| yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın | |
|
+4Adelaide Wiltor Lorelei Adorlee Louvenia Dorrell Catherine Aida Swain 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Salı Tem. 26, 2011 8:51 pm | |
| İdil ben, muhtemelen tanıyanlarınız vardır, olmayanlar için de tanıtalım. 15 yaşında, sayısalcı bir insanım. En büyük tutkum müziktir. Piyano çalarım amatör gitarcıyım. Neyse işte pek dizi izlemem. Rpye başlangıç tarihim de profilde yazandır o yüzden burası canımdır kanımdır. Hayden hayranlığım var işte. Fenerbahçeli bir insanım unutmadan. Ne olursa olsun. Konuşkan bir yapım var. Yükseklik korkum kadar konuşkanım yani. O da epeeyce var. Her neyse uzatmayalım. Bir de elim ağırdır. İşte seviyorum sizi. | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Salı Tem. 26, 2011 9:17 pm | |
| Merhaba İdil, Yağmur ben.Ya ben eşit ağırlık seçtim, sayısalcı gördükçe kahroluyorum....... Hala tereddütlüyüm ama neyse. Hayden işte canım, çokzel bir insan taparım ona. Memnun olduuuum.
En son Lorraine Dorrell tarafından Salı Tem. 26, 2011 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Salı Tem. 26, 2011 9:21 pm | |
| Memnun oldum. Tenrım ya o kadar çok Yağmur var ki acaba tanıdıklardan olabilir misin merak etmiyor değilim... Tereddüt etme bence eşit ağırlık daha bol seçenekli bence. Bir de evet Hayden fazla güzel bir insan................. askdjf | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Salı Tem. 26, 2011 9:58 pm | |
| Meraba cınıms ben de kardelen. Hoşgeldin sefalar getirdin, bende sayılsacı, fenerli, konuşkan, yüksekten korkan, eli ağır olan ve haydene tapan biriyim. (bunun dışında mischa,jensen,jared,david,gaspard da var da neysee)
Şöyle bir baktım da bir kaç özelliğimiz benziyor. Yok oha sen ben, ben senim falan hfgjh. Benziyoruz tekrar hoşgeldin ve memnun oldum ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Salı Tem. 26, 2011 11:52 pm | |
| Ben de memnun oldum Kardelen. Madem benziyoruz kurgu yapalım be gardaş. dsfgds | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:01 am | |
| Nurdan bende efenim enaa yaşıtız çokoş sitede bi süre 15 var ben eşit ağırlıkçıyım valla fizik kimyaya kafam basmıyo neysem hoş gelmişin gerçi çok önceden varmışın ben hoşgelmişim sdagfg memnun oldum çok çok | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:07 am | |
| Yok ben bu Nurdan ile Kardelen'i tanıyorum hem de aynı yerden. Siz bana gizemli dersiniz falan. Neyse yine tanışalım yine memnun olayım. Hoşbuldum sen de hoşgeldin o da var. | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:18 am | |
| bende idil ismi tanıdık geliyo ama çıkaramıyorum şuan feci taktım evet nerden tanışıyo olabiliriz MS'dendir belki hms *-* kardiyle aynı bi orda varız benim takıldığım *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:24 am | |
| Evet oradan niha. Ben bir ara adımı yazmamak için inat ettim ama artık yazıyor ya. Neyse oraya da uçayım şimdi orada da kurgu yapalım. kasjdf | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:27 am | |
| enaaaaaaa evet temam hatırladım şuan Evet gel gel orda da kurgu yapak neysem sevindim bak şimdi ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 12:32 am | |
| Ben de yehhaa. | |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 4:25 am | |
| idil gel tanışalım sdfghjk
BEN AKILLI LİENA, BİLİRSİN | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 4:40 am | |
| Haha hatırladım ben de hatta ismin nedir beybi diye ilk ben sormuştum ehehe, iyi iyi tanıdığım iyi oldu kurgumuz da var benm şu rpler bitsin birlikte rpde yapalım | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 5:41 am | |
| Liena akıllı Liena bilirim... lkasjdf
Evet ya o o ye olayından çıkmıştı adın ne "beybi" kısmı klsdjfklah yapalım rp mutlaka yeani. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 7:45 am | |
| aşkım canım cicim bitanem, naber? | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 5:28 pm | |
| Dedi naber dedim iyidir cınım-bitanem ne olsun. | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 5:31 pm | |
| Hoşgeldin. Yine klasik girişimi yapayım . -Sorun-un olduğunda bir PM. uzağındayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Çarş. Tem. 27, 2011 6:17 pm | |
| Bunu en iyi bilen benim sanırım Yine hoşbuldum Umut abii. | |
|
| |
Danielle Price Slytherin IV. Sınıf
Gerçek İsim : Gökçen. Mesaj Sayısı : 206 Kayıt tarihi : 19/02/10 Lakap : Dany.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (84/100) Patronus: Boa Yılanı
| Konu: Geri: yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın Ptsi Ağus. 01, 2011 8:36 pm | |
| Hoş geldin. | |
|
| |
| yazıktır, konuşayım dinliyormuş gibi yapın | |
|