Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.

+8
Mabelle Jeseven
Valeria Nerissa Wesley
Adelaide Wiltor
Lachlan Telford
George Crownie
Louvenia Dorrell
Euterpe Châtillon
Lorelei Adorlee
12 posters
YazarMesaj
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Gerçek İsim : Kardelen.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue100/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Griffin

&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty
MesajKonu: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:16 am

Bu siteye hiç üye olmadım sanırım, yoksa olmuş muydum? Neyse ilk defa aktiflik kararı aldım, yep.
    Hemen kopyala-yapıştır yapıyoruuz;
    Selam coniler, ben Kardelen -arkiler arasında karo,corci,corcılın ve karı-delen gibi iğrenç şekillerde seslenişleri vardır- , on beş yaşında, lise mağduru zavallı biriyim. Lise ikiye geçtim bu arada. Çok hareketliyimdir ve gereksiz konuşma da benden meşhuru yoktur okulda. Rezil olmakta benim hobim resmen. Her gün rezil olabilme gibi bir yeteğim var yani. Hep gülerim, espiri yapınca komik olmadığını anladığımda bile insanlar konuşma şeklimden ve gülüş tarzımdan dolayı kahkahalara boğulurlar. Çok hızlı konuşurum. Bir keresinde konuşmam yüzünden aynı cümleleri 5 kere söylemek zorunda kalmıştım, her neyse. Tanışma başlığıma kimse gelmezse tanışmam kaynaşmam; prensip meselesidir yaniğ. Neyseee; Yaklaşık bir buçuk yıldır rp yapmaktayım cınıms. Rpye aç varlıklardan biriyimdir. Sınavlara çalışmayıp rp yaparım yani. Hepinizle tanışıp, kaynaşıp rp yapmak isterim beybiler ^.^ Sanırım sitede tanıdığım pek kişi yok yani. Yoksa var mı? Gelin öğrenelim. Eminim bu kadar üye arasından vardır ama şuanlık rastlamadım. Zuhaha diyerek noktalamak istiyorum, tanıştığıma, tanışacağıma seviniyorum şimdiden.

Euterpe Châtillon
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Euterpe Châtillon

Lakap : Princess of Slytherin.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue97/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (97/100)
Patronus: Smilodon

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:19 am

Hoşgeldin Kardelen. Bende Serena, tanışalım kaynaşalım asdf.
Louvenia Dorrell
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf

Gerçek İsim : Yağmur.
Lakap : Lora

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue95/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Kuğu

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:26 am

Aa Van Dijk... Hıhı.

Tanışıyoruz zaten Kardelen, hoş geldiiiiiinnnn.
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue100/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:30 am

Euterpe Châtillon demiş ki:
Hoşgeldin Kardelen. Bende Serena, tanışalım kaynaşalım asdf.
Hoşbulduuum, tanıştığıma sevindim beybi umarım bişiler karalarız yakında. ^.^

Lorraine Dorrell demiş ki:
Aa Van Dijk... Hıhı.
Tanışıyoruz zaten Kardelen, hoş geldiiiiiinnnn.
Selam cınıms, hoşbuldum. Burada da o bilindik kurguyu devam ettirmeliyiz kesinlikle hihi ^.^
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:43 am

Pek fazla tanışmış olmasak da sanırım tek gördüğüm kardelensin rol dünyasında. Umut ben bu arada. Hoşgeldin aramıza.
http://eskiao.roleplaylife.net
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:52 am

Genelde mükemmel takım yapan kardelen sanıyorlar hehe sevindim, hoşbuldum ^.^
Lachlan Telford
Seherbaz
Seherbaz
Lachlan Telford

Gerçek İsim : Ali

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue93/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (93/100)
Patronus: Cehennem Köpeği

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:16 am

Sen benim tanıdığım Kardelen misin ki yau? -,- Ben Ali. Memnun oldum.
Edit: Galiba o'sun. -,-
Adelaide Wiltor
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Adelaide Wiltor

Gerçek İsim : Nurdan.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue94/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Hipogrif

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:40 am

AYLAVYUUUUUUUĞKARDİİİİİİİİİİİİİİİİİ! diyerek başlığına damlarım yevrum Razz çokoşgeldiniyikigeldin süper oldu geldiğin Very Happy tanıdık görünce çok seviniyom ben yaa neyse sonuç olarak AYLAVYUKARDİ beyler dağılın Razz
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:46 am

Bende memnun oldum Alii ^.^ Evet, ama ben seni çıkaramadım biliyor musun, hihi? Senin tanıdığın kardelen takım yapıyorsa o değilim Razz

Nudaaaaaaaaan, çokoşbuldum diyorum bende. MİTUBEYBi kaşgöz
Valeria Nerissa Wesley
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Valeria Nerissa Wesley

Gerçek İsim : Ebru.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Beyaz Leopar

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:13 am

Ailemize hoşgeldin. ^^
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:15 am

Hoşbuldum ^.^
Mabelle Jeseven
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Mabelle Jeseven

Gerçek İsim : Gizem.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Martı

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 7:13 am

"Hep bir Kardelen tanımak istemişimdir!" diyip saçmalayabilirim, normaldir ama daha ilk intiba filan, uslu kız oluyorum hemen ^^ Hızlı konuşan insanlarla telefonda konuşmak diye bir çile var ki, iki arkadaşım sayesinde yıllardır çekerim, hiç hoş değil. Her neyse. Efenim, ben Gizem ve tanıştığıma memnun oldum, sevgileer
Francois Marjorie
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Francois Marjorie

Gerçek İsim : Batuhan

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue91/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Baykuş

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 7:15 am

Hoşgelmişsin, ben de batuhan Very Happy Direk söylemeliyim imzandaki giflere bayıldım, öldüm, bittim Very Happy Hele sonuncusu süper Very Happy Neyse memnun oldum Very Happy
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:47 pm

Winona Bannatyne demiş ki:
"Hep bir Kardelen tanımak istemişimdir!" diyip saçmalayabilirim, normaldir ama daha ilk intiba filan, uslu kız oluyorum hemen ^^ Hızlı konuşan insanlarla telefonda konuşmak diye bir çile var ki, iki arkadaşım sayesinde yıllardır çekerim, hiç hoş değil. Her neyse. Efenim, ben Gizem ve tanıştığıma memnun oldum, sevgileer
hehe bende seninle tanıştığıma sevindim gizem Razz çokoşsun. Kurgu yapmalıyız ayriyetten ^.^
Francois Marjorie demiş ki:
Hoşgelmişsin, ben de batuhan Very Happy Direk söylemeliyim imzandaki giflere bayıldım, öldüm, bittim Very Happy Hele sonuncusu süper Very Happy Neyse memnun oldum Very Happy
Hoşbuldum ve ben de memnun oldum ^^ Eee doctor who olunca bir de David olunca nasıl güzel olmasın hihihi What a Face
Bonnie Hadwyn
Ravenclaw V. Sınıf
Ravenclaw V. Sınıf
Bonnie Hadwyn

Gerçek İsim : Gülşah
Lakap : Bonnybone.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue95/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (95/100)
Patronus: Boz Ayı

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:48 pm

Seni tanımıyorum da Lorelei ismine bayılırım fkşdg.
Bu arada ben Gülşah.
Bir de memnun oldum dşfdlg.
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 9:46 pm

Bende memnun oldum Gülşah, ismimi sevmeni sevdim asdfg. Razz
Catherine Aida Swain
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Catherine Aida Swain

Gerçek İsim : bilen bilir
Lakap : Cath.,Cat.,Cathy,Ida -yeter mi???-

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue91/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (91/100)
Patronus: Yılan

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:20 am

Gerçekten de benziyor olabiliriz. Gereksiz konuşma artı her gün kendini rezil etme. Kendime aynada bakıyor gibiyim Razz
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimePerş. Tem. 28, 2011 11:16 pm

haha, o rezillik kötü be. Aman fazla bakma aynalar çatlayacak falans asddfg Razz saçmalamasyon.
Constanta Gavriell
Ejderha Terbiyecisi
Ejderha Terbiyecisi
Constanta Gavriell

Gerçek İsim : Elif.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue82/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (82/100)
Patronus: Çin Ejderi

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeCuma Tem. 29, 2011 1:02 am

Büyük ihtimal değil KESİN o tanıdığım Corcılın' sın.
http://beauxbatons.rpgboard.net/
Lorelei Adorlee
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Lorelei Adorlee

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeCuma Tem. 29, 2011 2:42 am

Sen de kesin benim elifimsin; uuuww beybiii Razz diyerek kendime geliyorum vee Kurgu yapmalıyız kesinlikleee, ejderha terbiyecisi çok kuul naaan, teyzem ol sen benim ehehe Razz
Constanta Gavriell
Ejderha Terbiyecisi
Ejderha Terbiyecisi
Constanta Gavriell

Gerçek İsim : Elif.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Left_bar_bleue82/100&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Empty_bar_bleue  (82/100)
Patronus: Çin Ejderi

MesajKonu: Geri: && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.   && Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim. Icon_minitimeCuma Tem. 29, 2011 2:59 am

PM' den konuşak.
http://beauxbatons.rpgboard.net/

&& Evet, büyük bir ihtimalle o tanıdığınız kardelen değilim.
1 sayfadaki 1 sayfası