Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Allen. Cuma Ağus. 12, 2011 2:26 am | |
| Bir yere kadar mutlu olabiliyorum sanırım. Ya da yağmur havasından böyleyim, bilmiyorum. Ağlayasım var ama öyle böyle değil. Hâlbuki her şey istediğim gibi gidiyor şu günlerde. Austin benim; yani öyle olmak üzere, annemi ikna ettim on beşinde VWP almaya, sonra haftaya Cumartesi Austin’in, Pazar günü Miray’ın doğum günü falan. Mutlu olmam gerekmiyor mu benim? Aylarca beklediğim şeyi elde ediyorum sonunda. Dile kolaydı beş ay… Beş koca ayda her Allah’ın günü birine daha da bağlanmak benim için ne kadar zordu bunu bağlanma sorunu gibi bir hastalığı olan bir başkası dışında kimse bilemez sanırım. İçimi dökebileceğim tek insan var; o da şu anda Balıkesir’de. Ve Austin’den nefret ediyor, ölümüne. O’na her şeyi anlattığınızda ciddi bir sesle ‘Seni öldürürüm,’ dediğini düşünsenize. Zor bir durumdayım sanırım. Benden zor durumda olanların olduğunu bilsem de durumum çok farklı. Karşılıksız hiçbir şey yok; hem aşılmış hem de aşılamamış bir imkânsızlık var…
| |
|
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| |