Sturm Gaez Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Sturm Ptsi Ağus. 01, 2011 10:06 pm | |
| Sturm ben, selam. İllaki gören olmuştur beni. Egoistim biraz sanırım ama kendimi çok severim. Neyse C-P. - Sturm Gaez demiş ki:
- Okuduğum bir mangadan etkilenerek böyle saçma bir karakter oluşturdum. Hayırlı olsun.
Geçmişine göz gezdirelim. Sturm'ün tek yumurta ikizi vardı seneler evvel. Birini diğerinden ayırmak mümkün olmazdı insanlar tarafından. Ayrıca soya çekimden midir bilinmez, bu iki kardeş ufak çapta sadist eylemlerde bulunurlardı. Bu isteklerini ilk defa kedileriyle oynarken, kedinin canının yanmasına verdikleri tepkiyle keşfettiler. Gel gelelim bu ikizlerin yollarının ayrılışına. Filmde izledikleri bir intihar eylemini görmeleriyle başladı her şey. Salıncak kurdukları ağacı ufak bir dar ağacına çevirdiler ve tıpkı filmdeki kız gibi boyunlarına halat bağladılar. Bu sözde oyunu ilk olarak Sturm denedi. Nefesinin kesilmesi, bedeninin uyuşması fazlasıyla hoşuna gitmişti. Ancak kardeşinin yardımıyla halattan boynunu kurtardı. Sıra kardeşine geldiğinde olaylar kardeşinin beklediği şekilde gelişmedi. Kardeşinin çırpınışlarını seyretmek, halatta sallanmaktan daha eğlenceli göründü gözüne. Yardım çığlıklarına rağmen kardeşini ölümüne terk etti. Gözleri önünde ölen kardeşinin ardından Sturm'ün şu anki karakteri gelişmeye başladı işte. Görünümü sevimli, sıcakkanlı ve zararsız dursa da aslı,içi, öyle değildi. İnsanların zaaflarını avlamaya başladı. Sırlarına dahil oldu. Sonrasında ise hayalarını aldı. İçindeki ilkel güdüyü yalnızca morfinlerle, haplarla, otlarla bastırır oldu. Paso bu kurguyu yayınlıyorum ama, başka kurgu yok aklımda lkwfn. Belki girebilirsem aralarda değiştiririm. Uuu bi de bomboş kalırmış. | |
|
Noa van den Vondel Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : gülsen Mesaj Sayısı : 97 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Karga
| Konu: Geri: Sturm Ptsi Ağus. 01, 2011 10:16 pm | |
| Selam Sturm.
Boş kalmasın diye, ne kadar da iyiyim. | |
|
Sturm Gaez Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Sturm Ptsi Ağus. 01, 2011 10:23 pm | |
| Sağ ol cınım, çok düşüncelisin aklşjmaflk. | |
|
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Sturm Ptsi Ağus. 01, 2011 10:27 pm | |
| Uuuu kurgu çohoooşş. Sevdim ben, kurgu bulmak istiyorum da birşey bulamadım ki yahuu. | |
|
Pietra Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 150 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Marilith
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Sturm Çarş. Ağus. 03, 2011 3:06 am | |
| Stöööörm. Okumakla uğraşmayacağım bile, hoş bir şeyler yapalım. Ganka olabiliriz meselam. Ya da ilginç bir şeyler olabilir. Psikopat veya eğlenceli özel kurgular da oluşturabiliriz, bilemiyorum. Ama yapalım bir şeyler hadi.
| |
|