| Aynıbaşlıkaynıbaşlık. | |
|
+4George Crownie Aphrodis Audrey Phyllis Crystal Holly Walker Edge Triangle Castinholt 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Edge Triangle Castinholt Slytherin V. Sınıf
Gerçek İsim : Hüdaverdi Mesaj Sayısı : 495 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kurt
| Konu: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:26 pm | |
| Çoğunluk beni tanır. İşime gelince hiçbir şeye üşenmem ama birden zor geldi bunu yazmak. Öyle ayrıntıya gireceğimi pek sanmıyorum. Ben Ünal oluyorum. 18 yaşında oluyorum (ov yea arabam var ov yea.) Lise 3 oluyorum. (1 sene bırakıyorum, 1 sene kalıyorum. O bırakma da 3. sınıfta Erzurum'dan buraya geldiğimde oluyor.) Yaşıtlarım Üniv 2 olurken, ben daha lise 3 oluyorum. Bu bana çok koyuyor mu derseniz, hayır. Hiç koymuyor. Liselilerin arasında arabası olan birini görmek çokoş. İ.neliğine, gidip müdür yardımcımızın arabasının arkasına bırakıyorum. Her son derste beni çağırıyor arabayı çek diye. Daha delirticem onu. Öhm. Neyse. Öyle boylu poslu da değilim açıkçası. 1.7o boyundayım, 68 kiloyum. Kilomdan da gayet memnunum. Spor hayatım çok karışıktır yia. Şimdi 8. sınıfta Futbol oynadım. Lise 1 de güreş yaptııım. 2. sınıfın başında Kickboks yaptım. Şu anda Muay Thai yapıyorum. Ama İdealim hep aynı kaldı. Ya futbolcu ya da MMA'ye katılmak. Kaç yıldır rp yapıyodum lan ben? 3 falan herhalde. ben öyle olduğunu düşünüyorum. Hı hı. Yani düşünmüyorum, öyle hatırlıyorum. Bu sektörde, tanımadığım kişi sayısı azdır. Sitelerde adlarım hep aynıdır. Çoğu kişi Evan'ı tanır yani. Bi Evan Bourne var, Bir de Evan Triangle Castinholt var zaten. Çok deel yani. Tam bir Rock hayranıyım. Ama kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim yani. Raple pek aram yoktur, yine de birkaç kişiyi dinlemiyorum değil hani. Bu arada İzmir'deyim. Ama yazın yaptığım iş bakımından Anadolu'yu sürekli geziyoruz. Şu anda Alanya'dayım mesela. Tatildeyim orası ayrı. Neyse, çokkonuştumbenkaçar. (Allahtan kısa olucaktı.. Ayrıntıya hiç girmeyecektim. Keşke ayrıntıya girseydim ya... Keşke uzun olsaydı) | |
|
| |
Crystal Holly Walker Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Ebru Mesaj Sayısı : 188 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Kraken
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:28 pm | |
| Bunu başka bir yerde daha görmüştüm. Üşengeçlik herkesi ele geçirmiş. Hep copy paste. Neyse, sanırım daha önceden de AOda vardın. Ancak ben o zaman burada olmadığım için tanışma fırsatımız olmadı. Hoşgeldin aramıza, tekrardan. ^^ | |
|
| |
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:35 pm | |
| Eeskiden burdaymışsın; ama hiç görmedim, garip. Neysem, hoşgeldin aramıza.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:37 pm | |
| İlk üyelerden biri olduğum içindir. Bir ara bırakmıştım dediğim gibi. O zamandan kalma. | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:43 pm | |
| Yaşıtların nasıl üniversite iki oluyor dost bir yaş büyüğüm ve kalmamama rağmen üniversite ikiyim bu arada hoşgeldin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Ptsi Tem. 25, 2011 11:45 pm | |
| Ben 18 sen 19 kanka. Sen 92'li değil misin Ben 93'lüyüm, yani Üniversite 2'ye yeni geçiş yapıyolar | |
|
| |
George Crownie Hogwarts Müdürü
Gerçek İsim : umut. Mesaj Sayısı : 1989 Kayıt tarihi : 11/07/09 Yaş : 32 Lakap : geo.
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus: Mantikor
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Salı Tem. 26, 2011 12:07 am | |
| Bende yeni geçtim olm üni 2ye | |
|
| |
Evan Bourne Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Gerçek İsim : Ünal Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 31
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (94/100) Patronus: Kaplan
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Salı Tem. 26, 2011 12:29 am | |
| Doğru lan o.O. Asdfghj. Temem ulen, vurma yüzüme hatamı. Asdfghj. hep kendimi üniversiteli hayal etmiştim, ondandır u.u. | |
|
| |
Samuél L. Moore Gryffindor V. Sınıf
Gerçek İsim : HuB Mesaj Sayısı : 131 Kayıt tarihi : 06/12/09 Yaş : 32 Lakap : Sam. Sammy
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Salı Tem. 26, 2011 12:53 am | |
| Ahaha tamam öyle olsun Gel oğlum güzel şey üniversite. | |
|
| |
Jason Tyler Lloyd Slytherin V. Sınıf
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (98/100) Patronus: Beyaz Aslan
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Salı Tem. 26, 2011 1:00 am | |
| 93lü adam üniversite ikiye geçmez, bire geçebilir. Hiç kalmadım bu zamana kadar, 93lüyüm, dolayısıyla üniversite bire geçtim, oradan biliyorum. Zaten eskiymişsin ama yine de hoşgeldin tekrar. Emre ben de. ^^ | |
|
| |
Lachlan Telford Seherbaz
Gerçek İsim : Ali Mesaj Sayısı : 242 Kayıt tarihi : 16/07/09 Yaş : 28
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (93/100) Patronus: Cehennem Köpeği
| Konu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Salı Tem. 26, 2011 2:13 am | |
| Tipitipus değil mi lan bu? Hoşgeldin lan. Arabayı kim aldı la sana? | |
|
| |
| Aynıbaşlıkaynıbaşlık. | |
|