| Benim, benim. | |
|
+2S. Lilith Mara Desiree Schult 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Desiree Schult Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hazal. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 12/08/11 Yaş : 27 Lakap : Des, Desi.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (86/100) Patronus:
| Konu: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:03 am | |
| Merhaba Hazal ben. On dört yaşında Oğlak burcu, lise bir öğrencisi olacak bir çömezim. Aslında çömez diyerek kendimi alıştırmaya çalışıyorum da diyebilirim. Sbs mağduruyum, üç yıldır uğraşıp bir türlü ailesine beğendiremeyenlerdenim, ayrıca buna rağmen en iyi üçüncü okula girmiş bulunmaktayım. Ah şu ebeveynler. İki ismim var, Elif Hazal. Ama ben Hazalı kullanıyorum ve elbette her yeni okulumda bana öğretmenler Elif diye sesleniyorlar. Ama ben bundan hoşlanmam. Elif fazlasıyla var çünkü. Ama Hazal'a rastlamak daha zor. Daha az yani. Ne bileyim hem daha hoş o sanki.^^ Dört yıldır rp yapıyor sayılırım, sanırım. Hiç ara vermememe rağmen hala berbatım. Ayrıca çok da rahatımdır yani, çekinmem kolay kolay bir şeyden. Çalışkan mıyım? Ders konusu dışında evet. Oğlak burcumun özelliklerini taşıyor sayılırım. Ayrıca uzun süredir de photoshop yapıyorum ama bir şey elde ettiğim söylenemez. Ne kadar berbat olduğumu takımımdan anlayabilirsiniz. Conan, The Tudors, TVD, GG, Merlin, One Tree Hill izliyorum. Kitap konusuna hiç girmeyeyim, fazla kitap okurum ve o konu hakkında yazarsam bunun sonu gelmez. İnsanları rahatsız etmeyen bir sesim, bir de gitarım var ama elime pek almıyorum, neden çünkü vaktim olmuyor açıkcası. Beni her yerde Desiree Schult olarak görebilirsiniz. Çoğu yerde varımdır heralde.d Buraya da daha önce kayıt olmuş olabilir yani, ama muhtemelen olmamışımdır. Hatırlamıyorum hiç. Ama adminleri tanıyorum, daha önce de onların sitelerinde vardım. Neyse çok konuştum. Tekrar Merhaba.^^ | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:07 am | |
| Hoşgeldin Hazal! Ben de Ilgın. Benim de iki ismim var ama Ilgın'ı tercih ediyorum Nazlı var her yerde Az önce ilanına başvurdum Benim de gitarım var ve hep aynı yerde duruyor, kıpırdayacağını sanmıyorum Neyse hoşgeldin diyorum ve çekiliyorum ^^ | |
|
| |
Gerçek İsim : Hazal. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 12/08/11 Yaş : 27 Lakap : Des, Desi.
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:11 am | |
| Memnun oldum çok.^^ Hoşbuldum | |
|
| |
Constanta Gavriell Ejderha Terbiyecisi
Gerçek İsim : Elif. Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (82/100) Patronus: Çin Ejderi
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:16 am | |
| Akran + Adaş #Hönk. Şaşkın stayla. Hoşgeldin adaş. Ben de photoshop yapıyorum. Bu takımım benim eserim değil Seni başka bir sitede görmüş olabilirim. Öyle hatırlıyor gibiyim ama emin değilim. Ben saçmalamaya başlamadan önce kaçayım. Tekrardan hoşgeldin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:17 am | |
| | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 9:05 am | |
| hoşgelmişsin Hazaaal ben tanıyorum ki senii Nurdan ben MS de de vardın ve bana bi sürü takım yaptıydın Aethra dersem hatırlarsın sanırım Neysem hoşgelmişsin tekrardan (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 6:44 pm | |
| Hatırladım hatırladım. Hoşbulduum.^^ | |
|
| |
Eurabatres Châtillon Slytherin I. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş yaa, yine ben. Mesaj Sayısı : 98 Kayıt tarihi : 11/08/11 Yaş : 28 Lakap : Eura.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 7:26 pm | |
| Annesinin güzeli gelmiş hoş gelmiiiiiş. <3 -Bunu yazabileceğim son karakterimle yazdım yalnız - | |
|
| |
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 7:53 pm | |
| Hoşbuldum anneeee | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Benim, benim. Cuma Ağus. 12, 2011 11:02 pm | |
| Hoşgeldin Hazal. Adını severim. İki isim avantajındansın demek sen de benim gibi. Umut ben. Herhangi bir sorunda PM ile ulaşabilirsin. Keyifli roller. | |
|
| |
| Benim, benim. | |
|