| && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. | |
|
+8Mabelle Jeseven Valeria Nerissa Wesley Adelaide Wiltor Lachlan Telford George Crownie Louvenia Dorrell Euterpe Châtillon Lorelei Adorlee 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Lorelei Adorlee Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : Kardelen. Mesaj Sayısı : 271 Kayıt tarihi : 26/07/11 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Griffin
| Konu: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:16 am | |
| Bu siteye hiç üye olmadım sanırım, yoksa olmuş muydum? Neyse ilk defa aktiflik kararı aldım, yep. Hemen kopyala-yapıştır yapıyoruuz; Selam coniler, ben Kardelen -arkiler arasında karo,corci,corcılın ve karı-delen gibi iğrenç şekillerde seslenişleri vardır- , on beş yaşında, lise mağduru zavallı biriyim. Lise ikiye geçtim bu arada. Çok hareketliyimdir ve gereksiz konuşma da benden meşhuru yoktur okulda. Rezil olmakta benim hobim resmen. Her gün rezil olabilme gibi bir yeteğim var yani. Hep gülerim, espiri yapınca komik olmadığını anladığımda bile insanlar konuşma şeklimden ve gülüş tarzımdan dolayı kahkahalara boğulurlar. Çok hızlı konuşurum. Bir keresinde konuşmam yüzünden aynı cümleleri 5 kere söylemek zorunda kalmıştım, her neyse. Tanışma başlığıma kimse gelmezse tanışmam kaynaşmam; prensip meselesidir yaniğ. Neyseee; Yaklaşık bir buçuk yıldır rp yapmaktayım cınıms. Rpye aç varlıklardan biriyimdir. Sınavlara çalışmayıp rp yaparım yani. Hepinizle tanışıp, kaynaşıp rp yapmak isterim beybiler ^.^ Sanırım sitede tanıdığım pek kişi yok yani. Yoksa var mı? Gelin öğrenelim. Eminim bu kadar üye arasından vardır ama şuanlık rastlamadım. Zuhaha diyerek noktalamak istiyorum, tanıştığıma, tanışacağıma seviniyorum şimdiden.
| |
|
| |
Euterpe Châtillon Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 829 Kayıt tarihi : 25/07/11 Yaş : 30 Lakap : Princess of Slytherin.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (97/100) Patronus: Smilodon
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:19 am | |
| Hoşgeldin Kardelen. Bende Serena, tanışalım kaynaşalım asdf. | |
|
| |
Louvenia Dorrell Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Yağmur. Mesaj Sayısı : 204 Kayıt tarihi : 24/01/10 Lakap : Lora
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Kuğu
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:26 am | |
| Aa Van Dijk... Hıhı.
Tanışıyoruz zaten Kardelen, hoş geldiiiiiinnnn. | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:30 am | |
| - Euterpe Châtillon demiş ki:
- Hoşgeldin Kardelen. Bende Serena, tanışalım kaynaşalım asdf.
Hoşbulduuum, tanıştığıma sevindim beybi umarım bişiler karalarız yakında. ^.^
- Lorraine Dorrell demiş ki:
- Aa Van Dijk... Hıhı.
Tanışıyoruz zaten Kardelen, hoş geldiiiiiinnnn. Selam cınıms, hoşbuldum. Burada da o bilindik kurguyu devam ettirmeliyiz kesinlikle hihi ^.^ | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:43 am | |
| Pek fazla tanışmış olmasak da sanırım tek gördüğüm kardelensin rol dünyasında. Umut ben bu arada. Hoşgeldin aramıza. | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 3:52 am | |
| Genelde mükemmel takım yapan kardelen sanıyorlar hehe sevindim, hoşbuldum ^.^ | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
Gerçek İsim : Ali Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Cehennem Köpeği
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 5:16 am | |
| Sen benim tanıdığım Kardelen misin ki yau? -,- Ben Ali. Memnun oldum. Edit: Galiba o'sun. -,- | |
|
| |
Adelaide Wiltor Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Nurdan. Mesaj Sayısı : 141 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Hipogrif
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 5:40 am | |
| AYLAVYUUUUUUUĞKARDİİİİİİİİİİİİİİİİİ! diyerek başlığına damlarım yevrum çokoşgeldiniyikigeldin süper oldu geldiğin tanıdık görünce çok seviniyom ben yaa neyse sonuç olarak AYLAVYUKARDİ beyler dağılın | |
|
| |
| |
| |
Valeria Nerissa Wesley Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Gerçek İsim : Ebru. Mesaj Sayısı : 1504 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Beyaz Leopar
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 6:13 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 6:15 am | |
| | |
|
| |
Mabelle Jeseven Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gizem. Mesaj Sayısı : 167 Kayıt tarihi : 23/03/10
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Martı
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 7:13 am | |
| "Hep bir Kardelen tanımak istemişimdir!" diyip saçmalayabilirim, normaldir ama daha ilk intiba filan, uslu kız oluyorum hemen ^^ Hızlı konuşan insanlarla telefonda konuşmak diye bir çile var ki, iki arkadaşım sayesinde yıllardır çekerim, hiç hoş değil. Her neyse. Efenim, ben Gizem ve tanıştığıma memnun oldum, sevgileer | |
|
| |
Francois Marjorie Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Batuhan Mesaj Sayısı : 481 Kayıt tarihi : 05/01/10 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Baykuş
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 7:15 am | |
| Hoşgelmişsin, ben de batuhan Direk söylemeliyim imzandaki giflere bayıldım, öldüm, bittim Hele sonuncusu süper Neyse memnun oldum | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Bonnie Hadwyn Ravenclaw V. Sınıf
Gerçek İsim : Gülşah Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/10 Lakap : Bonnybone.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (95/100) Patronus: Boz Ayı
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Salı Tem. 26, 2011 8:48 pm | |
| Seni tanımıyorum da Lorelei ismine bayılırım fkşdg. Bu arada ben Gülşah. Bir de memnun oldum dşfdlg. | |
|
| |
| |
| |
Catherine Aida Swain Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : bilen bilir Mesaj Sayısı : 574 Kayıt tarihi : 22/02/10 Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (91/100) Patronus: Yılan
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Çarş. Tem. 27, 2011 12:20 am | |
| Gerçekten de benziyor olabiliriz. Gereksiz konuşma artı her gün kendini rezil etme. Kendime aynada bakıyor gibiyim | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Perş. Tem. 28, 2011 11:16 pm | |
| haha, o rezillik kötü be. Aman fazla bakma aynalar çatlayacak falans asddfg saçmalamasyon. | |
|
| |
Constanta Gavriell Ejderha Terbiyecisi
Gerçek İsim : Elif. Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (82/100) Patronus: Çin Ejderi
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Cuma Tem. 29, 2011 1:02 am | |
| Büyük ihtimal değil KESİN o tanıdığım Corcılın' sın. | |
|
| |
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Cuma Tem. 29, 2011 2:42 am | |
| Sen de kesin benim elifimsin; uuuww beybiii diyerek kendime geliyorum vee Kurgu yapmalıyız kesinlikleee, ejderha terbiyecisi çok kuul naaan, teyzem ol sen benim ehehe | |
|
| |
Constanta Gavriell Ejderha Terbiyecisi
Gerçek İsim : Elif. Mesaj Sayısı : 205 Kayıt tarihi : 25/07/11
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (82/100) Patronus: Çin Ejderi
| Konu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Cuma Tem. 29, 2011 2:59 am | |
| | |
|
| |
| && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. | |
|