Kurgu karışıktı aslında. Hoş, fakat karışık. Betimlemelerin yok denecek kadar az. Ki nedenini yüzlerce kez belirttiğim için bu konuya değinmek istemiyorum. Tek söyleyebileceğim; "... birinci tekil şahısla yapılan rollerde betimlemeler tam oturmaz, yetersiz kalır." Yazım yanlışı göremedim. Sadece "..." üç nokta eksikliği ile ilgili bir anlam bozukluğu var. Eksiltili cümlelerde anlam bozukluğu yaratmaması için üç nokta kullanırız. Renklendirmeye geldiğimizde ise, karışık renkler kullanmışsın. Bu güzeldir, fakat renk sayısı arttıkça rol daha da karmaşıklaşır. Birbirine yakın renkler seçseydin, daha güzel olabilirdi. Paragraf düzenine değinmeyeceğim bile. Çünkü kopyaladığın şeyi düzeltmek senin görevindir. Ve bunu yapmadığından dolayı paragraf düzenin oldukça kötü. Ve ek olarak diyalogları kısa tutmalısın. Anlatımında pek akıcılık olduğunu söyleyemem ki, günlük tarzı bir yazıda anlatım ne kadar önemlidir onu da bilemiyorum. Günlükte bile, mekân ve zaman tasvirleri yapılırken, bu rol şeklinde koyulmuş yazıda herhangi bir mekân veya zaman tasviri göremedim.
Betimleme: 18 / 30
Paragraf Düzeni: 0 / 5
İmla Düzeni: 9 / 10
Anlatım: 35 / 40
Kurgu: 14 / 15
76, Tebrikler.