George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Hogwarts Açıldı. Çarş. Ağus. 10, 2011 1:50 pm | |
|
Merhaba arkadaşlar, hafiften okulu açmaya ne dersiniz? Biliyorum hepiniz sıkıldınız bu durumdan. Tatil kurgularını da yapmak istiyorsunuz onu da biliyorum. Fakat o kadar kişiyi beklemenize gerek yok. Katılan kişiler ile de yapabilirsiniz kurgularınızı. Size biraz daha zaman tanıyacağız. Ve bu sürede okulu da açacağız. Fakat dersler biraz geç başlayacak. Çünkü hemen derslere boğmak istemiyoruz sizi. Bu nedenle okulu açarak istediğiniz kısımda rol yapmanızı sağlayacağız. Tatil kurgusunu bitirmeyenler okulda rol yapamayacak. Ve bu sayede onların da çabuk bitmesini bekleyeceğiz. Biliyorum harika bir sistem değil, fakat bu durumdan sonra uygulayabileceğimiz tek sistem buydu. Okul açıktır. Bu da demek oluyor ki, okul içerisindeki mekânlarda rol yapabilirsiniz. Ve Hogwarts kurgularınızı şimdiden oluşturabilirsiniz. İyi eğlenceler. Bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. AteşOku RPG’de Hogwarts heyecanı başlıyor.
AteşOku RPG Yönetimi.
| |
|