| Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. | |
|
+10Lauréne Renard Amanda Sylise Euterpe Châtillon Bonnie Hadwyn George Crownie Louvenia Dorrell Lorelei Adorlee Ira Argento Valeria Nerissa Wesley Pierretta Qixinâ 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Pierretta Qixinâ Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 28/07/11 Lakap : Princess of Hufflepuf.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Basilisk
| Konu: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 1:25 am | |
| ÇÜNKÜ KEDİLER ÇOK CİCİ MİYAAVLAR. Aaa, saatte 20.20 ehei. Neyse, konumuza dönelim kediler beni düşünemez zaten değil mi? ^^
İlk söyleyeceğim şey, Kellan'a, Gaspard'a, Jensen'a, Çikolatalı Puding'e ve Emre Aydın'a taparım. Rock müzik dinlerim ki bu genelde Türkçe Rock olur. Arada beğendiğim love metal şarkılarını da dinlerim. İsmim Gülşah. Rp'de (Yağmur'umuz sağolsun) artık bana Güly diyorlar. Ki kesinlikle Gülay değil onun okunuşu fjkghfdh. Kasımda 17 yaşıma basıcak ki daha çok var. Off, havalarda çok sıcak. Ne diyorduuk, Pierretta, Ovnérta Quisqaun, Julié Clouid, Gaetane Berniss gibi isimler gördüyseniz kesin benim karakterlerimdir. Okumayı çok severim. Akrep burcu olduğum için aşırı kıskanç ve inatçıyım. Makedon'um ama İstanbul'da yaşıyorum, maalesef. İkizim Ekin Su'yu ve biricik guzum Ege'yi çok seviyorum. Öyle böyle. Ee, nabersiniz? | |
|
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 1:36 am | |
| Etta Ablamıza sevgiler... Hoşgeldin, Güly. ^^ | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 1:46 am | |
| sdfsdf ben seni başta ekinle karıştırmadıysam nooliyim. hatta oyunalrda felandı sen diyince farkettim neysem nurdan ben memnun oldum çok hoşgelmişsin (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 2:08 am | |
| Hooşbulduuk Sunset! dfkhgfdk. - İkiziiz zateen, karıştırılmamız normal, ehei. Hoşbuldum Nurdan, ben de çok memnun oldum (: | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| |
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:13 am | |
| Hoşgeldin Gülşah. Tanışıyoruz ama ne bileyim böyle pek diyecek bir şey bulamadım. Neyse gideyim ben Bir sorunun olursa sadece bir P.M. uzaktayım biliyorsun | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 01, 2011 8:11 am | |
| ABİ BEN SENİNLE TANIŞMAK İÇİN KASMIŞTIM BİLDİĞİN. Rp aleminde kendimden bi tane daha bulunca hobarey moduna girdim. Meraba ben Gülşah, saygılar sevgiler öpt. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 02, 2011 12:52 am | |
| Kardelen? Gece Evi'nden Kardelen sanırım. Eğer öyleyse tanıyorum eveet ^^. Hooşbuldum tatlıım ^^. - Yağmuur, hangi Yağmuur desem ne olur aceep ^^. - Hoşbuldum Umut ^^. Biliyoruum, teşekkürleer ^^. - Rp aleminde kendimden bi tane daha bulunca hobarey moduna girdim. Ayneeen kjfdkgfd. Hatta beni bazen seninle karıştıranlar bile oluyorduu ehei. Neyse, memnun oldum Gülşah^^. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
| |
| |
Amanda Sylise Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Serap. Mesaj Sayısı : 32 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 29
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 02, 2011 1:28 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 02, 2011 2:09 am | |
| Peri olabilirim ama cadı kaşımasını da biliyorum uuu bebeğim :K | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 02, 2011 2:20 am | |
| Uuuu beybi, tırstıım klhjfgh. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 02, 2011 6:21 am | |
| Bana senin fakeini yapmışlar diye getirip seni gösteren oldu bende höt dedim bu ben değilim dedim ldfkşdflk insanlar gülşah ismini pek bir garipsiyor ya ondan oluyor hep flksdşk | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. C.tesi Ağus. 13, 2011 5:57 am | |
| Evet, Gülşah pek alışılmadık isim. ^^. | |
|
| |
Lauréne Renard Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 31/10/09
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (86/100) Patronus:
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. C.tesi Ağus. 13, 2011 10:54 pm | |
| Ona kadar sayan kediyi ben yeriğğğiğğğiiiğğğğğm <3<3 Gülşaaaaah <3<3<3<3 Çok özendim, Marchelle'ı burada da açacağım şimdi, skjhskgf. Yalnız, cidden ha, açıyım mı? <3 | |
|
| |
Aura Carswell Hogwarts Baş Şifacısı
Gerçek İsim : Tuş, üçüncü. Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 30/07/11 Yaş : 28 Lakap : Aura'yı daha fazla kısatlamazsın sanırım *-*
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. C.tesi Ağus. 13, 2011 10:59 pm | |
| Jacquetta da var, aç kızım diye bu başlığa damlarım böyle. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 15, 2011 7:04 am | |
| YAŞASOOOOOOOOON! Tabi aç olm! Marchelle o! <3 Yeriiim <3 | |
|
| |
Cassandra Malfrey Hırsız
Gerçek İsim : Melis Mesaj Sayısı : 25 Kayıt tarihi : 15/08/11 Yaş : 38 Lakap : Cass, Nava, Nova
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (79/100) Patronus: Kutup Kurdu
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Ptsi Ağus. 15, 2011 10:20 pm | |
| Gülşah hoşgeldin diyim artık ne diyeceğimi bilemedim. Melis ben. İyi forumlar iyi oyunlar dilerim Jensen'ı ve çikolatalı pudingi kim sevmez ki yahu ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 16, 2011 3:30 am | |
| Yaşasıın Jensen'ı ve Çikolatalı puding sevgimi anlayan biri dahaaaa ehehee ^^. Hoşbulduum Melis, tanıştığıma memnun olduuum ^^. | |
|
| |
Marchelle Oak Qixinâ Ravenclaw IV. Sınıf
Gerçek İsim : Esra. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 15/08/11 Lakap : Marc.
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 16, 2011 5:17 am | |
| Açtım billeeeee <3<3<3 Kalp sana kalp kaalp <3 | |
|
| |
S. Lilith Mara Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Ilgın #2 Mesaj Sayısı : 289 Kayıt tarihi : 10/08/11 Yaş : 27 Lakap : Nemesis.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (89/100) Patronus: Kral Kobra
| Konu: Geri: Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. Salı Ağus. 16, 2011 5:19 am | |
| - Pierretta Qixinâ demiş ki:
- Yaşasıın Jensen'ı ve Çikolatalı puding sevgimi anlayan biri dahaaaa ehehee ^^.
Hoşbulduum Melis, tanıştığıma memnun olduuum ^^. Jensen ve çikolatılı puding muhteşemdir! | |
|
| |
| Bir kedi vaarmış, ona kadar say- Bi dakika ya, kediler sayı saymaz ki.. | |
|