| Cath. | |
|
+8Carlie Myracle Louvenia Dorrell Bonnie Hadwyn Samuél L. Moore Adelaide Wiltor Cieliesz Archambeault Lorelei Adorlee Catherine Aida Swain 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Cath. Salı Tem. 26, 2011 9:07 pm | |
| Şimdi özellikleri kopyala yapıştır yapalım.
Kinini içinde tutamayan bir kız intikam dolu. Çok kırılgan olmasından dolayı insanlarla pek yakınlık kuramıyor. İnsanlardan kolay kolay etkilenmeyen biri. Etkilendiğinde peşine düşmekten korkmuyor. Zeki bir kız zekasını her yönde kullanabilir, insanlarla çok iletişim halinde olmayışına borçlu bunu. Bu nedenle en yakın dostu kitapları. Tabii bir Slytherinliye yakışır davranışları yok değil. İntikam alırken merhamet denilen duygusu hemen yok oluyor. Onu kırarsanız o da sizi kırar. Öyle biri.
O zamaan gelelim aradıklarımıza.
*Slytherin'den bir kız ya da erkek fark etmez arkadaş. Cath. binasındaki insanlara çok benzemeyen biri ama onu işte ortama alıştırmaya çalışıyor.
*Bir partner olabilir. Safkan takıntım yok tek dileğim V. sınıf altı olmasın.
*İşte binasından bir arkadaş grubu başlarını hep beraber belaya sokacaklar. Aaron C. Bishop Lucinda Heresia Euterpe Châtillon
*En yakın arkadaşları, buraya yeter ki 3'ten fazla kişi gelmesin. Ya da gelsin lan! Herkeste 300 kişi... Bonnie Hadwyn Nora Grace Beverwill Lorraine Dorrell Carlie Myracle Danielle Price
*Onunla ilgili Sly. önyargısını aşamamış bir Gry veya Huff. olabilir. Haliyle ona kötü davranmaya çalışacak. V. sınıf buraya.
*Yetişkinlerden konuşmayı sevdiği, onu hatalarından korumaya çalışan 2 kişi. Biri aydınlık biri karanlık olsun.
*Geçmişte aralarında bir tartışma yaşanmış iyi dost olabilir. Şimdi intikam modundalar. Samuél L. Moore
*İşte ulaşılamaz bir insan. Konuşmaya çalışacak ama bu kişi de çok içine kapanık. Adelaide Wiltor
Özel kurgular sürüyle...
*Kuzen Adelina Garnet Swain
*Çocukluk arkadşı bu. Kavga ederler ama seviyorlar birbirlerini.... Carlie Myracle
*Şimdi partner gibi değilmiş bu. Ama aralarında arkadaşlıktan öte bir şey var. ne oldu buna
*Ceza sırasında tanışıp da ispiyonculardan intikam almışlar. Her ne kadar Gry olsa da yakın arkadaş olamayacaklarına dair kural yok yani. Lorelei Adorlee
En son Catherine Aida Swain tarafından Paz Tem. 31, 2011 7:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| |
Cieliesz Archambeault Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Su #1 Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 26/07/11 Lakap : Ciesz. -Just BFF
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (90/100) Patronus: Çift Başlı Beyaz Engerek
| Konu: Geri: Cath. Salı Tem. 26, 2011 10:48 pm | |
| Cieliesz farklı bir kişiliğe sahiptir. Sende onu özel görürsün mesela. Arkadaş gibi ama daha öte, fakat partner falan değil. | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Cath. Salı Tem. 26, 2011 11:58 pm | |
| Şu çok içine kapanık kişi ben olabilirim. Çünkü karakterim epeeeeeey bi içine kapanık ama aynı zamanda mazoşist de yani ruh haline hayran olabileceğim yazmışın ya o kısmı bilemedim ister misin neysem öyle işte. | |
|
| |
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 12:05 am | |
| Nurdan en iyisi ruh haline hayran olabileceğim kısmını silip sana uyarlamak... adsfdg
Su ile Kardelen'i ekledim. | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 12:15 am | |
| tam olmuş | |
|
| |
Samuél L. Moore Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 32 Lakap : Sam. Sammy
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 3:15 am | |
| *Geçmişte aralarında bir tarışma yaşanmış iyi dost olabilir. Şimdi intikam modundalar. Hah. Burası uygun gibi. *İşte binasından bir arkadaş grubu başlarını hep beraber belaya sokacaklar. Buraya da Aaron C. Bishop'ı atarsan fena olmaz hani | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 5:22 am | |
| Başımızı hep beraber belaya sokalım. Ekliyorum. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 6:39 am | |
| Selam kitapçı kız dlkfdşgk Boni kitaplara bayılır, o yüzden kütüphane genel mekanı falans. Orada tanışsın bunlar da önce bir anti tabii Slytherin'lere vahşi gözüyle bakma olayı var azcık ama nefret de etmiyoruz. Sonracığıma Boni Cath'e bi kitap bulmasında yardım etsin mesela, oradan muhabbet açılsın iyi kız hoş kız modunda sonra da yakın arkideş falan fşsdkgş. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 5:21 pm | |
| Eklemezsem ayıp olur. Gece kafası diyorsun ama çok güzel bence. | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 5:28 pm | |
| En yakın arkadaşları, buraya yeter ki 3'ten fazla kişi gelmesin.
Bura olur aslında... Ravenclaw Lorrianne ama Slytherin özellikleri de oldukça baskın.
Bi de Lucinda Heresia var, o Slytherin o da :
İşte binasından bir arkadaş grubu başlarını hep beraber belaya sokacaklar.
Evet ehe. | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 5:45 pm | |
| | |
|
| |
Carlie Myracle Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Miray Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 26/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Beyaz Tavuskuşu
| Konu: Geri: Cath. Çarş. Tem. 27, 2011 7:16 pm | |
| Böyle bazen birbirlerine ihtiyaç duyarlar, bazen tartışırlar. Ama yine eski hallerine dönerler. Ona göre bir yere ekleyebilirmişiz mesela, tabii açmak istersek konuşabilirizde PM'den. | |
|
| |
Nora Grace Beverwill Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 70 Kayıt tarihi : 12/08/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Kaplan
| Konu: Geri: Cath. Perş. Tem. 28, 2011 4:43 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Perş. Tem. 28, 2011 5:22 am | |
| Miray o konuyu biraz açacağız ondan pmye uçuluyor.
BİLİYOM LAN HİÇ GELMEYECEKSİN SANDIM!! | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| |
| |
| Konu: Geri: Cath. Perş. Tem. 28, 2011 5:05 pm | |
| | |
|
| |
Amelia Bryssa Johnson Ravenclaw II. Sınıf
Gerçek İsim : İdil. Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28 Lakap : Agucuk.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (62/100) Patronus: Tavşan
| Konu: Geri: Cath. Perş. Tem. 28, 2011 6:59 pm | |
| Adaşş, bak senden ne isteyeceğim...
Şimdi benim Amelia benim üşengeçliğim yüzünden ikinci sınıf seçildi, öheöeöhöh. FAIL!
Karakterimin şöyle bir kurgusu var: Annesi öldükten sonra babası başkasıyla evleniyor ve bu kadın kötü kadın. Amelia da onu öldürmek istiyor. Bu istek onu kötü biri olmaya itiyor. Slytherin öğrencilerini örnek almaya başlıyor.
İşte sen de burada devreye giriyorsun.
Seni örnek alayım mııı? *sweetface* | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Cuma Tem. 29, 2011 12:26 am | |
| Beni örnek al ama ben o bildiğin Slytherin'lerden değilim. jhadfsk Ama çok istiyorsan yeani sen bilirsin. | |
|
| |
Adelina Garnet Swain Hufflepuff IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 125 Kayıt tarihi : 26/04/10 Lakap : Adelin, Adela, Adels, Ady, Garnet, Garny
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Gal Ejderhası
| Konu: Geri: Cath. C.tesi Tem. 30, 2011 7:40 am | |
| *En yakın arkadaşları, buraya yeter ki 3'ten fazla kişi gelmesin. Ya da gelsin lan! Herkeste 300 kişi...
Slytherinli olan Danielle Price sanırım buraya uygun... ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Cath. Paz Tem. 31, 2011 7:39 pm | |
| Tabii uygun kuzen... Ekliyorum onu, seni de ekliyorum hatta. | |
|
| |
| Cath. | |
|