitia - C.tesi Ağus. 13, 2011 8:58 am | |
| Kurgumuz yok seninle değil mi? Özel kurgu bulalım diyorum ben. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Laetitia - C.tesi Ağus. 13, 2011 9:25 am | |
| Tıks, herkesi ekledim. ^^ Euterpe, bulalım. Değişik bi'şeyler olabilir. (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
| Konu: Geri: Laetitia - C.tesi Ağus. 13, 2011 9:31 am | |
| Aslında Euterpe ile benziyorsunuz ancak Eu biraz daha pofpoflanmış. Yaşıtları konusunda üstün falan. (kara büyü konusunda ilanlarımı okursan orada yazıyor zaten hayatı falan) Bilemedim şimdi. Prenses bu kız belli olduğu gibi. Herkese yanaşmaz ve çoğunlukla insanları çıkarları için kullanır falan. Nasıl bir şey yapabiliriz ki? | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Laetitia - Paz Ağus. 14, 2011 11:23 pm | |
| - Laetitia Knollys demiş ki:
~ Slytherin veya Ravenclaw binasından takıldığım birkaç kız arkadaş lazım. Çok samimi olmadığım ama okulda beraber dolaştığımız, birlikte vakit geçirdiğimiz. Kişilik olarak Laetitia'nın suç ortağı olabilecek tipte olsunlar, hani birlikte olay çıkartabilsinler. Eğlenceli tipler olsun. ^^ Burası uygun bence. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Laetitia - Perş. Ağus. 18, 2011 10:01 am | |
| | |
|
| |
Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Geri: Laetitia - Cuma Ağus. 19, 2011 9:10 pm | |
| Şimdi şöyle bir kurgum var benim, fakat sana uyar mı hiçbir fikrim yok. Benim karakter kötülere özeniyor biraz. (Karakterimi psikopatın teki yapacaktım aslında da, örnek rp yazarken çok üşenmiştim, ikinci sınıf oldum. Çaktırma.) Özeneceği kişilerden biri olmanı isterim. Amelia ona kötülüğü öğretecek birilerini istiyor, eheh. | |
|
| |
| Laetitia - | |
|