Merhabaaa, adım Asena. 16 yaşındayım, eşit ağırlık öğrencisiyim, derslerim iyidir ama pek çalışmam. Sınava bir gece kala çalışanlardanım ama hep geçer not alırım. Bu arada hava atmak gibi olmasın; matematiğim 0'dır. Dersi dinlerim uğraşırım bir türlü yapamam, proje ödevleriyle yalvar yakar yükselttirdiğim sözlülerle geçerim sınıfı. Hani şu gerçek hayatta içine kapanık olup da RP sitelerinde popularitesi çok tipler vardır ya, ben onların tam tersiyim işte. Realde geveze, arkadaş sayısı çok ve dışa dönük biriyken, sanala gelince süt kesilirim. O yüzden tanışma başlığı açarken bile kendimi tuhaf hissediyorum. Sanırım 2005'ten beri RP yapıyorum, 6 sene mi oluyor? Evet 6 sene. Harry Potter, Twilight, Buffy the Vampire Slayer, Gökyüzü Lisesi falan ne ararsanız hepsinin RP'sini yaptım sayılır. Ama bir bırakıp bir tekrar başladığımdan adımın pek duyulduğunu zannetmiyorum. Harry Potter'la başlamıştım, ve hiçbir rolümden de Hogwarts'ta öğrenci olmak kadar zevk almadım. Televizyon pek izlemem ama garip bir şekilde çizgifilm hayranlığım vardır, özellikle Nickelodeon'da olanlar. Saat 4, 6 ve 9'da hiç kaçırmadan oturur Sünger Bob'u izlerim. Onun haricinde; Vampire Diaeries ve Doctor Who dizilerini takip ediyorum, ama Doctor Who hayranlığım inanılmaz derecede fazladır. Türk dizilerindense Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi severim. Kitap okumaya bayılırım, özellikle tarih hakkında olanları. 1500'lerin Osmanlı'sı, Fransa'sı ve İngiltere'si hakkındaki bütün kitaplar ilgimi çeker. Daha fazla ne yazabilirim bilmiyorum, tanışmak isteyen herkesle arkadaş olabilirim. Bu kadar. ^^