Marquéz Slorkié Karanlık Lord
Gerçek İsim : güven Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (99/100) Patronus:
| Konu: Yine, yeni, yeniden AO! Ptsi Ağus. 01, 2011 1:29 am | |
| Yeniden merhaba herkese. Güven dediğimde bazılarınız tanır, bazılarınız tanımaz. Hangi Güven diyen çıkmadı şu ana kadar karşıma belki siz ilk olabilirsiniz. Her neyse. Şöyle bir kendimden bahsedeyim. 19 yaşındayım. Yalova'da oturmaktayım. Matematik Öğretmenliği okumaktayım ki bu bölümü seviyorum. Siteden tanıdıklarım sınırlıdır herhalde. Yani emin değilim. Umut, ki o benim üst kat komşumdur. -tabi iki hafta sonra değil.- Ebru, Umut'tan sonra sitede tanıdığım ikinci insandır. Çisem, o da iyidir. Muhabbet falan ederdik bir aralar. Kaan, arada muhabbetimiz geçer. Ali, arada konuşuruz. Bu kadar sanırım eklemediklerim varsa üzgünüm. Her neyse fazla konuştum. Kısacası yine ben geldim. | |
|
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Yine, yeni, yeniden AO! Ptsi Ağus. 01, 2011 1:33 am | |
| Sen nereye yeni geldin? Biz yoktuk sen vardın. | |
|
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Yine, yeni, yeniden AO! Ptsi Ağus. 01, 2011 1:37 am | |
| enam evet ben seni tanımayanlardan birisiyim kii *-* neysem tanışak o zamns nurdan ben trabzonda oturmaktayım felan öyle ^^ | |
|
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Yine, yeni, yeniden AO! Ptsi Ağus. 01, 2011 8:25 am | |
| Güven deyince aklıma Kavak Yelleri gelmedi değil. Hoşgeldin demiyorum çok eskisin büyük ihtimalle, merabalar ben Gülşah, memnun oldum | |
|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Yine, yeni, yeniden AO! Ptsi Ağus. 01, 2011 9:02 pm | |
| Kurtulamıyorum olm ben senden. Neyse yine hoşgeldin madem -ne zaman gittiysen artık- | |
|