| Serap. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Amanda Sylise Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Serap. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Serap. Perş. Ağus. 04, 2011 10:12 pm | |
| Merhabalar. Başlıktan da anlaşıldığı gibi ismim Serap. Aydınlıyım, 17 yaşındayım, sayısal öğrencisiyim, lise 3'e geçtim, matematikten nefret ediyorum. Gariptir AO'na geçen yıl Haziran ayında üye olmuşum haberim yok. Tekrar üyelik almaya çalışınca fark ettim, baya garip bir durum. 2 yıldır rp yapıyorum. Ancak birçok rpcinin de yaşamış olduğu gibi bırakıp tekrar başlama durumları çok oldu. Birazda köreldiğimi hissediyorum. Eh işte derecesinde PS kullanıyorum. Öyle pek güzel şeyler yaptığım söylenemez, ama kullanıyorum işte. Şu anda tek takıldığım site burası. Her yerden çok kolay sıkılıyorum, sorun bende sanırım. Geçen yıl da buraya Volkan sayesinde üye olmuştum. Merlin, The Walking Dead, Spartacus, HIMYM, Doctor Who, Adını Feriha Koydum vs vs. Severek izlerim. Ancak Merlin'e olan hayranlığım bambaşka. Müzik konusuna gelince çok takıntılı biriyim. Özellikle bu yıl Teoman ve Sezen Aksu'dan başka kimseyi dinlemez oldum. Teoman'a hastalık derecesinde hayranım. Faceimde Teoman şarkılarını paylaşanları silmiştim, düşünün artık.
Ne yazsam bilemedim. Neyse hoş geldim | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Serap. Perş. Ağus. 04, 2011 10:18 pm | |
| Hatuuuun. Severim seni, öyle böyle değil bilirsin. Canımsın, canımmm. Sly'm ama artık diğer karakterimle kankiş olursunuz ehehe. Hoşgeldin, sefalar getirdin. RP yapalım özledim seni <3 | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
| Konu: Geri: Serap. Perş. Ağus. 04, 2011 11:26 pm | |
| Bir dakika... Nasıl müziği bıraktı ya?? Özele gelsene bi. *-* | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Serap. Cuma Ağus. 05, 2011 9:57 am | |
| şimdi beni tanımazsan eğer kafanda yumurta patlatırım flkşdgkş hoş geldin serapcıms | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Serap. Cuma Ağus. 05, 2011 10:44 am | |
| Hoşgeldin. Teoman konusundaki durumunu gruptan takip ediyoruz ailecek. Gerçekten üzücü bir durum. Aramıza katıldığın için mutluyuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Serap. Cuma Ağus. 05, 2011 8:44 pm | |
| Seroş spoine bayıldım *-* Gülşaaağ seni tanımayan ölsün afsdfad. Umut *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Serap. Cuma Ağus. 05, 2011 10:17 pm | |
| Bi de bana sor sen onu Seraaap <3 asdf. | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Serap. C.tesi Ağus. 06, 2011 4:13 am | |
| Hoşgeldin diyim, ben de kardi. Tanışmak isterim çokoş bir tnıaşma başlığı olmuş. Teoman'ıda senden öğrendim yani. üzüldük toplucana. Tanıştığıma çoçok memnun oldum ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Serap. C.tesi Ağus. 06, 2011 4:56 am | |
| Merhaba Kardelen. Bende çok memnun oldum. Senin adını da duymuştum Volkan dan. Teoman'ın yasını tutmaktayım hala *.* Unutmadan ünlüne kalp^^ | |
|
| |
| Serap. | |
|