Bu tür yazılar yazmayı genellikle sevmem ama gerekli olduğundan genelde yazarım. Her neyse. Yağmur Aycan ben. İki ismin var anlaşıldığı üzere. Yağmur'u daha çok severim, daha çok kullanıldığı için sanırım. 12. Sınıfa geçtim. Yani son 2 ayım filan bu Rpg'de. Gerçi 3.5yıldır yapıyorum ama aralıklarla. Sınavdan sonra geri dönerim büyük ihtimalle Rpg'ye. Zevkli çünkü. Türkçe-Matematik okuyorum. Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi istiyorum. Yeşilköy Anadolu'da okuyorum ve Kültür Dersanesi'ne gidiyorum. İstanbul'da oturuyorum anladığınız gibi. Bir de Bulgar Göçmeniyim.
Dizi ve film seyretmeyi severim. Film koleksiyonu oluşturmaktayım şu an, 150den fazla filmim var. Hemen hemen her türdeki filmi severim. En sevdiğim filmler diye bir şey oluşturamıyorum ama en sevdiğim tür romantik komedi. Hatta bana bu türde ya da diğer türlerde sevdiğiniz filmleri önerirseniz mutlu olurum. Ayrıca her türlü müziği dinliyorum. Sözlerinin anlamı ve melodisi genelde beni kendine çeker şarkıların.
Sevdiğim diziler; Doctor Who, Switched at Birth, Gossip Girl, Begin Human, The Vampire Diaries, Family Guy, Chuck.
Her neyse, uzatmayalım. Hepinizle tanıştığıma memnun olduum. *-*