Lillian Beaumont Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Nagehan. Mesaj Sayısı : 67 Kayıt tarihi : 26/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (96/100) Patronus:
| Konu: Lillian. Salı Tem. 26, 2011 6:31 am | |
| Sevgi doludur Lillian. Hayatın acı yönlerini asla umursamaz. Bardağın her zaman dolu tarafını görür, gerektiğinde o bardağı tamamen doldurur. Anlaşılması kolaydır. İntikam ve nefret onun doğasına aykırıdır. Sevgiye inanır. Çocuksuluğunu hiç kaybetmemiştir. Ağlamaktan hoşlanmasa da, çok duygusaldır. Yalnız kalmayı sever. Hayatta ne kadar acı çekerse çeksin, elbet bir gün bundan kurtulacağına inanıp, sabreder. Umudunu asla kaybetmemiştir. Sadece annesini tanımıştır Lillian. Babası hakkında bildiği tek şey karanlık taraftan olduğudur. Çekingendir biraz. Başkaları gelip ona kendini tanıtmadığı sürece, yalnızdır. Hayatı kitapları ve oralarda öğrendikleri ile doludur. Ancak sevdikleri zor durumda kaldığında cesareti gözünü adeta kör eder. Kimse karşısına çıkmaya cesaret edemez. O anda kendisini bile tanıyamaz Lillian.
Aradıklarım; D U Y G U S A L Her türlü duygusal ilişkisi kızımızın. A I L E İşte akrabalar felan. D O S T L U K Bildiğiniz dostlar işte. Sevimli kızdır Lillian, dostu çoktur yani. İyilik sever felan ya. Lorelei Adorlee; yatakhane arkadaşı, Lillian'ı değiştirebilitesi yüksek asdf.
D Ü Ş M A N L I K Çok olmasa da sevmeyeni de çoktur. Adelaide Wiltor; ona hiç yanaşmıyor Lillian, hoşlanmıyor pek.
Şimdilik bu kadar. Sizin kurgularınız da olur yahu.
En son Lillian Beaumont tarafından Çarş. Tem. 27, 2011 1:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| |
| Konu: Geri: Lillian. Salı Tem. 26, 2011 6:45 am | |
| mkjhgfhj ekledim | |
|
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: Geri: Lillian. Salı Tem. 26, 2011 6:52 am | |
| Okul açılınca rpde yapalım şöyle güzelinden, oh mis <3 | |
|
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: Lillian. Salı Tem. 26, 2011 11:52 pm | |
| Şimdik şöylekii Adelaide aşırı içine kapanık bir tip. Kütüphanede her rav gibi çok zaman geçirir ama hep yalnızdır. Öyle çok dostu felan yoktur. Mazoşist aynı zamanda kızımız bu yüzden içine kapanık felan zaten. İnsan sevmez bi nevi sdagfgh karakterimin sloganı yapcam bunu 'İnsan sevmiyom ben' dsfgdg neyseem böyle bişey işte aslında daha tam hatları belirlemedim bişiler bulabilirsek çok süper olur | |
|
| Konu: Geri: Lillian. Çarş. Tem. 27, 2011 1:32 am | |
| Hii ekledim. Adelaide Lillian'ı korkutur lşkjhjk | |
|