| Courtney, the dumb one. | |
|
+2Benito S. Argento Courtney Rodger 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Courtney Rodger Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Mert derler bizim oralarda. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 30/07/11 Lakap : istemez.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Sincap
| Konu: Courtney, the dumb one. Cuma Ağus. 05, 2011 8:39 pm | |
|
xKim bu Courtney?
Tanışıp tanışabileceğiniz en aptal insan belki de sizin gözünüzde. Etrafındaki herkes seçmen şapkanın azizliğine uğramış biri olarak görür onu. Bu kadar aptal “görünmesine” rağmen kendine arkadaş bulmakta da üstüne yoktur bu kızımızın. Gösterdiği aptallığını iyi niyet ve biraz da şekerlikle birleştirince kusursuz arkadaşı oluşturur kendisi çoğu kişi için. Peki Courtney kızımız cidden bu kadar aptal mı? Cidden seçmen şapkanın azizliğine mi uğramış? Hayır. Tamamen rol yapıyor. Tiyatro takıntılı bu kızımız ve yanında olan herkes bir şekilde onun oyuncusu olmaya mahkum. Ortalığı karıştırmakta üstüne yok. Daha doğrusu ortalığı karıştırıp üzerine en ufak bir şüphe çekmemekte üstüne yok. Aptal kız kabuğu kimsenin onu tehlikeli görmemesini sağlıyor. Oynadığı her rol kendini kurtarmak için aslında her biri birer kalkan gibi. Ha bir de bu kız ortalığı karıştırmakla kalmıyor. Yarattığı her dramayı kaydediyor kızımız kamerasına. Filmlerini koyduğu özel bir sandığı var. O öldüğünde açılıcak tabi bu sandık. Bir de defteri var, her şeyi kurguladığı ve kimin hangi rolü oynayacağına karar verdiği defter onu bulmanız neredeyse imkansız ama bulursanız da mutlaka Courtney’nin size şantaj yapabileceği filmleri vardır.
Neden yapıyor bu kız bunları? Deli mi bu?
Evet deli aslında ama kendine göre çok anlamlı bir amacı var. Neyse önce delirmesinden bahsedeyim. Bu kızımızın anne ve babası Broadway’de oyuncu. Aşırı dramatik bir ortamın içinde büyüyen bu kız da ister istemez bu hale geliyor. Kendine göre ise amacı dünya’ya gerçek sanatı sunmak. Çektiği filmler gerçekten yaşandığı için oyunculuk sorunu ortadan kalkmış oluyor ve gerçeklik faktörü diye bir şey de kalmıyor haliyle. Kızımızın muhteşem zekası da devreye girince mükemmel bir film çıkarmak pek zor olmuyor tabii. Dünya’ya iyilik yapıyor o. Kötü biri değil.
Ne arar ne ister bu psikopat?
“Ooo benim karakter çok ekşınlı çok pis entrikalar da dönüyo bi de bu kız da kaydetsin tam olsun olaylı olsun.” Diyorsanız yazın kurguyu kortni kaydetsin.
“Yok efendim bu beni kaydetmemiş bence ben bunla şöyle bir şey yapayım.” Diyorsanız –niye direk özel kurgu demediysem- onu da yazın açığım.
Aklınıza ne gelirse işte ya yalnız kalmasın yavrucak.
Kurgular:
Benito S. Argento:
Lazım olucak kendisi. Daha ayrıntılı bir şey yazardım ama henüz bir kesinlik yok.
Geovani Argento: Courtney çok seviyor onu, en azından öyle gözüküyor ama rolü her an gerçeğe dönüşebilir.
Ira Argento: Slmjnmnbr? Argentolar'ın arasında bir tek ona kıyamıyor. İlginç şekilde yakın buluyor kendine onu kortni benzediklerinden falan değil ama iy anlaşıyorlar.
En son Courtney Rodger tarafından Çarş. Ağus. 10, 2011 11:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Cuma Ağus. 05, 2011 9:42 pm | |
| Çok severmişin bizi ya öyle sanıyormuşuz... | |
|
| |
Gerçek İsim : Mert derler bizim oralarda. Mesaj Sayısı : 20 Kayıt tarihi : 30/07/11 Lakap : istemez.
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Cuma Ağus. 05, 2011 10:11 pm | |
| Nurdan veya Musa bahsetmedi mi? | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Cuma Ağus. 05, 2011 10:45 pm | |
| Sadece Musa ile partner olduğunuzu biliyorum ben akldjflfs | |
|
| |
Geovani Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Sen de Musa ben diyim İlker Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 29/07/11 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Su Samuru
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. C.tesi Ağus. 06, 2011 12:54 am | |
| Bakalım bana nasıl bişey çıkcak? | |
|
| |
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. C.tesi Ağus. 06, 2011 1:21 am | |
| Sana çıkan çıktı bence zaten her şeye hazır olucaksın. En tehlikeli prtnerlrden birini seçtin. Ama belli olmaz. Dengesiz kızımız. | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Salı Ağus. 09, 2011 8:51 am | |
| hohoo en sevdiğin argento geldii ekle bakam (temamgeovaniyideçokseviyonbiliyomsusçaktırma) | |
|
| |
Aaron C. Bishop Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB#3 Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 20/08/10 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Anka Kuşu
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Salı Ağus. 09, 2011 9:02 am | |
| Aradığım ekşını buldum galiba. Bana da bir yerler bulur muki? | |
|
| |
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Çarş. Ağus. 10, 2011 11:27 pm | |
| Benito, Geovani, Ira sevgili Argentolarım eklendiniz.
@HuB Hobin kortni kızımızın kulağına gitmiş olabilir bir şekilde kamerasıyla peşine takılır istersen? | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Courtney, the dumb one. Perş. Ağus. 11, 2011 12:42 am | |
| Meeeert. Okumaya çok üşendim biliyor musun? Ama iyi bir şeyler olsun, Audrey'in pek arkadaşı olmaz; ama sevsin Courtney'i. Bence Courtney de onu sevsin hıhı.
| |
|
| |
| Courtney, the dumb one. | |
|