Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın

+4
Adelaide Wiltor
Lorelei Adorlee
Louvenia Dorrell
Catherine Aida Swain
8 posters
YazarMesaj
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue91/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty
MesajKonu: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:51 pm

İdil ben, muhtemelen tanıyanlarınız vardır, olmayanlar için de tanıtalım. 15 yaşında, sayısalcı bir insanım. En büyük tutkum müziktir. Piyano çalarım amatör gitarcıyım. Neyse işte pek dizi izlemem. Rpye başlangıç tarihim de profilde yazandır o yüzden burası canımdır kanımdır. Hayden hayranlığım var işte. Fenerbahçeli bir insanım unutmadan. Ne olursa olsun. Konuşkan bir yapım var. Yükseklik korkum kadar konuşkanım yani. O da epeeyce var. Her neyse uzatmayalım. Bir de elim ağırdır. İşte seviyorum sizi.
Louvenia Dorrell
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf

Gerçek İsim : Yağmur.
Lakap : Lora

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue95/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Kuğu

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 9:17 pm

Merhaba İdil, Yağmur ben.Ya ben eşit ağırlık seçtim, sayısalcı gördükçe kahroluyorum....... Hala tereddütlüyüm ama neyse. Hayden işte canım, çokzel bir insan taparım ona. Memnun olduuuum.

En son Lorraine Dorrell tarafından Salı Tem. 26, 2011 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue91/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (91/100)

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 9:21 pm

Memnun oldum. Tenrım ya o kadar çok Yağmur var ki acaba tanıdıklardan olabilir misin merak etmiyor değilim... Tereddüt etme bence eşit ağırlık daha bol seçenekli bence. Bir de evet Hayden fazla güzel bir insan................. askdjf
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Gerçek İsim : Kardelen.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue100/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Griffin

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 9:58 pm

Meraba cınıms ben de kardelen. Hoşgeldin sefalar getirdin, bende sayılsacı, fenerli, konuşkan, yüksekten korkan, eli ağır olan ve haydene tapan biriyim. (bunun dışında mischa,jensen,jared,david,gaspard da var da neysee)

Şöyle bir baktım da bir kaç özelliğimiz benziyor. Yok oha sen ben, ben senim falan hfgjh. Benziyoruz tekrar hoşgeldin ve memnun oldum ^.^
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 11:52 pm

Ben de memnun oldum Kardelen. Madem benziyoruz kurgu yapalım be gardaş. dsfgds
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Gerçek İsim : Nurdan.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue94/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Hipogrif

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:01 am

Nurdan bende efenim enaa yaşıtız çokoş sitede bi süre 15 var Very Happy ben eşit ağırlıkçıyım valla fizik kimyaya kafam basmıyo Very Happy neysem hoş gelmişin gerçi çok önceden varmışın ben hoşgelmişim sdagfg memnun oldum çok çok Very Happy
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:07 am

Yok ben bu Nurdan ile Kardelen'i tanıyorum hem de aynı yerden. Siz bana gizemli dersiniz falan. Neyse yine tanışalım yine memnun olayım. Very Happy Hoşbuldum sen de hoşgeldin o da var.
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue94/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (94/100)

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:18 am

bende idil ismi tanıdık geliyo ama çıkaramıyorum şuan feci taktım evet nerden tanışıyo olabiliriz Very Happy MS'dendir belki hms *-* kardiyle aynı bi orda varız benim takıldığım *-*
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:24 am

Evet oradan niha. Ben bir ara adımı yazmamak için inat ettim ama artık yazıyor ya. Very Happy Neyse oraya da uçayım şimdi orada da kurgu yapalım. kasjdf
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:27 am

enaaaaaaa evet temam hatırladım şuan Very Happy Evet gel gel orda da kurgu yapak neysem sevindim bak şimdi ^.^
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:32 am

Ben de yehhaa. Very Happy
Desire Belcourt
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Desire Belcourt

Gerçek İsim : Liena
Lakap : Dee the Bee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue100/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Tek Boynuz

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 4:25 am

idil gel tanışalım sdfghjk

BEN AKILLI LİENA, BİLİRSİN
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Gerçek İsim : Kardelen.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Griffin

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 4:40 am

Haha hatırladım ben de hatta ismin nedir beybi diye ilk ben sormuştum ehehe, iyi iyi tanıdığım iyi oldu Razz kurgumuz da var benm şu rpler bitsin birlikte rpde yapalım Razz
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 5:41 am

Liena akıllı Liena bilirim... lkasjdf

Evet ya o o ye olayından çıkmıştı adın ne "beybi" kısmı klsdjfklah yapalım rp mutlaka yeani.
Bonnie Hadwyn
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Bonnie Hadwyn

Gerçek İsim : Gülşah
Lakap : Bonnybone.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue95/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Boz Ayı

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 7:45 am

aşkım canım cicim bitanem, naber?
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 5:28 pm

Dedi naber dedim iyidir cınım-bitanem ne olsun.
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 5:31 pm

Hoşgeldin. Yine klasik girişimi yapayım Razz. -Sorun-un olduğunda bir PM. uzağındayım.
http://eskiao.roleplaylife.net
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 6:17 pm

Bunu en iyi bilen benim sanırım Razz Yine hoşbuldum Umut abii.
Danielle Price
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf
Danielle Price

Gerçek İsim : Gökçen.
Lakap : Dany.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Left_bar_bleue84/100yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Empty_bar_bleue  (84/100)
Patronus: Boa Yılanı

MesajKonu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın   yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Icon_minitimePtsi Ağus. 01, 2011 8:36 pm

Hoş geldin. Smile

yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Her Şey Beklendiği Gibi Gerçekleşmez
» ünikor gibi uçarım, ayrıca özendim.