Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Çisem site var dedi koştuk geldik.

4 posters
YazarMesaj
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Gerçek İsim : Nurdan.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Çisem site var dedi koştuk geldik. Left_bar_bleue94/100Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Hipogrif

Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty
MesajKonu: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 11:12 pm

Başlıktanda anliycağınız gibi Çisem'im gel dedi geldim. Kıramam onu lan ben iyikide çağırmış sevdim siteyi epey. Neysem bendeniz Nurdan efenim. 15 yaşında lise 2 ye geçen bi insancığım. Çok sık yaptığım bişey değildir tanışma başlığı açmak ama baktım tanımıyom kimseyi iş başa düştü nurdan dedim kendi kendime. Evanescence ve Lp hastasıyımdır ama özellikle Eva. yani tapıyom o hatuna. Çoğu siteye üye olmakla beraber çok azında rp yapıyom. MS de çok takılırım haliyle ordan tanıyanlar vardır belkim. Bir de burda takılmaya başladım işte. Rp ye başlayalı daha bi yıl bilem olmadı 7-8 ay mı ne işte. Ama böyle çabuk alıştım felan ilk zamanlara oranla epey geliştim ama gene de çok iyi değilim bence(aksinidüşünentanıdıcıklarbenkendimibiliyomondanitirazetmeyinlan). Neysem çok konuşan bi insanımdır, çokta gülerim ama bu mesaj boyunca hiç gülmediğimi farkettim şuan. Feci kasmışım hatta. Bakmayın siz buna kaynaştıktan sonra ne çok güldüğümü görürsünüz Very Happy Öyle böyle işte. Çok uzattım lafı oyş kısacası hoşgelmişim Razz
Francois Marjorie
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Francois Marjorie

Gerçek İsim : Batuhan

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Çisem site var dedi koştuk geldik. Left_bar_bleue91/100Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Baykuş

MesajKonu: Geri: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 11:15 pm

Şu parantez içindeki cümle gibi olup ama cümle olmayan şeyin sadece başını okuyabilidm ve aksini düşünenlerden biriyim Very Happy Azıcık kendi yeteneklerinizi övün ya ne bu mütevazilik anlamadım ki Very Happy Neyse ilk yazan ben olayım dedim Very Happy
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Aphrodis Audrey Phyllis

Gerçek İsim : Çisem
Lakap : Aph, -A

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Çisem site var dedi koştuk geldik. Left_bar_bleue100/100Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus:

MesajKonu: Geri: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 11:19 pm

Batuhan'a katılmaktayım öhm neyse. Başlıkta adımı gördüm; 'Noluyo lan?' oldum bian ama olsun. Ehm, iyi ki de çağırmışım hehe <3 Hoşgeldin, kaynaşırsın hemencecik insanlarla. AO halkı sıcak kanlıdır Very Happy
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Çisem site var dedi koştuk geldik. Left_bar_bleue94/100Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty_bar_bleue  (94/100)

MesajKonu: Geri: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 11:35 pm

Batucan - eman hep muhalefet sen zaten Razz ben müevaaaazı bi insanım bi keree taaammı nolcek seni gidi kendini beğenmiş kişilik Razz Neysem iyi yaptın.

Çiseeeeeem - kimse olmasın sen varsın yevrum yeter <3 evet herkes pek sıcakkanlı duruyo çokoş hadi bakalım hayırlısı ve hoşbuldum Very Happy
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Çisem site var dedi koştuk geldik. Left_bar_bleue100/100Çisem site var dedi koştuk geldik. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:50 am

Aramıza hoşgeldin. KG'den tecrübeli olduğundan aramıza çabuk karışırsın. Sanırım tanıdın artık beni Razz
http://eskiao.roleplaylife.net
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Çisem site var dedi koştuk geldik.   Çisem site var dedi koştuk geldik. Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 3:09 am

Seni tanımamak olur mu ki hiç Razz Alıştım bile sayılır zaten çoğu kişiyi tanıyomuşum yeni farkettim Very Happy hoşbuldum ^^

Çisem site var dedi koştuk geldik.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çisem ^.^
» Çisem | Carmenta | NemesisTr
» Adam Gurum dedi *-*
» Hogwarts RPG FAN [ Orjinal Site ]
» Dost site alımlarına dair;