| Lynnette. | |
|
+2Aphrodis Audrey Phyllis Lynnette Heloise Sneaux 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lynnette Heloise Sneaux Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Merve. Mesaj Sayısı : 137 Kayıt tarihi : 16/10/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (1/100) Patronus: Kedi
| Konu: Lynnette. Paz Tem. 31, 2011 7:13 pm | |
| - Kişisel Özellikleri.:
Küçümseyici ve bir o kadar da şımarık davranışlarıyla herkesi bezdirecek düzeyde biridir. Sinsiliğinin göz ardı edilemeyeceği gibi sadece çıkarları için arkadaşlıklar kuran birinden nasıl iyilik bekleyebilirsiniz ki? Fazlasıyla karamsardır dolayısıyla kimseden de medet ummaz. Hiç kimseye güvenmez. Bütün bu kötü diye nitelendirilebilecek özelliklerinin içinde yalan söylememesi onu çok farklı bir boyuta da taşıyabiliyor. Şöyle ki yalan söylemenin aksine fazlasıyla açık sözlü velhasıl dobra biridir. Dilinin kemiği yoktur ve ağzı biraz bozuktur. Dengesizdir ve nerede ne yapacağı hiç belli olmaz. Aniden sinirlenip ortalığı birbirrine katabilir ve aniden sakinleşip hiçbir şey olmamış gibi davranabilir. Hırslıdır, tuttuğunu koparır. * * * Aile kurgusunu hala bitirebilmiş değilim. Lynette kızımızın annesi bir olaydan sonra kaçıyor. Çok önceden -Lynnette'in babasıyla evlenmeden önce- bir adamla tek gecelik bir ilişkiye girmiş ve o adamdan bir çocuğu olmuş. Aradan 2 yıl geçtikten sonra evleniyor ve Lynnette doğuyor. Lynnette'in üvey kardeşi olacak birini arıyorum. Kız yada erkek fark etmiyor.
* Arkadaş. Erkek olacak. Ara sıra, özellikle sohbet etmek istediği zaman konuşabileceği biri.
* Lynnette'en haz etmeyen bir iki kız. Düşman da diyebiliriz. Her binadan olabilir.
* Olaylı bir ilişki yaşadığı eski sevgili. Lynnette'i aldatmış olabilir. Lynnette hırslı biri olduğundan dolayı intikam almak isteyebilir. Bir nevi düşman. - Cebriàn Jamie Serpiente
* Rp partneri olmak isteyen varsa olabilir, aramıyorum ama bu da bir alternatif olarak dursun köşede.
Özel Kurgular. Aphrodis Audrey Phyllis Winona'nın en yakın arkadaşı olarak bildiği Audrey ilk zamanlarda Winona'yla Lynnette'in arkadaşlığından hoşnut olmadığını bariz bir şekilde belli ediyordu. Lynnette bu cadıdan nefret ediyor olsa bile aradan zaman geçtikçe daha iyimser yaklaşmaya başlamıştı. Lynnette'in çekilemez davranışlarına katlanabilmesi biraz imkansız gibi görünse de zamanla birbirlerine alıştılar.
Cornelia Sjodin Hogwarts'a yeni geldiği zamanlarda Cornelia'nın kendini kötü hissettiği fazlasıyla aşikardı. Lynnette ilk zamanlarda onu çıkarları için kullanmaya kalkışsa bile bu konuda pek başaralı olamadı. Aksine ona daha çok bağlandı ve aralarında tarif edilemez bir bağ oluştu. Adeta hiç olmayan kardeşi yerine koyuyordu onu. Her şeyini anlatabildiği tek kişi olmasıyla beraber dünyadaki canını bile emanet edebileceği yegane insan kalıbına uyabilecek kişidir Cornelia. Winona Bannatyne Winona'ya karşı ayrı bir sempati beslemesi olur şey değil. Ravenclaw ineklerinden biri olmasının yanı sıra asosyal tavırlarında bile farklılık sezebilmek mümkün. Lynnette, Winona'da olan bir şeyden çok fazla etkileniyor. Ne olduğunu henüz anlayamamış olsa bile bu konuda herhangi bir muzdariplik duymuyor aksine bundan gayet memnun.
Euterpe Châtillon Lynnette aldatıldığını Euterphe sayesinde öğrenmişti. Her ne kadar duyduğu anda tarif edilemez bir nefret duysa bile yanında olduğu için şükran besliyordu ona karşı. Jamie'nin onu aptal yerine koymasını kaldıramadığı gibi kendisine yapılan ihanetin bitmek bilmeyen acısı sinir krizine yol açmıştı. O anda yanında sadece Euterphe'nin olması bir mucize sayılabilirdi. Nihayetinde o olmasaydı akıl almaz şeyler yapabilirdi. Lynnette ona karşı kendini borçlu hissetse bile arkadaşlığından da gayet hoşnut.
En son Lynnette Heloise Sneaux tarafından Perş. Ağus. 04, 2011 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Lynnette. Ptsi Ağus. 01, 2011 12:16 am | |
| Enem Merveeeeğ <3 Özel bir şeyler şaapalım. İyi bir şeyler çıkarmaya çalıştım; ama olmadı. Kavga olacak muhtemelen x.x
| |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Ptsi Ağus. 01, 2011 12:23 am | |
| Ama Audrey'le kavga etmemeliler çok eski arkadaş onlar yazık onlaraa *.* | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: Lynnette. Ptsi Ağus. 01, 2011 2:26 am | |
| Biz eski arkadaşlar olarak sly olan Lynnette'i bir şekilde sokucaz aramıza ama nasıl nasııl, Çiss'in önerilerini bekleriz <3 | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: Lynnette. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:40 am | |
| Höm. Kurgun azıcık yumuşak olaydı Mirve. Şincik... Seninki ne kadar sorunlu bi' tip olsa da Winona sende bir iyilik görsün bencem. İyilik değil de, katlanılbilir, ilgi çekici bir yan. Audrey de Winona'nın biricik arkadaşı olarak onu senden uzak tutmaya çalışsın. Bu uzak tutma esnalarında o da senin içinde bir şeyler görsün falan böyle. Zeka mı olur ne olur onu sen seç. Sonra Winona'yla ortaklaşa olarak seninle arkadaş olmaya çabalarız. Ama böyle sülük gibi değil de, kuul bir şekilde asdfsd Sonra sen nasıl kendini açarsın bilemiyorum, karakterine göre şaap sen.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Ptsi Ağus. 01, 2011 5:56 am | |
| Olum ne vardı sanki raw alımlarıyla oynayıp durmayaydınız ben yine raw olurdum yine dorayı kullanırdım..........:/:/:/ Neyse şey tamam o kurguyu msnde hallederiz ekliyorum hemen. | |
|
| |
Cornelia Sjodin Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: İran Kedisi
| Konu: Geri: Lynnette. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:31 am | |
| Sen aşırı derece tatlı bir şeysin böyle, tarif edilebilecek gibi değil. Ve benim prenses Lynnette'im. Dünya güzeli, öyle herkes göremiyor tabi ben görüyorum. Müthiş güzel. Çok güzel. Böyle zeytin yeşili gözleri. Acayip güzel. Huyu da güzel, kendi de güzel. Munis, tatlıı. Beni de çok seviyor, doğru mu? ÖYLE İNŞALLAH Cornelia'nın Lynnette hakkında düşüncelerini dinlediniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Çarş. Ağus. 03, 2011 3:37 am | |
| Oha avatarın şirinliğine bakar mısıınııız. Yerim ama ben. Geçen yıl bende böyle durmuyodun Turquoise.....
Cornelia'mızı ekliyorum hemen. | |
|
| |
Cebriàn Jamie Serpiente Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Çisem #4 Mesaj Sayısı : 104 Kayıt tarihi : 03/08/11
| Konu: Geri: Lynnette. Çarş. Ağus. 03, 2011 6:16 am | |
| Lynnette sevişelimmi. O değil de, ya dost olalım, böyle best firend hesabı. Ya da benim şuana kadar gerçekten sevmeye en çok yaklaştığım eski sevgililerimden falan ol. | |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 12:48 am | |
| * Olaylı bir ilişki yaşadığı eski sevgili. Lynnette'i aldatmış olabilir. Lynnette hırslı biri olduğundan dolayı intikam almak isteyebilir. Bir nevi düşman.
Çiseeem uygun mudur cicim? | |
|
| |
Cebriàn Jamie Serpiente Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Çisem #4 Mesaj Sayısı : 104 Kayıt tarihi : 03/08/11
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 2:09 am | |
| İyi ki iyi bir şeyler istedim dimi cık cıık cık. Neyse, olsun bakalım. ^_^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 2:27 am | |
| Ekliyorum o zaman | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 2:50 pm | |
| Bir şeyler nasıl bir şeyler ama Olumlu mu olumsuz mu? | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 6:20 pm | |
| Bana göre olumlu olsun. Prensesi sevmeyecen bir yılan yoktur yani... | |
|
| |
| Konu: Geri: Lynnette. Perş. Ağus. 04, 2011 7:47 pm | |
| Ekledim, umarım beğenirsin. | |
|
| |