| bindik bir alamete gidiyoz kıyamete | |
|
+8Aphrodis Audrey Phyllis Edge Triangle Castinholt Aubrianne Parnella Ira Argento Lethe Dukauskaite Pietra Argento Savannah Basilevsky Lorelei Adorlee 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 7:29 am | |
| Hiç koymam ama hadi bu sitede koyayım dediiiim, çirkinliğimi görmesinler diye koymam zaten. Ciddi çirkin olduğumu düşünüyorum, katılıyorum falan derseniz ve yorum yapma gereği duymazsanız şaşmam yani, o dereceee o.o
- lalala:
Tamam komik değildi, ciddileşiyorum.
- tamam:
İmza günümdü falan asdf. Ciddi tişörtlere imza atıyordum kampta. Öyle inançlar var ya hani asddfdgdfhgfd.
- parra parra parra:
Bu ayıya takmıştım ama elli liraydı naaan o.o kıyamadım.....
- lölölö:
yanmıştım lan çohpis. Kolyemde uğurlu kolyem bu arada lololo.....
| |
|
| |
Savannah Basilevsky The Harlequin Sahibesi
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 123 Kayıt tarihi : 23/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 7:34 am | |
| Abi nasıl tatlı bir şeysin sen yeriz yeriz yeani, oy dağlar <3 | |
|
| |
Pietra Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Marilith
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 7:38 am | |
| OHA, ciddi mi o.o Sevindim bak, teşekkürler bebek | |
|
| |
Lethe Dukauskaite Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : sevde Mesaj Sayısı : 78 Kayıt tarihi : 31/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Ecel
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 7:59 am | |
| Kardi çok seksiysin danışak mı? | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 8:18 am | |
| dördüz seni çok pis döverim. kızım mal mısın kafan mı güzel ne ayaksın olüüüm -.- tipe bak kurban ol öl bit kendine çirkin diyo yaa dövücem seni çok pis bak yerim seni ciddi ciddi ha bi de benimde öyle bi ayıcıklı resmim vaaar bende taktıydım da benimki 60 liraydı aldıramadım anneme | |
|
| |
Aubrianne Parnella Bitkibilimci
Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Mesaj Sayısı : 158 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Yabani Tavşan
| |
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 8:40 am | |
| asdfdasf kardi kalk git deli etme beni gece gece gelir pataklarım seni gözlüklerine bittim benim gözlüklü halimi görmek istemezsin o derece sdfsa ve ayıcıklaaar <3 uğur böcükleride çokooş *benniyeseninbaşlığınıişgalediyom?dövmebeni | |
|
| |
Edge Triangle Castinholt Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hüdaverdi Mesaj Sayısı : 495 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kurt
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 9:13 am | |
| Ezmemelisin ama kendini. Yerler diyip kaçıyorum. | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 10:09 am | |
| | |
|
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 2:48 pm | |
| Senin gözlerin bozuk bak Kardelen, demedi deme sonra. O'lum sen mi çirkinsin lan? Tatlılıktan öldürüyorsun insanı, şeker komasına mı sokmak istiyorsun koca siteyi? <3 | |
|
| |
Franchois Couxtown
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Ördek
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 10:58 pm | |
| gitmeden yorum yapmak istedim. onyüzbin baloncuk sana. aşırı sempatiksin. yerim lan. galp sana. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Salı Ağus. 09, 2011 11:47 pm | |
| O benim bebeğim bitanem canım herşeyiiiiiim. Güzelliğine kurban seninn minik kedim benim <3 -Ben başladım yine abla tiplerine asdfg- | |
|
| |
Virgin Everhärt Striptizci
Gerçek İsim : Constanta. Anladınız... Mesaj Sayısı : 147 Kayıt tarihi : 03/08/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (82/100) Patronus: Kedi
| Konu: Geri: bindik bir alamete gidiyoz kıyamete Çarş. Ağus. 10, 2011 4:56 am | |
| Benimde tişörtümü imzala corci. Millete hava atiim "Bakın bende Corci' nin imzası var hıh..." diye Çirkin mi dedin sen kendine? Ben mi yanlış okudum. Sen çirkinsin. Öyle mi? Bunu bir daha duymayayım çok ayıp. Bu kızdan güzellik sinyalleri geliyor | |
|
| |
Aubrianne Parnella Bitkibilimci
Gerçek İsim : kim olduğumu bilirsin sen Mesaj Sayısı : 158 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Yabani Tavşan
| |
| |
| bindik bir alamete gidiyoz kıyamete | |
|