Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

-Klasik başlığım; Serkan iz may görl.

4 posters
YazarMesaj
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Gerçek İsim : Su #2
Lakap : Lip.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue90/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (90/100)
Patronus: Alaca Kurt

-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty
MesajKonu: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:53 pm

Merhabalar efendim, ben Asena Su.
    Rpg ortamında Su olarak tanınır bilinirim, çok karaktere sahip olma tutkum da nam salmıştır diyebilirim. Kendimi 1 ay öncesine kadar 15 yaşında biliyordum lâkin yeni öğrendim, 14 yaşındaymışım. :R 6 yaşına kadar İtalya'da yaşadım falan sonra Türkiye'ye geldim. Rpg ile, 2007'de tanıştığımı sanıyorum, muhtemelen öyleydi evet. O zamandan bu zamana yüzlerce siteye yüzlerce hesap açıp hepsini unuttuğum da ayrı bir mevzudur. Biraz unutkanım, 12 hesaptan sonra kafam karışıyor malesef. -.-

Müzik olarak pek çok şey dinlerim, Rock dinlerim, Country dinlerim, R&B dinlerim, Death Metal dinlerim. Bazen de pop dinlerim sonra hüzünlenirim. Aşklı meşkli filmleri falan pek sevmem, genellikle aksiyon, kan, dövüş, bilimkurgu gibi unsurlar dikkatimi çeker. Twilight'tan tiksinmemle birlikte, sırf Taylor Lautner için taparak, yapışarak izlerim. İstediğim liseyi kazanamadığım için hüzünlüyüm de; bu da bu yazının daha da zor yazılmasına sebep oluyor. Son olarak; yaklaşık 1,5 yıldır bir Beylikdüzü sakiniyim -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. 431998 .

Cieliesz Archambeault yan hesabımdır, ihi.

En son Olé de la Fitz tarafından Perş. Tem. 28, 2011 12:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Gerçek İsim : Gizem.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue100/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Martı

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 12:25 am

Hii Beylikdüzü dedi! Biz taşınalı neredeyse üç yıl oldu herhalde, ama hala kimseyi tanımıyorum. Her neyse işte, ben Gizem, hoşgelmişsin. Bir de tam olarak nerelerde oturuyorsun merak ettim, Adakent tarafındaysan hadi bize gel *-* sdfghnjk
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue90/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (90/100)

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 12:28 am

Ehiiiy; Adakent. Yakın; çok değil ama sayılır.
Bizimkent çocuusu olaraktan; asahgd. Bu civarlardan rpci çıkacağını hiç mi hiç sanmazdım. =D Memnun oldum Gizem. =D
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue100/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 12:30 am

Bir de bana sor. Bu civarlar öyle sessiz sakin ki yaş ortalamasının 30'un altında olmadığına eminim, o derece. Bizimkent konutları filan var ya hani, işte oraya 15 dakika mesafedeyim ahah
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 12:57 am

Yok cidden, burada 8000 insan varsa 6500'ü yetişkin 100'i liseli, 250'si anaokullu 250'si bizden. Bu 250'nin de sadece 30'u rp yapıyordur. asdjkhads.
asdjkhasjdç
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 1:00 am

Beylikdüzü'nde 30 tane rpci olduğunu düşünüyorsan çok iyimsersin derim o.o Bizim apartman 60 daire; bir bebek, 5 liseli, 5-6 tane de ilkokul desek devamı şöyle 20+ insanlar. Çok korkunç ama, cidden. Ev vali muammer gülere yakın olmasa hala büyümekte olan insan yüzü göremiycem Sad(8( Neyse, konuyu mahvetmiyim ben, belki bi gün karşılaşırız burda asdfghj
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 3:03 am

Ahaha Very Happy Ben şanslıyım ya. Alt komşum bir roleplayer. Ve ek olarak Yalova'dan bir tane daha buldum. (ow yes)
Hoşgeldin Su yeniden aramıza.
http://eskiao.roleplaylife.net
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 3:35 am

Oh Yeah, HuB. =B
Hoşbuldums. :R
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue91/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:39 pm

Hayden aşkımı başlatan, bir zamanlar ukala öğrencim olan Su bu... Yani herhalde. Hoşgelmiş yine. Selam yani.
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:40 pm

İvvit! Benim o! sdaasdg.
Teşekkür ederim; ancak ismini hatırlamamak gibi bir öküzlük yapmış bulunmaktayım.
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Left_bar_bleue91/100-Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Empty_bar_bleue  (91/100)

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:41 pm

Of işte ismini profile yazmayınca böyle oluyor. fdzdsafs İdil cınım.
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:45 pm

İdil? Tımım.
Seni HE'de de gördüm galiba. Birkaç sitede daha. asdmsan.
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:51 pm

O İdil değilimdir ben. Kendimden habersiz üyelik açmadıysam kjsadf Ama başka bir yerde gördüm bu başlığı. Neyse ya başlığı şey etmeyeyim. shdjgkj
Marvell Devereaux
Büyüceşûra Avukatı
Büyüceşûra Avukatı
Marvell Devereaux

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: -Klasik başlığım; Serkan iz may görl.   -Klasik başlığım; Serkan iz may görl. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 5:56 pm

Ne demek efendim. Olabilir. .B

-Klasik başlığım; Serkan iz may görl.
1 sayfadaki 1 sayfası