| Bonnie. | |
|
+10Lorelei Adorlee Alexander de Blois Euterpe Châtillon Benito S. Argento Celestine Trussoni Carlie Myracle Catherine Aida Swain Louvenia Dorrell Nora Grace Beverwill Bonnie Hadwyn 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 7:39 am | |
| Annesinin kaçıklığının yanında sahip olduğu zekası ona da miras kalmış, kendinde en sevdiği özelliği de bu zaten. Zekasını kullanmak konusunda da çok başarılı, sinirlendiği insanlara tuzaklar kurarak vaktini geçirmeyi seviyor. Boş zaman diye bir kavram olduğuna inanmıyor, her dakikasını bir şeylerle uğraşarak geçiriyor. Kitaplar en büyük ilgi alanı, sadece büyücü kitapları değil muggle kitapları da okuyor. Aile terbiyesi kavramından fazlasıyla uzak ve aile sevgisi kavramından da. Ağzının bozukluğu ve aşırıya kaçan hareketleri onu pek de ailelerin onayladığı arkadaş sınıfına sokmuyor, yine de eğlenceli biri olması yüzünden ilgi çekiyor. Yalnız kalmaktan içten içe korktuğu için çevresindekilere karşı hep güler yüzlü. Karşındaki kişiyi gerçekten severse onu mutlu etmek için elinden geleni yapar, aslında aklı fikri saçmalıklara çalışan biri. Sigara kullanıyor, alkol ise yalnızca daha fazla eğlenmek için kullandığı bir araç.
Valla gece gece yazmaya çok üşendim ama yarın çok güzelli bir lejant yapıcam. Şimdilik kurgularınızla gelin canlarım. | |
|
| |
Nora Grace Beverwill Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 12/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 7:40 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
| Konu: Geri: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 7:52 am | |
| OoOooOoOoOoOoOo kanka ; ));;; ))))))))))))))));;;9))9))))))9))9999))))))))))) | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 1:45 pm | |
| Ehehe merabaaaaa. Ben ve Claudia kurgu istiyoruz Gülşaaah, işte ben de sabah sabah saçmalayabilirim ama.....
- okadariğrençtikispoilerealdım:
İşte bunlar zaten aynı binada olduklarından birinci sınıfta filan tanışırlar,hatta ilk gün yan yana bile oturabilirler işte..... Zaten benziyorlar, ortak özellikleri çok olduğundan iyi anlaşabilirler, beraberken eğlenirler hıhı. Ordan yakın arkadaş olabilirler, Claudia insalara karşı yapmacıktır genelde, ama senin yanındayken kendi gibi olabilir......
Daha fazla ayrıntıya girerdim de ilham olmadığı için.... işte böyle bi şeyler, yakın arkadaş kısmı olur yani uygunsa hıhı, olmazsa da arkadaş ehe.
En son Lorraine Dorrell tarafından Çarş. Tem. 27, 2011 5:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 5:23 pm | |
| Duyduk ki naber diyeni ekliyormuşsun. | |
|
| |
Carlie Myracle Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Miray Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 26/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Beyaz Tavuskuşu
| Konu: Geri: Bonnie. Çarş. Tem. 27, 2011 7:11 pm | |
| Hadi Carlie ve Bonnie'ye de kurgu yapalım. Hazırım de mesela, dürt beni sonra, bende sana Selam diyeyim kurgu yapalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bonnie. Perş. Tem. 28, 2011 3:53 am | |
| Yağmurcum canım nasıl da güzelli olur yakın arkadaşım ol tabii fşksfşl. İdilim, her türlü panpamsın. Selam miray, gördüğüm an meseneden yazacam. | |
|
| |
Celestine Trussoni Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Ece. Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 27/07/11 Lakap : Ciel. Celeste.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (99/100) Patronus: Kutup Kurdu
| Konu: Geri: Bonnie. Perş. Tem. 28, 2011 4:17 am | |
| Ben bir meraba yazıp gideyim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bonnie. Perş. Tem. 28, 2011 4:27 am | |
| | |
|
| |
Benito S. Argento Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yarasa
| Konu: Geri: Bonnie. Cuma Tem. 29, 2011 8:10 pm | |
| Bonibon mu Jo mu? Yerimi biliyorsun cınım. | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Bonnie. Cuma Tem. 29, 2011 11:10 pm | |
| Prenses seni eğlenceli buluyormuş, partiler olursa birlikte gidip takılabilirsiniz vuu. | |
|
| |
Alexander de Blois Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (99/100) Patronus: Panter
| Konu: Geri: Bonnie. C.tesi Tem. 30, 2011 12:39 am | |
| Merhabalar löve. Kurgu bulalım mı? | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Josefine Abrahams Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 12 Kayıt tarihi : 28/07/11 Lakap : JJ.
| Konu: Geri: Bonnie. C.tesi Tem. 30, 2011 8:25 am | |
| Holaaa hepinizi kabul buyurduk efenim. Luthercığım boni içinsin sen cınım. Alexcim sende joeyninsin ama burda uğraşmıyosun direk üstüne atlıyoruz, hıhım. flksşdk Prenses taam cınıms. Joeyle de daha karanlık kurgular yaparız k5. Lorelei beğendim kurguyu yes. | |
|
| |
Conerus Hell Greyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Volkan. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 28 Lakap : Hell.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Pegasus
| Konu: Geri: Bonnie. C.tesi Tem. 30, 2011 5:49 pm | |
| | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Bonnie. C.tesi Tem. 30, 2011 6:23 pm | |
| yalnız kalmaktan korkuyor ya hani, Adelaide'de bilerek yalnızlığı seçiyor felan. Burdan yola çıkarak bir şeyler olabilir dedim ama aklıma gelmedi çok bir şey asdg. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bonnie. Ptsi Ağus. 01, 2011 8:02 am | |
| LAN VOLKAN ALLASEN ESKİ SEVGİLİM OL EGOM TATMİN OLSUN NOLUR YIA ŞFŞDKŞGKŞDGL
Hıııım, bu kızımız seni insan arasına sokmaya falan çalışsın diyip sallıyorum? flksdşkfş | |
|
| |
Karla Stanek Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Elis. Mesaj Sayısı : 10 Kayıt tarihi : 01/08/11 Lakap : Lil. Lils, Lily. Ve türevleri.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Testral
| Konu: Geri: Bonnie. Ptsi Ağus. 01, 2011 9:49 pm | |
| Selam cağnıms. Naber? Karla ve Bonniecanın hiç kurgusu olmamıştı çünkü farklı nesillerdeydiler. Artık olabilir. VE OLACAK. Çünkü kutsal fiskler öyle apatladı. | |
|
| |
| Bonnie. | |
|