| Adelina ve Dany için; | |
|
+3Catherine Aida Swain Benito S. Argento Adelina Garnet Swain 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Adelina ve Dany için; C.tesi Tem. 30, 2011 7:20 am | |
| Adelina Garnet Swain• Hufflepuff binasında okuyor.Kısaca Kendisi;Öfkeli ve donuk bakan yüzü bazen haddinden fazla sertleşir. Çabuk sinirlenir ancak öfkesini sakin karakteriyle dizginleyip kontrol edebilir. Genellikle kendi halinde takılıp etrafında olan biteni izlemeyi sever. Sessiz yapısı onu daima yalnızlığa iter. Zaman zaman yalnızlıktan bıkıp sitem etse de yalnızlık onun en asil dostudur. Karanlık yapısına rağmen hayvanlarla arasında özel bir bağ olduğuna inanır. Onlarla konuşmak onu rahatlatır ve gevşetir. Her zaman adaletli davranır ve bu onun konuşmasına ve hareketlerine fazlasıyla yansır. Aradıkları;& Kuzen- Catherine Aida Swain& Yakın dost& Arkadaş grubu- Samuél L. Moore& Rp partneri& Özel kurgular- Benito S. Argento: Küçük düşüren.- Marjolaina Styxberoen: Bir Hufflepufflı olarak baskı altında olmak ve her yaptığımın gözetlenmesi hoşuma gitmiyor. Safkanlara karşı duyduğu ilgi ve safkan olmayanlara karşı beslediği kin Hogwarts'daki bir çok kişinin canını sıkıyor. Onun yandaşları her istediğini yaparken biz gözetim altında tutuluyor ve kısıtlanıyoruz. Danielle Price• Slytherin binasında okuyor.Kısaca Kendisi;Çabuk öfkelenen ve öfkelendiğinde kalp kıran bir yapıya sahip olduğu için etrafındakiler ona katlanamaz. Güvenebileceği çok az dostu vardır. Düşmanları çoktur ve Dany onlarla uğraşmaktan zevk alır. Tek çocuk olduğu için fazlasıyla şımarık ve bencildir. Gizemli olmayı ve başkalarına emretmeyi sever. İnsanlara karşı çabuk kin tutar ve bu kin asla geçmez. İnsanlar hakkında ne düşünüyorsa bu düşüncesi hiçbir zaman değişmez. Genellikle sabit fikirli ve inatçıdır. Alıştığı bir düzeni değiştirmekten hoşlanmaz ama yeni şeyler denemeyi sever.Aradıkları;& Yakın dost- Catherine Aida Swain& Arkadaş grubu- Benito S. Argento- Aaron C. Bishop& Rp partneri& Özel kurgular- Euterpe Châtillon: Kıskandığı arkadaşı.- Marjolaina Styxberoen: Benim gibi safkan takıntısı olan bu müfettişi çok sevdim ve ona yardım eden binadaşlarımın ve Ravenclawlıların arasına katıldım. Onun düşüncelerine saygı duyuyor ve eksiksiz yapmaya çalışıyorum. O güçlü bir kadın ve ne istediğini biliyor. Düşünce ve kafa yapısı sayesinde bir çok kişiyi etkisi altına aldı. Hogwarts'da bulunan melezler ve melezleri savunanlar o yokken aslanken onun yanında adeta bir kediye dönüşüp susuyorlar.
En son Adelina Garnet Swain tarafından C.tesi Ağus. 06, 2011 6:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Salı Ağus. 02, 2011 5:27 pm | |
| Danielle: arkadaş grubu
Adelina: ezdiğim velet
cınım. | |
|
| |
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Salı Ağus. 02, 2011 5:46 pm | |
| | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Salı Ağus. 02, 2011 6:15 pm | |
| Kuzen ve yakın arkadaş bunlar için de. | |
|
| |
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Çarş. Ağus. 03, 2011 9:36 pm | |
| | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Çarş. Ağus. 03, 2011 9:39 pm | |
| Danielle için arkadaş grubuna Aaron C. Bishop Adelina için ise, yine arkadaş grubuna Samuél L. Moore.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Perş. Ağus. 04, 2011 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Perş. Ağus. 04, 2011 8:47 pm | |
| Danielle, Euterpe'yi kıskanıyordu falan. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Perş. Ağus. 04, 2011 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Franchois Couxtown
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Ördek
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; Cuma Ağus. 05, 2011 5:05 am | |
| xDanielle Price Yandaşlarımdan yalnızca biri. Dişiliği fazlasıyla işime yarayacak. Safkan takıntısı olması nedeniyle gözümde artı puan kazanmış durumda. Onda farklı bir şeyler var. İçindeki öfkeye güvenebileceğime eminim. Birlikte bulanıkların kökünü kurutabiliriz.
xAdelina Garnet Swain Asiliğin vücut bulmuş hali bu cadı. Gözlemim altında. Kanıtlayamasam dahi bana karşı ayaklandırma yaratıcak grubun liderlerinden olduğuna eminim. Bir safkan için Hufflupuff büyük bir düş kırıklığı olmalı. İçindeki öfkeyi sezebiliyorum. Rüzgar doğru taraftan eserse onu kendi safımda görebilirim, sanırım.
Buyrunuz kurgular. ^^ | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: Adelina ve Dany için; C.tesi Ağus. 06, 2011 6:55 am | |
| Ekledim. ^^ Rp yapmak isteyen varsa pm atabilir. | |
|
| |
| Adelina ve Dany için; | |
|