G. Lúthien Quellina Bar &. Cafe Quella Sahibesi
Gerçek İsim : Duygu. Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 30 Lakap : G, Lúth, Lúthy...
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Sibirya Kurdu
| Konu: Duygu. Cuma Tem. 29, 2011 10:13 pm | |
| Herkese merhaba. Ben Duygu. Aslında ne yazacağımı da pek bilmeden bodoslama daldım başlığa - insan önce açılmış başlıklara bakar, fikir edinir filan yok, olmadı bu sefer- Rp dünyasına gireli bir sene bir ay oluyor. Anlayacağınız yeniyim ve oldukça da geç kalanlardanım. Bu sene başımın belası olan o çooookk sevgili sınavlar yüzünden bırakma ihtimalim de yüksek. Aslında ben bırakmam da net kesilirse zorunlu olarak bırakmış olacağım. Bu ihtimal nedeniyle son birkaç ayımı rp yaparak geçirmek istiyorum. Her bi'şeyi tadayım öyle bırakayım bari. Aslında henüz tam tadını alamasam da her şeye bir kere burnumu soktum; site açtım, bir sürü rp sitesine üye oldum falan filan. Burada da rpye devam ettiğim sürece aktif olma ümidiyle geldim. Neyse azıcık kendimi tanıtayım çok uzadı Antep'te yaşıyorum, şehri yemekleri ve biraz da havası yüzünden seviyorum. 12. sınıf olmuş bir adet yabancı dil öğrencisiyim. Okulu sevmiyorum ama başarılı bir öğrenciyim, inek kategorisine girenlerden. Kitap okumayı seviyorum her ne kadar son zamanlarda pek fırsat bulamasam da. Supernatural, Merlin, House, TVD hastasıyımdır. Sonracığıma... Ian Somerhalder,Jensen Ackles, Taylor Lautner, Bradley James'e ölürüm *hepicii benim* TDG, The Rasmus, Nickelback dinlerim. Benim pek normal olmadığımı düşünür arkadaşlar; arada uçuş moduna geçip saçmalarım. Öyle işte. Bunlar geldi aklıma, zaten uzun da olmuş. Yeter bu seferlik. Hoşbuldum şimdiden | |
|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Duygu. C.tesi Tem. 30, 2011 1:20 am | |
| Hoşgeldin SPN, Merlin. Ben de bayağı severim. Bu arada herhangi bir sorunun olursa PM. | |
|
Gerçek İsim : Duygu. Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 30 Lakap : G, Lúth, Lúthy...
| Konu: Geri: Duygu. C.tesi Tem. 30, 2011 9:44 pm | |
| | |
|
Emmett Cullen Seherbaz
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (85/100) Patronus:
| Konu: Geri: Duygu. Paz Tem. 31, 2011 1:33 am | |
| Hoşgeldin duygu. Bende Supernaturel çok severim. 1. sezonu izledim ama 2. sezoona ulaşamadım sırf 2. sezon için anadolu yakasına geçmeyi düşünüyorum. Herneyse umarım sitede iyi vakit geçirirsin. | |
|
| Konu: Geri: Duygu. Ptsi Ağus. 01, 2011 1:44 am | |
| Hoşbuldum Ulaşamadın mı? neden ki? Ben 7. Sezonu bekliyorum =) internetten izliyorum hep. Televizyonda dublajlı veriyorlar =( | |
|
Pierretta Qixinâ Hufflepuff V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 124 Kayıt tarihi : 28/07/11 Lakap : Princess of Hufflepuf.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Basilisk
| Konu: Geri: Duygu. Ptsi Ağus. 01, 2011 2:07 am | |
| SUPERNATURAL görür görmeez damladıım. Gerçi senden sonra geldiim ama, hoşgeldiin. Supernatural ve Jensen hastası bir de ben varım burada yaani =D | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Duygu. Ptsi Ağus. 01, 2011 8:10 am | |
| Meraba duygu. Sen aslında beni tanıyosun, ben de seni tanıyorum. Öpt. | |
|
| Konu: Geri: Duygu. Salı Ağus. 02, 2011 5:27 pm | |
| Merhabaa gülşaaah!! Burda olduğunu bilmiyordum tanıdık görmek çok güzel :D Öpt | |
|