Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

Aynıbaşlıkaynıbaşlık.

+4
George Crownie
Aphrodis Audrey Phyllis
Crystal Holly Walker
Edge Triangle Castinholt
8 posters
YazarMesaj
Edge Triangle Castinholt
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Edge Triangle Castinholt

Gerçek İsim : Hüdaverdi

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue94/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (94/100)
Patronus: Kurt

Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty
MesajKonu: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:26 pm

Çoğunluk beni tanır. İşime gelince hiçbir şeye üşenmem ama birden zor geldi bunu yazmak. Öyle ayrıntıya gireceğimi pek sanmıyorum. Ben Ünal oluyorum. 18 yaşında oluyorum (ov yea arabam var ov yea.) Lise 3 oluyorum. (1 sene bırakıyorum, 1 sene kalıyorum. O bırakma da 3. sınıfta Erzurum'dan buraya geldiğimde oluyor.) Yaşıtlarım Üniv 2 olurken, ben daha lise 3 oluyorum. Bu bana çok koyuyor mu derseniz, hayır. Hiç koymuyor. Liselilerin arasında arabası olan birini görmek çokoş. İ.neliğine, gidip müdür yardımcımızın arabasının arkasına bırakıyorum. Her son derste beni çağırıyor arabayı çek diye. Daha delirticem onu. Öhm. Neyse. Öyle boylu poslu da değilim açıkçası. 1.7o boyundayım, 68 kiloyum. Kilomdan da gayet memnunum. Spor hayatım çok karışıktır yia. Şimdi 8. sınıfta Futbol oynadım. Lise 1 de güreş yaptııım. 2. sınıfın başında Kickboks yaptım. Şu anda Muay Thai yapıyorum. Ama İdealim hep aynı kaldı. Ya futbolcu ya da MMA'ye katılmak. Kaç yıldır rp yapıyodum lan ben? 3 falan herhalde. ben öyle olduğunu düşünüyorum. Hı hı. Yani düşünmüyorum, öyle hatırlıyorum. Bu sektörde, tanımadığım kişi sayısı azdır. Sitelerde adlarım hep aynıdır. Çoğu kişi Evan'ı tanır yani. Bi Evan Bourne var, Bir de Evan Triangle Castinholt var zaten. Çok deel yani. Tam bir Rock hayranıyım. Ama kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim yani. Raple pek aram yoktur, yine de birkaç kişiyi dinlemiyorum değil hani. Bu arada İzmir'deyim. Ama yazın yaptığım iş bakımından Anadolu'yu sürekli geziyoruz. Şu anda Alanya'dayım mesela. Tatildeyim orası ayrı. Neyse, çokkonuştumbenkaçar. (Allahtan kısa olucaktı.. Ayrıntıya hiç girmeyecektim. Keşke ayrıntıya girseydim ya... Keşke uzun olsaydı)
Crystal Holly Walker
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Crystal Holly Walker

Gerçek İsim : Ebru

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue100/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus: Kraken

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:28 pm

Bunu başka bir yerde daha görmüştüm. Üşengeçlik herkesi ele geçirmiş. Hep copy paste. Razz Neyse, sanırım daha önceden de AOda vardın. Ancak ben o zaman burada olmadığım için tanışma fırsatımız olmadı. Hoşgeldin aramıza, tekrardan. ^^
Aphrodis Audrey Phyllis
Aphrodis Audrey Phyllis

Gerçek İsim : Çisem
Lakap : Aph, -A

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue100/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus:

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:35 pm

Eeskiden burdaymışsın; ama hiç görmedim, garip. Neysem, hoşgeldin aramıza.
Edge Triangle Castinholt
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Edge Triangle Castinholt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue94/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (94/100)

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:37 pm

İlk üyelerden biri olduğum içindir. Bir ara bırakmıştım dediğim gibi. O zamandan kalma.
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:43 pm

Yaşıtların nasıl üniversite iki oluyor dost Razz bir yaş büyüğüm ve kalmamama rağmen üniversite ikiyim Smile bu arada hoşgeldin.
http://eskiao.roleplaylife.net
Edge Triangle Castinholt
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Edge Triangle Castinholt

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimePtsi Tem. 25, 2011 11:45 pm

Ben 18 sen 19 kanka. Very Happy Sen 92'li değil misin Very Happy Ben 93'lüyüm, yani Üniversite 2'ye yeni geçiş yapıyolar Very Happy
George Crownie
Hogwarts Müdürü
Hogwarts Müdürü
George Crownie

Gerçek İsim : umut.
Lakap : geo.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Mantikor

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 12:07 am

Bende yeni geçtim olm üni 2ye Very Happy
http://eskiao.roleplaylife.net
Evan Bourne
Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Müdür Yardımcısı | Tılsım Profesörü
Evan Bourne

Gerçek İsim : Ünal

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Patronus: Kaplan

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 12:29 am

Doğru lan o.O. Asdfghj. Temem ulen, vurma yüzüme hatamı. Asdfghj. hep kendimi üniversiteli hayal etmiştim, ondandır u.u.
Samuél L. Moore
Gryffindor V. Sınıf
Gryffindor V. Sınıf
Samuél L. Moore

Gerçek İsim : HuB
Lakap : Sam. Sammy

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 12:53 am

Ahaha tamam öyle olsun Razz Gel oğlum güzel şey üniversite.
Jason Tyler Lloyd
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf
Jason Tyler Lloyd

Lakap : Dante.

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue98/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (98/100)
Patronus: Beyaz Aslan

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 1:00 am

93lü adam üniversite ikiye geçmez, bire geçebilir. Hiç kalmadım bu zamana kadar, 93lüyüm, dolayısıyla üniversite bire geçtim, oradan biliyorum. Zaten eskiymişsin ama yine de hoşgeldin tekrar. Emre ben de. ^^
Lachlan Telford
Seherbaz
Seherbaz
Lachlan Telford

Gerçek İsim : Ali

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Left_bar_bleue93/100Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Empty_bar_bleue  (93/100)
Patronus: Cehennem Köpeği

MesajKonu: Geri: Aynıbaşlıkaynıbaşlık.   Aynıbaşlıkaynıbaşlık. Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 2:13 am

Tipitipus değil mi lan bu? Hoşgeldin lan. Arabayı kim aldı la sana?

Aynıbaşlıkaynıbaşlık.
1 sayfadaki 1 sayfası