Desiree Schult Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Hazal. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 12/08/11 Yaş : 27 Lakap : Des, Desi.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (86/100) Patronus:
| Konu: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 5:51 am | |
| Desiree yetiştiriliş tarzına göre diğer insanlara benzememeye çalışır. Onun için en önemli şey farklı olmaktır. İnsanları umursamaması ile de dikkat çeker. Sakindir ve sessizdir. Karşısındakini genelde önemsemez ve umursamaz. Saman altından su yürüten bir cadıdır adeta. Karşısındakine genelde değer vermeyen ama kötülüğü için uğraşmayan biridir. Hayatına kolay kolay kimseyi musallat etmediği gibi kimseyi de kolay kolay çıkarmaz, arkadaşlarına güvenir. Ona ihanet edenleri asla affetmez, bir kere yapan bir daha yapar düşüncesiyle hareket eder. Karşısındakine güvenmesi için gerçekten fazla şeyler yapmasını bekler. Her şeyi karşısındakinden bekler aslında. Ama onun dışında eğlencelidir. Dışarıdan da eğlencelidir. Onu gördüğünüzde dünyanın en mutlu insanı olduğunu düşünebilirsiniz mesela. Yada hiçbir derdi olmadığını. Ama konu sohbet etmeye , tanışmaya gelince o neşeli kişi uçup gider ve yerini umursamaz, soğukkanlı ve sert görünüşlü biri alır. Adalet onun için önemlidir ama, onun adaletine göre. Yani neyi doğru buluyorsa savunabilir. Yalan söylemez, söyleme gereği duymaz. Yalan söylediği tek kişi ailesidir. Onun dışında ne düşünüyorsa söyler yada bir şekilde ima eder. Çok iyi sır saklar. Ağzından asla laf alamazsınız. Sinirlenirse ve damarına basılırsa, acımasız olur ama bunu belli etmez tabii. Kolay kolay kavga etmez ve laf dalaşına girmez, Kindardır. Hafızası da güçlüdür. Değer verdiği insanlara değer verdiğini asla belli etmez ve şımartmaz. Nadir sırlarını bilen insanlar vardır. Çalışkan ve sorumluluk sahibidir, ayrıca mükemmeliyetçidir. Mantığına göre hareket eder, zekidir. Kitap okumaktan hoşlansa da tarih kitaplarını gereksiz bulur.
Ailesi yıllardır İtalya yaşamaktadır. Kuruluş yeri de İtalya'dır. Desiree'ın ana dili de İtalyanca olduğundan çok iyi anlaşamayabilirsiniz. Sürekli, "Ne dedi?" gibi sorular sorabilir ve değişik bir aksanı da vardır. Annesi ve babası da kendisi gibi safkan ve Ravenclaw mezunudur. Geniş bir ailesi olduğu söylenemez. Tanımadığı çok akrabası vardır. Görüştüğü kişiler, teyzesi, amcaları ve tek halasıdır. Bunların dışında babasının anne ve babasıyla görüşmektedir. Ama bundan daha fazlası vardır. Tanımadığı o kadar çok akrabası olduğundan tanımaya da çalışmaz. Annesi eski profesörlerden, babası da eski bakanlık çalışanıdır. Ama şu anda muggle işleri ile ilgilenmektedirler.
Özel bir aradığım yok, akraba , dost , düşman, sevgili, kardeş falan olabilirsiniz. Başvuranlarla sözde kalmasın istiyorum, herkesle rp yapacağım vaktim oldukça. Ayrıca ,"At bir yere." gibi başvuranları da ekleyemeyeceğim. Zaten berbat kurgu bulurum ben güzel kurgularla gelmenizi bekliyorumm.Lynnette Heloise Sneaux: Düşman. Gerçekten sinir bir tip. Analaşamaycağımızı onu ilk gördüğüm andan beri biliyordum. her zamanki gibi yanılmadım.
Annette Elainé Jeseven: Şeker bir profesör. Bitki bilimi bana sevdiriyor açıkçası. O olmasaydı o lanet derse gireceğimi hiç ama hiç sanmıyordum.
S. Lilith Mara: Aslında bina ayrımım yoktur, çıkarıma göre hareket eden herkesi sevebilme ihtimalim vardır elbet. Ama bu kız gerçekten çok sempatik ve sıcakkanlı. Bir Slytherin'den beklenmeyecek kadar iyi aramız. Şaşırtıcı.
Electra Lorién Schneiward:Şirin şey. Bir insan bu kadar mı tatlı olabilir? Ravenclaw'un küçük prensesi bence o. O kadar sevimli ki. Ve bence tam bir Ravenclaw. Seviyorum onu.
En son Desiree Schult tarafından Cuma Ağus. 12, 2011 6:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Clementyne Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 111 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus:
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 5:57 am | |
| Lynnette Heloise Sneaux düşman olabilir. Lynnette slytherin binasının bütün özelliklerini taşıyor hatta daha da sinir bozucu bir tip. Sürekli atışıyor olabilirsiniz.
Annette Elainé Jeseven bitkibilim profesörü. Bitkibilim seçersen favori öğrenci olabilir ki gayet uygun bence asdfghjjkl
| |
|
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 6:03 am | |
| İyi anlaşan arkadaşlar olabiliriz. Slytherin olmam seni biraz rahatsız etse de seni sempatik bulduğum için -ve biraz da kendime benzettiğim için- sana yakın davranıyor olabilirim^^ Sen de bunu karşılıksız bırakmıyor olabilirsin Edit: Bir de küçük bir Ravenclaw karakterim var, Electra Lorién Schneiward, birinci sınıf. İstersen onunla da bir şeyler düşünebilirim ama yukarıdaki kesin olsun ^^ | |
|
Gerçek İsim : Hazal. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 12/08/11 Yaş : 27 Lakap : Des, Desi.
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 6:05 am | |
| | |
|
Savannah Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 6:13 am | |
| Yalnız kurgu düşünmeye nasıl üşeniyorum belli değil asdfghjk En bastinden Mabelle Jeseven senin sessiz binadaşın, arkadaşın olur. Bunun dışında bir dırdırcı, bir savannah bir de sly'm vardır aklına bir şey gelirse diğer karakterlerle de hemen hallederik | |
|
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 6:16 am | |
| Mabelle ekleniyor. Svannah ile iyi anlaşabilirler, mesela annesinin en küçük kız kardeşi olabilir Svannah, göz kulak olur Des'e. Başka bir şey gelmiyor aklıma,adsfg.d | |
|
Laetitia Knollys Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Asena. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 27/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus:
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 7:07 am | |
| Benim sinir bozucu yapımla seninkisi karşı karşıya gelince, ortaya kin dolu bir ilişki çıkabilir. Sürekli bir çekişme halindeyiz, didişip duruyoruz. Nedenini bilmediğim bir şekilde senden ilk görüşte hoşlanmadım, ondan sonra da sürekli sana laf atıp durdum. Kavgayı hep ben başlatıyorum ve sen de lafların altında kalan bir tip olmadığın için devamını getiriyorsun. Bazen aramızdaki soğukluk gider gibi oluyor buzları kırıyor ve sıradan iki arkadaş gibi konuşuyoruz yüz yüze gelince. Ama er ya da geç bir yerlerden patlak veriyor, gene tartışıyoruz. Olabilir mi? ^^ | |
|
| Konu: Geri: D e s i r e eSchult. Cuma Ağus. 12, 2011 6:43 pm | |
| Süper olur.^^ Ekleyeceğim kısmetse.d | |
|