Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: True Blood Perş. Tem. 28, 2011 9:02 pm | |
| Vampiri, kurtadamı, shapeshifter'ı, cadısı falan olan bi' dizi. Severiz, ailecek izleriz demek isterdim ama malesef oturup tek başıma izliyorum. Sevişme sahnesi bol bir dizi ama güzel yani. Tamamen Emre panpamdan özerenerek başladım. İyi ki de özenmişim. Evet, TrueBlood'ın sevenleri olarak el kaldıralım gençler... - Emre panpamdan çalıyorum bunu da. Son bölümden en sevdiğim sahne budur. :
| |
|
Cieliesz Archambeault Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Su #1 Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 26/07/11 Lakap : Ciesz. -Just BFF
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Çift Başlı Beyaz Engerek
| Konu: Geri: True Blood Cuma Tem. 29, 2011 12:19 am | |
|
- Twilight'a bayılırdım ilk çıktığı sene, bebeklik işte. asdjh. Sonra bir gördüm True Blood, vampirler falan. İlk bölümde gördüğüm sevişmeli mokokolu bölümden sonra şoka girdiğimi söylemem gerek. E beyler 11 yaşında gariban bebek, ne anlasın? =D Sonra sezon falan ilerledikçe sapıklık katsayıları ve bölümlerdeki sevişmeler pek önem enterese etmesi tabi. Anna Paquin'in dişlerinden tiksinsem de, Sookie karakterini sever ve Eric'i yerim. Nokta.
| |
|
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: True Blood Cuma Tem. 29, 2011 12:39 am | |
| O hatun 4 sezondur dizide ama bir türlü dişi yaptıracak parayı bulamadı. O değil eşi de aynı dizide. İkisi beraber bi' diş yaptıramadılar. o.o | |
|
Cieliesz Archambeault Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Su #1 Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 26/07/11 Lakap : Ciesz. -Just BFF
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Çift Başlı Beyaz Engerek
| Konu: Geri: True Blood Cuma Tem. 29, 2011 12:42 am | |
| & Kesinlikle, ulen burada 1 dolgu en az 150 tl. Orada ne kadar bilemem de, asdjhasd. Ne yapıyor bunlar, maaş yerine öpücük mü alıyorlar? =D | |
|
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: True Blood Cuma Tem. 29, 2011 5:00 am | |
| "İşte vampir!" dediğim dizidir. Pek izlemem, ama hoştur yani. | |
|
Josefine Abrahams Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 28/07/11 Lakap : JJ.
| Konu: Geri: True Blood Cuma Tem. 29, 2011 6:24 am | |
| İzlemeye başladım sonra bıraktım da iğrençli sanki azcık, özellikle suki. Zaten onun yüzünden soğudum diziden. Yoksa eric falan. OY DAĞLAR. | |
|