| Conerus & Jaden | |
|
+10Samuél L. Moore Carlie Myracle Adelaide Wiltor Ophelia Beaumont Desire Belcourt Jaden van den Vondel Lorelei Adorlee Catherine Aida Swain Aphrodis Audrey Phyllis Conerus Hell Greyn 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Conerus Hell Greyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Volkan. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 28 Lakap : Hell.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Pegasus
| Konu: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 8:28 pm | |
| Üşengeçliğim tuttu, aynı konudan iki karakteri de halledelim diyorum. Conerus Hell Greyn:
Dışarıdan çoğunlukla sakin görünür Conerus. Şu bütün zamanını ders çalışmaya veren tiplerden olmasa da boş zamanlarında ders çalışmaktan hoşlanır. Yeni insanlarla tanışmakta zorlanır, utangaçtır yani. Ancak, sevdiği insanların yanında ciddi ve utangaç hali yok olmaktadır—oldukça eğlenceli birine dönüşüverir. Şu ana kadar hiç sevgilisi olmamıştır. Her şeyin sebebi şu yenemediği utangaçlığı! Bunun yüzünden bazıları onun hakkında farklı dedikodular çıkarmıştır. Biz öyle duyduk... Her neyse. Ördeklerden hoşlanmaz. Ailenin tek çocuğu ancak bir türlü şımaramadı gitti. Annesinin hikayelerini okumaktan hoşlanır, yazar olmak istese de ilham konusunda sıkıntı çekmektedir. Bu yüzden de bu isteği zamanla yok olmaktadır. Mantığıyla hareket eder çoğunlukla. Güzel konuşur valla, ikna konusunda iyidir bu yüzden. Tabii, önce karşısındakiyle arasının iyi olması lazım—yoksa yine utangaçlığı tutar.
KURGULAR: Aphrodis Audrey Phyllis, arkadaşlar galiba. Lorelei Adorlee, çocukluk aşkı, yakın dost. Catherine Aida Swain, İdil BFF olduklarını sanıyor, heheh. Desire Belcourt, platonik. Ysebel Moore, arkadaş. Lillian Beaumont, düşman. Adelaide Wiltor, Conerus onun konuştuğu nadir kişilerden biri. Carlie Myracle, yakın arkadaş. Samuél L. Moore, düşman. Aaron C. Bishop, dost. Euterpe Châtillon, nötr, ancak Conerus onu beğeniyor—ama söyleyemiyor!
Jaden van den Vondel:
Azkaban kaçağı, sadistin teki Jaden. Babasından ve evlatlık alınmış olan kardeşinden nefret ediyor. (Kardeş kurgusunun değişme ihtimali var—öyle ki Aphrodis'in avatarı çok güzel...) Her neyse. Kaçak hayatı yaşıyor işte, öldürmek yerine işkence etmeyi tercih ediyor. Creatus lanetiyle Sectumsempra favori büyülerinden. Ayrıca -eğer ki başvuru kabul edilirse- yılana dönüşüp kurbanlarına o şekilde işkence çektiriyor. Yani, dediğim gibi sadist. Birkaç yıldır kimseyi öldürmemiş oluşu böyle yaptı onu... Duygusal mıdır, onu bilmiyorum. Karşısındaki kıza göre.
KURGULAR: Aphrodis Audrey Phyllis, cici üvey kardeş. Lorelei Adorlee, 'Jaden'i belki birine işkence çektirirken görmüşümdür ona göre gelişir kurgular kavga ederiz falan fıstık asdfg.' Desire Belcourt, Kaya yani. Adèle Beaumont, dost benzeri. Christian A. Wilson, arkadaş.
En son Conerus Hell Greyn tarafından Perş. Tem. 28, 2011 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 8:30 pm | |
| Şimdi hayvan gibim bir kurgumuz var. Yaz işte. Nasıl başladığı rpde belli, nasıl biteceğini de özelden konuştuk k5
Conerus'a gelince. Valla Hayden galp galp ama, sarkıntılık edemem. Gözüm Alex Pettyfer'de olduğundan. Yap sen bir şeyler böyle. Olmadı konuşur kararlaştırırız.
| |
|
| |
Gerçek İsim : Volkan. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 04/06/10 Yaş : 28 Lakap : Hell.
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 8:34 pm | |
| | |
|
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 8:40 pm | |
| Bari BFF'i olalım Hell'in. Bu kız da sessiz sakin. Sly. olduğuna bakma Volkan. | |
|
| |
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 10:10 pm | |
| Şimdi kurgucuklar yapmak istedim hayden sonuçta, alex sonuçta o.o Neyseee... & İlk önce Jaden'i belki birine işkence çektirirken görmüşümdür ona göre gelişir kurgular kavga ederiz falan fıstık asdfg. & Sonracığıma Hayden ile- amaaan Conerus ile her şey olabilir ama karakterim hep güler ve çook yaramazdır diyelim ona göre bişiler yapabiliriz, olmadı başka bir sitede de kurgumuz vardı seninle o da olabilir. Bknz aşağıda kopyaladım o sitedeki lejantımdan diyelim hihi ^.^ - Spoiler:
Conerus Hell Greyn, çocukluk aşkı, yakın dost; Çocukluk aşklarının en büyüğüydü benim için. Çocukken bir parkta karşılaşmıştık. İşte o günden itibaren birlikte hep oynamaya başladık. Anneme hep parka getirmesi konusunda baskı yapıyordum bu yüzden. Ama bir gün taşındık ve artık görüşmez olduk. Annem neden taşındığımızı hep saklamıştır bir sır gibi. Hell'i de unutmuştum, ta ki üçüncü sınıfta birlikte ödev aldığımız zamana kadar. Üzüldüğümde ona koşar, omzunda ağlar, sevindiğimde onunla sevinirdim. falan asdfg.
| |
|
| |
Jaden van den Vondel Kaçak
Gerçek İsim : Volkan. Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Tilki
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 10:24 pm | |
| - Catherine Aida Swain demiş ki:
- Bari BFF'i olalım Hell'in. Bu kız da sessiz sakin. Sly. olduğuna bakma Volkan.
Bilemiyorum İdil...
- Lorelei Adorlee demiş ki:
- Şimdi kurgucuklar yapmak istedim hayden sonuçta, alex sonuçta o.o Neyseee...
& İlk önce Jaden'i belki birine işkence çektirirken görmüşümdür ona göre gelişir kurgular kavga ederiz falan fıstık asdfg. & Sonracığıma Hayden ile- amaaan Conerus ile her şey olabilir ama karakterim hep güler ve çook yaramazdır diyelim ona göre bişiler yapabiliriz, olmadı başka bir sitede de kurgumuz vardı seninle o da olabilir. Bknz aşağıda kopyaladım o sitedeki lejantımdan diyelim hihi ^.^ Şu spoiler içindeki kurgu olabilir Conerus ile. Jaden ile olan da uygundur.
Ekleyeceğim sizi Conerus'a geçtiğimde.
| |
|
| |
Desire Belcourt Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Liena Mesaj Sayısı : 148 Kayıt tarihi : 25/10/09 Yaş : 29 Lakap : Dee the Bee
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Tek Boynuz
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 10:38 pm | |
| jaden gel benim sübyancım ol diyebilirdim ama senje diyecek miyim volkon? hayour.
concon'la kurgu bulalım ama yeani... | |
|
| |
| |
| |
Ophelia Beaumont Vampir
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 11:51 pm | |
| Jaden ile Adèle dost benzeri olabilir. Tabi Jaden ne kadar dost olur, bilemem. lkjhghj Conerus ile Ysebel Moore arada takıldığı dost benzeri felan olabilir. Lillian Beaumont ile de düşman olsunlar. | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Salı Tem. 26, 2011 11:56 pm | |
| Conerus utangaç olduğundan çabuk kaynaşamıyor bizim kızsa içine kapanıklığından ve mazoşistliğinden. Kednisyile uğraşmakla o kadar meşgulki diğer insanları gözü görmüyor. Vaktinin hemen hemen hepsini tek başına kuytu köşelerde geçiriyor. Kurgu düşündüm ama aklıma gelmedi bi türlüü belkim şey olabilir; Adelaide seni uzaktan sessiz sakin görünce kendisi gibi birini bulduğunu felan sanabilir, konuşmak isteyeceği nadir kişi olabilirsin belkim. Yani öyle bişeyler işte. | |
|
| |
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Çarş. Tem. 27, 2011 1:22 am | |
| | |
|
| |
Carlie Myracle Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Miray Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 26/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (92/100) Patronus: Beyaz Tavuskuşu
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Çarş. Tem. 27, 2011 1:25 am | |
| Carlie'de ilk başlarda utangaçtır, sonra açılır. Bu ikisi yakın arkadaş olabilirler. Utangaçlık çekimi işte ne yaparsın. Sonra bir şeyler yazmaya çalıştığında ve ilham aradığında Carlie'nin yanına gelip, ondan kendisine piyano çalmasını isteyebilir mesela. | |
|
| |
Samuél L. Moore Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 32 Lakap : Sam. Sammy
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Çarş. Tem. 27, 2011 3:12 am | |
| Lillian düşman ise ben de düşman olurum sanırım. Ama Aaron C. Bishop için dost kurgusu yapabiliriz. Aaron sever bu tipleri. | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Çarş. Tem. 27, 2011 4:03 am | |
| Bana bak olum bu iki karakterinden biri benim partnerim olmazsa kafanı gövdenden ayırırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Çarş. Tem. 27, 2011 5:25 pm | |
| Ekledim. Güllü, seninle özelden hallederiz. | |
|
| |
Jeanne Serevéill Gryffindor IV. Sınıf
Gerçek İsim : Buse. Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 27/07/11 Lakap : abi gayet tek sesli isim.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (88/100) Patronus: Deve Kuşu
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Perş. Tem. 28, 2011 7:58 am | |
| Ben evlenmek istiyorum Hell, net. | |
|
| |
Christian A. Wilson Fotoğrafçı | Ressam
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus:
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Perş. Tem. 28, 2011 4:43 pm | |
| Jaden'ın bir pampası olabiliriz, ondan korkuyoruz boş zamanlarımızda. Arkadaş biraz psikoymuş ya...... | |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Perş. Tem. 28, 2011 5:03 pm | |
| Jaden'i bilemem ama Conerus hakkında birşeyler uydurabilirim. Bu kız Yılanların prensesi... Utangaçsın ama niyetinde bir erkeksin. Dikkatini çekmiş olabilir (Emma seviyosundur herhalde) Yılan olmasına rağmen kütüphanede takılır bazen, hatta ders bile çalışır ara sıra. O sırada karşılaşmış olabilirsiniz. Beğendiğin biri olabilir ama yinede nötr olur ilişkimiz. Umarım uygundur. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Conerus & Jaden Perş. Tem. 28, 2011 6:01 pm | |
| Ekledim.
- Jeanne Serevéill demiş ki:
- Ben evlenmek istiyorum Hell, net.
Buke olan Buse misin sen bakıyım? İLHAM KAYNAĞIM.
| |
|
| |
| Conerus & Jaden | |
|