Alvin Kramel
Gerçek İsim : Cenk Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 23/10/10 Lakap : Alvi
| Konu: Alvin Kramel C.tesi Ekim 23, 2010 11:57 pm | |
| Ad - Soyad:Alvin Kramel. Kişisel Özellikleri:Sinirli ve asabi,çabuk sinirlenen biri. Fiziksel Özellikleri:Uzun boylu,ela gözlü,kumral saçlı. Aile Geçmişi:Ailem safkan takıntısıdır bazen beni bile dışlarlar.Asla bir melez veya muggle arkadaşım olmasın ister.Safkan olmayan akramalarım ailemizden ve soy adımızdan dışlanır.
RP Örneği: Rp tamamen bana aittir kanıtlaya bilirim... Ilık hava ve hafif esen bir rüzgar var. İnsan bu hava karşısında büyüleniyordu.Daniel boş bir parkta salıncakta sallanıyordu. Kendisini halsiz hissetmesine rağmen ayakta durabiliyordu. Eve gitmek için yola çıktı. Eve doğru yürüyor bir yandan ise etrafa bakıyordu. İnsanlar hep bir telaş içindeydi. Bu Daniel'i rahatsız ediyordu. Fazla konuşmayı sevmezdi.Az konuşur öz konuşan tiplerdendi. Kendisine güvenirdi ama toplumdan kaçınırdı. Daniel eve vardıktan sonra uyumak istedi. Odasına çıktı ve yatağına yattı. Aklındaki düşünceler onu rahat bırakmıyordu. Yatağından kalktı ve bilgisayarının başına geçti. Haberlere göz atıyordu. Birden bilgisayarına bişeyler oldu. Sanki birileri tarafından ele geçirilmişti. Bir adam konuşuyordu.
-Tüm büyücü alemine sesleniyorum.Sizlere müjdem var. Karanlık Lort açıklanmaması gereken bilgiler üzerine saklandığı yerde bulundu ve cezası (Avada Kedavra)laneti oldu hayırlı olsun.
Sözlerini bitirdikten sonra herkes sokğa döküldü. Herkes sevinçle ''Kurtulduk''diye bağırıyordu. Tam o sırada mugglelar geldi. Her mahallede en az on muggle ailesi ve iki büyücü ailesi vardı. Büyücü olmayanlar sordular.
-Evet kardeşim neden kimden kurtulduk da bu kadar seviniyorsunuz.Söyleyin bize bizde sevinelim.
Büyücüler tabi uzun süredir muggleların arasında kaldığı için göreneklerini biliyorlardı.
-Komşu bizim oğlan askerden geliyor da ona sevindim.
-Öylemi çok sevindim neyse içeri girelim hava soğumaya başladı.Her yer sakin görünüyordu ama Diagon Yolunda şenlik vardı. Büyücülerin artık bir baskı altında kalmadan rahatça sokakta dolaşabileceği anlamına geliyordu. Daniel evden herkesi camdan izliyordu. Babasının konuşmasını duydu. Gülerek içeri girdi. Kendi kendine konuştu.
-Akıllı babam benim demek askerden. Bunları söylerden bir yandan gülüyordu.Artık aklında düşünce kalmamıştı.Rahat rahat deliksiz bir uyku çekmek istiyordu. Yatağına uzandı. Kafasını yastığa koyar koymaz uyudu. Aşağıda annesi,babası ve kardeşi oturup bu haber ile ilgili sohpet ediyordu. Ilık hava ve hafif esen bir rüzgar var. İnsan bu hava karşısında büyüleniyordu.Daniel boş bir parkta salıncakta sallanıyordu. Kendisini halsiz hissetmesine rağmen ayakta durabiliyordu. Eve gitmek için yola çıktı. Eve doğru yürüyor bir yandan ise etrafa bakıyordu. İnsanlar hep bir telaş içindeydi. Bu Daniel'i rahatsız ediyordu. Fazla konuşmayı sevmezdi.Az konuşur öz konuşan tiplerdendi. Kendisine güvenirdi ama toplumdan kaçınırdı. Daniel eve vardıktan sonra uyumak istedi. Odasına çıktı ve yatağına yattı. Aklındaki düşünceler onu rahat bırakmıyordu. Yatağından kalktı ve bilgisayarının başına geçti. Haberlere göz atıyordu. Birden bilgisayarına bişeyler oldu. Sanki birileri tarafından ele geçirilmişti. Bir adam konuşuyordu.
-Tüm büyücü alemine sesleniyorum.Sizlere müjdem var. Karanlık Lort açıklanmaması gereken bilgiler üzerine saklandığı yerde bulundu ve cezası (Avada Kedavra)laneti oldu hayırlı olsun.
Sözlerini bitirdikten sonra herkes sokğa döküldü. Herkes sevinçle ''Kurtulduk''diye bağırıyordu. Tam o sırada mugglelar geldi. Her mahallede en az on muggle ailesi ve iki büyücü ailesi vardı. Büyücü olmayanlar sordular.
-Evet kardeşim neden kimden kurtulduk da bu kadar seviniyorsunuz.Söyleyin bize bizde sevinelim.
Büyücüler tabi uzun süredir muggleların arasında kaldığı için göreneklerini biliyorlardı.
-Komşu bizim oğlan askerden geliyor da ona sevindim.
-Öylemi çok sevindim neyse içeri girelim hava soğumaya başladı.Her yer sakin görünüyordu ama Diagon Yolunda şenlik vardı. Büyücülerin artık bir baskı altında kalmadan rahatça sokakta dolaşabileceği anlamına geliyordu. Daniel evden herkesi camdan izliyordu. Babasının konuşmasını duydu. Gülerek içeri girdi. Kendi kendine konuştu.
-Akıllı babam benim demek askerden. Bunları söylerden bir yandan gülüyordu.Artık aklında düşünce kalmamıştı.Rahat rahat deliksiz bir uyku çekmek istiyordu. Yatağına uzandı. Kafasını yastığa koyar koymaz uyudu. Aşağıda annesi,babası ve kardeşi oturup bu haber ile ilgili sohpet ediyordu.
En son Alvin Kramel tarafından Paz Ekim 24, 2010 7:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Alvin Kramel Paz Ekim 24, 2010 2:06 am | |
| Lütfen kişisel özelliklerinizi ve aile geçmişini daha ayrıntılı yazınız.
| |
|
Alvin Kramel
Gerçek İsim : Cenk Mesaj Sayısı : 2 Kayıt tarihi : 23/10/10 Lakap : Alvi
| Konu: Geri: Alvin Kramel Ptsi Ekim 25, 2010 7:16 am | |
| | |
|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: Geri: Alvin Kramel Çarş. Kas. 03, 2010 11:10 pm | |
| | |
|