| Francois | |
|
+10Helen Althea Leclair Ira Argento Anastazja Ewa Adelina Garnet Swain Lorelei Adorlee Euterpe Châtillon Ysebel Moore Adelaide Wiltor Aphrodis Audrey Phyllis Francois Marjorie 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Francois Marjorie Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Batuhan Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Francois Çarş. Tem. 27, 2011 10:18 pm | |
| Evet uzun aradan sonra bir ilan balığı açmaya karar verdim Şimdi benim karakter V. sınıflar arasında en zekiler arasında uslu, akıllı bir çocuk Anne ve babası yok onu ailesinin yardımcısı olan Henry büyütmüştür. Ailesiz olmasına karşın asla kötü bir çocukluk geçirmemiştir. Yani kısacası şu 16 senelik hayatı mükemmel şekilde gitmektedir ve bizde bunu bozucaz Ama tekrar karakterine gelecek olursak genel olarak kitap okumaktan hoşlanır ama inek gibi ders kitapları değil hoşuna giden büyücü veya muggle romanları. Buradan da anlaşılacağı gibi mugglelar ile her hangi bir sorunu yok. Hatta Hogwarts'a gelmeden önce yedi ay muggle kasabasında yaşamıştır. Bu kadar iyi olmasının sebebi ölen anne ve babasına yakışır bir evlat olmak istemesi bu yüzden her zaman kurallara aykırı şeyler yapmaktan kaçar. He bu arada bu çocuk Fransızdır. Hogwarts'a gelmek için Henry ile İngiltere'ye taşınmışlardır. Yani anlayacağınız gibi melek gibi bir oğlan Şimdi siz bana istediğiniz kurguyla gelin ama genel olarak şu çocuğu biraz kötü huy kazandırmak için gelin Yani şöyle onu maceraya sürükleyecek deli dolu bir arkadaş arıyorum. Özel olarak aradığım tek bu var bu arkadaş tabi tek kişi olmayacak iki veya üç kişi düşünüyorum. Bunun dışında sevgili hariç hepsini arıyorum Uzun bir aradan sonra iyi karakter yaptım yardım edin - Spoiler:
Aphrodis Audrey Phyllis: Okula başladığı ilk andan beri arkadaştırlar. Audrey okula geç başladığı için çocukça alaylara konu oluyordu ve bu alaylardan sonra yanında daima Francois oluyordu. Belki de Francois'in de anne babası olmadığından Audrey'i anlıyor ve ona yardımcı oluyordu. Okula başladıklarından beri Francois ne kadar beladan uzak durmak istese de yanında Audrey gibi bir dostu olunca başı beladan kurtulmuyordu. İçten içe bu hoşuna gitse de ölmüş ailesine karşı olan sorumluluk hissi daha ağır basıyor ve bu maceraları en az zararla atlatmaya çalışıyordu. Audrey, onun başını ne kadar belaya sokarsa soksun beş yıldır en iyi dostu o olmuştur.
Adelaide Wiltor: Beş senedir aynı ortak salonda, aynı dersliklerde bulunmalarına rağmen kızın hakkında bildiği tek şey ismiydi. He birde Francois'e göre biraz manyaktı. Kızın içine kapanıklığı ve çok az konuşması nedeniyle ne Francois onunla, ne de kız onunla tanışmıştı. Gerçi bunu istediği de söylenemezdi. Ama Audrey istiyordu ve kızı aynı yerde olduklarında devamlı göz hapsinde tutuyordu. Bu durum başta zararsız gibi gözüksede, daha sonradan Francois'i tedirgin etmeye başlamıştı. İlk günler bir kaç haftaya bırakır diye düşünsede, bu göz hapisleri uzun süre devam etti ve Audrey'i tanıdığı kadarıyla kesin başını belaya sokacaktı. Vefalı bir dost olarak Francois'te burada devreye girip onu kızdan uzak tutmaya çalışıyordu. Ama ikisinin arasına her girdiğinde o da kızın neden bu kadar sessiz olduğunu merak etmeye başlıyordu.
Lillian Beaumont: Bir Gryffindor olmasına rağmen her zaman Francois'e soğuk davranmış ve çok az konuşmuştur. Beş senedir bu davranışlarına anlam veremesede kıza karşı hiçbir zaman sert olmamıştır. Ama konuşmaları merhabalaşmaktan ileri gitmez. Öyle ki bazen kızın sert bakışları sayesinde merhaba bile demezler birbirlerine.
Ysebel Moore: Lillian bir Gryffindor için ne kadar soğuk ise Ysebel'de bir Slytherin için o kadar sıcak bi kişilik. Açıkcası Francois onun neden Slytherin'e seçildiğine bir türlü anlam veremiyor. Birbirlerine karşı olan davranışları ve Ysebel'in uçuk davranışları onu başka binalara sokmaya yeterde artar bile. Ama seçmen şapka onu Slytherin'e koymuştu. Ama bu durum ikisinin dostluğuna engel değildi.
Euterpe Châtillon: İşte tam bir Slytherin kızı. Gerek ailesiyle, gerekse karakteriyle Slytherin'e uyan biridir. Bazen bu kızla nasıl arkadaş olduğuna anlam veremez ama arkadaştır işte artık onunla ne kadar arkadaş olunuyorsa. Slytherin'in ve hatta okulun çoğu beşinci sınıfı gibi havalıdır. Tabi diğer herkesten daha havalıdır. Bu aileden kaynaklanan bir şey. O türde eski ve köklü bir ailede doğsa belki Francois'te onun gibi olabilirdi. Gerçi kendi ailesinin de Fransa'da bir geçmişi vardı ama hem ailesinin ölümü hem de ailesinin İngiltere de fazla güç sahibi olmayışı onu kendini beğenmiş biri yapmaktan kurtarmıştır. Euterpe de diğer bir kaç arkadaşı gibi Francois'in başını oldukça büyük belalara sokmuştur. Zekasından beklenmicek davranışlar ve hatalar yaparak çok kez yakalanmalarına sebep olmuştur. Bunda Francois'in de payı vardır tabi ama en başta belaya bulaştıran yine odur. Ayrıca bir çok kişiye göre o "Slytherin'in Prensesi"idi. Ah.. Bu terimi hiç sevmiyordu. Ama doğruyu söylemek gerekirse Slytherin içinde öyleydi. Hem karakteristilk yapısı hem de dış görünüş olarak o ünvana layıktı diyebilirz ama Francois asla bu terimi kullanmıyor. Ama yine de onun cazibesinden etkilenmeden duramıyor tabi ki. Başına gelen bir çok belayı onun cazibesi sayesinde kabul etmiş ve o belaya girişmiştir.
Lorelei Adorlee: Karakterine göre hiç normal arkadaşı olmayan Francois'in bir uçuk arkadaşı daha. Bir Gryffindor'lu için bu normal tabi ki. Fazla eğlenceli ve eğlenirken çoğu zaman ipin ucunu kaçıran bir tiptir. Binalar arasında ayrım yapmadığından Francois ile ikisi devamlı konuşurlar. Ve genelde zorla Francois'i bir partiye veya parti tarzı eğlencelere götürür. Ders ve sınavlar söz konusu olmadığı sürece ona hayır demek mümkün değildir.
Anastazja Ewa: Okulda ve okul dışında ona benzeyen nadir arkadaşlarından biridir ve onlardan ilkidir. Çevresinde genelde hep aşırı eğlence düşkünü ve kötü özellikli diyebileceğimiz arkadaşları varken Anastazja onların dışındadır. Onunla eskiden bir muggle köyünde tanışmış ve Hogwarts'ta da bu arkadaşlıkları sürmüştür. kendiyle özleştirebildiği neredeyse tek arkadaşıdır.
Ira Argento: Bir Slytherinli daha. Ravenclaw öğrencisi ve iyi bir kişi olmasına rağmen çevresinde çok fazla Slytherinli var. Bunlardan biri de Ira. Araları ne iyi, ne de kötü. Orta şekerli kıvamında yani. Genelde Ira'nın saçma şaka ve alaylarına konu olan Francois bile aralarının tam olarak nasıl olduğunu anlayamamıştır. Ama şu beş senedir aralarında bir kavga veya atışma geçmemiştir.
Eurabatres Châtillon: Euterpe'nin kardeşi ve Francois'in platoniği. Onu Euterpe sayesinde tanımıştı ve ilk zamanlarda onun kendisine olan ilgisini normal abi kardeş gibi bir şey olarak anlamıştı ama 11 yaşına geldiğinde ilgisi biraz daha ileri gidince bu Francois'i oldukça fazla şaşırttı. Daha birinci sınıfta olmasından ve onu bir kardeş olarak sevmesinden dolayı ona daha bir şey söyleyemese bile bu durumdan biraz rahatsız oluyor. Ama durup bir bakınca diğer bir çok arkadaşına göre Eura'nın davranışları daha kolay affedilir ve görmezden gelinebilir şeyler oluyordu ve bu artık Francois'e, kendini bile şaşırtsa bile, normal geliyordu.
En son Francois Marjorie tarafından Perş. Ağus. 11, 2011 8:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| |
| |
| Konu: Geri: Francois Çarş. Tem. 27, 2011 10:41 pm | |
| Tamam tam aradığım kişilik Yani biraz Harry & hermonie ilişkisi gibi ama cinsiyetler farklı olacak Durdurmaya çalışacak olan ben olacağım ama sen durmayınca peşinden koşturucam Bi de kaçıncı sınıfta veya kaç yaşında tanışmış olalım? | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Francois Çarş. Tem. 27, 2011 10:45 pm | |
| Benimki seninkinden bir yaş büyük; ama aynı sınıftayız. İlk yıl tanışmış olabiliriz. Üvey aile olayından falan okula bir yıl geç başladım ya, kendimi garip hissediyorumdur. Hani dalga geçilecek falan, her ne kadar umursamasam da. Beni rahatlatan o zamanlar sen olmuşsundur, yanımda olan. O zamandan beri arkadaşızdır ^.^
| |
|
| |
| |
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Francois Perş. Tem. 28, 2011 7:51 pm | |
| benide ekle benideeee aklıma şöyle bişi geldi sen çisemi beladan uzak tutmaya çalışcan ya o da beni araştırıyo felan meraktan yanim sende onu benden uzak tutmaya çalış vazgeçirmeyi dene felan(malum dışardan çok hoş bi izlenimim yok ) ama sonra seninde ilgini çekeyim ve olaylar başlasın | |
|
| |
| |
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Francois Perş. Tem. 28, 2011 7:55 pm | |
| yaa sorma hadi ekle | |
|
| |
Ysebel Moore Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 42 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Francois Cuma Tem. 29, 2011 8:20 pm | |
| Lillian Beaumont ile düşmanımsı olsunlar. Çünkü ölen kardeşine çok benziyordur karakterin ve kardeşinin ölümüne bir şekilde kendisi sebep olduğu için karakterini gördükçe korkuyordur felan. Bu Ysebel ile de dost olsunlar. Ama Ysebel uçuk kaçık bi tip olduğu için partilere felan götürüyodur seninkini. İçkiye felan alıştırıyordur lkjkljhj | |
|
| |
| |
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Francois Cuma Tem. 29, 2011 11:14 pm | |
| Çok meleksin çooo...k. Fakat Fransız olman, prensesi etkiliyor. Çünkü kızımız yarı Fransız. Bu kız sana cidden kötü huy kazandırmak istiyor, bu yüzden seni etkilemeye çalışıyor olabilir. Nihayetinde bir o karanlığın prensesi... Ya da buna benzer birşey. Olmaz dersen özele zıpla dostum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Francois Cuma Tem. 29, 2011 11:24 pm | |
| HEr türlü kurguya açığım bu olur | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Francois Cuma Tem. 29, 2011 11:36 pm | |
| Kurgu yapalım diyorum Lorelei her binayla anlaşan bir tiptir. Eğlencenin dozacını her zaman kaçırır. Fazlasıyla ve fazlasıyla coşar ve hızlı bir çenebazdır diyebiliriz. Kokoşluğa vurduğu da oluyor arada neysee arkadaşımsı bişiler çıkabilir gibi. | |
|
| |
| |
| |
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Geri: Francois C.tesi Tem. 30, 2011 7:36 am | |
| Adelina'la arkadaş filan olabilirsiniz. İyi kızdır, sevimli kızdır yani. Bir de Danielle Price diye bir karakterim var o slytherinli ve safkan takıntılı biri. Birbirlerinden hoşlanmıyor olabilirler. Yani tam düşman değil ama karşılaştıklarında birbirlerine bulaşmadan rahat edemezler filan, öyle olabilir yani. Aslında bir ara Rp yapsak çok süper olur. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Francois Salı Ağus. 02, 2011 10:18 am | |
| Aa evet kesinlikle Rp yapmalıyız ^^ karakterlerinide eklicem yarın öğlen falan bu saatte kafa basmadı | |
|
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Francois Çarş. Ağus. 03, 2011 4:41 am | |
| Yedi ay muggle kasabasında yaşamış ya karakterin, An'le orada tanışsınlar mı? Oradan sonra dost falan olsunlar böyle. Aklıma bir şey gelmiyor yea :mük: Sakat bir bilekle altı saat boyunca kurgu yazmaya çalıştım, mazur gör beni Ya aslında ben karakterine aşık olmasını bilirdim ama ı-ıh yea, kendimi tutacağım Gaspard da olsa | |
|
| |
| Konu: Geri: Francois Çarş. Ağus. 03, 2011 4:48 am | |
| Arkadaş iyidir arkadaş Böyle kardeş kardeş oynayalım bence Beni kötü etkilemeyen tek dostum olur musun? | |
|
| |
Anastazja Ewa Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Tuş. Mesaj Sayısı : 257 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28 Lakap : An, Ja,
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: Francois Çarş. Ağus. 03, 2011 4:50 am | |
| Olsuuuun Benim karakter kötü olmak için fazla iyi | |
|
| |
| Konu: Geri: Francois Çarş. Ağus. 03, 2011 4:50 am | |
| Evet öyle bi izlenime kapıldım Muggle falan diyince Ve okulda tek iyi kişi olmadığıma sevindim | |
|
| |
Ira Argento Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan#2 Mesaj Sayısı : 152 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hydra
| Konu: Geri: Francois Çarş. Ağus. 03, 2011 10:41 am | |
| ahah Ira ile de kurgu yapmazsak olmaz Bu senin iyilik meleği olduğunu felan görünce sana sataşmadan edemez, seni içten içe çok sever böyle içi kaynamıştır bi kere ne zaman seni görse şakalaşır falan güler öyle yani aklımda bu tarz var kendine uyarla yaz | |
|
| |
| |
| |
Helen Althea Leclair Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Beril Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Francois C.tesi Ağus. 06, 2011 9:15 am | |
| Ehem, şimdi Francois böyle çok deli dolu birini arıyormuş duyduğuma göre. Hayır o Helen değil tabi, aksine Helen son derece sessiz sakin, konuşunca ansiklopedileri andıran, bir nevi gerçekliğine inanması zor bir kişi. Ama inanılmaz bir empati yeteneği ve kelimeleri düzgün kullanma gücü olduğu için, Francois yeni yeni değişmeye başlamış hareketli hayatında sığınacak bir çatı veya onun gibi bir şey aradığında Helen'a gelebilir. Yani kafasını dinlemek isteyince, problemleri olunca, ya da bir işin içinden çıkamayınca fikir danışacağı bir tür Güzin Abla olabilir Helen. Aynı bina, aynı yaş falan çokoş bence. Yani, sana uyarsa. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Francois C.tesi Ağus. 06, 2011 9:17 am | |
| Evet evet uyar ben bir kaç tane öyle deli dolu tip arıyordum sitenin tamamı tipmiş Arada bir düzgün bir kişilik çıkar dediydim sen 2. oldun | |
|
| |
Helen Althea Leclair Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Beril Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 30/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus:
| Konu: Geri: Francois C.tesi Ağus. 06, 2011 9:32 am | |
| Ehe süper *-* İnanılmaz RP yapmak istedim Francois ile *-* | |
|
| |
| Francois | |
|