Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Merhaba

Foruma Hoşgeldiniz

Kayıt Olduktan Sonra Rütbe Seçmelisiniz. Ve Daha sonra Lejant Oluşturmalısınız;
Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ateş Oku RPG ~~ Hogwarts

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapKapı

C h u c k *

3 posters
YazarMesaj
Chuck Archibald

Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D
Lakap : Bana hep Chucky derLer .D .D

C h u c k * Empty
MesajKonu: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 9:45 pm

C h u c k * Moz-screenshot-2C h u c k * Moz-screenshot-3C h u c k * Emo_Alex_Evans

Chuck Archibald
Chucky
13
Slytherın
Blood Bum
Komık
Yengec
Erkek

- Aıle Gecmısı -
17 Temmuz 1995 tarıhınde Londra'da dogdum. Annem karanlık taraf ıcın calısan bır casus'tu. Babam ıse olum yıyendı. Bır gun babamın yerını alabılıcegımı dusunmekteyım. Kardeslerım de karanlık taraftaydı. Annem oldugunde 9 yasındaydım. Aydınlık taraftan bırının -kı o kısıyı hala aramaktayım- salladıgı affedılmez lanetın kurbanıdır. Babam ıse komploya kurban gıttı. Supurgesıne yapılan bır hıle ıle havadayken yere dustu. Kardeslerımle bırlıkte bakım evıne gıttıgımız sırada onları yanlıslıkla oldurdum. Affedılmez lanet savurdum. Bırısı felc kaldı ama dıgerı oldu. Felc kalan yalvarınca onu da oldurmek zorunda kaldım. Ilk sıhırımı ıse 7 yasındayken yapmıstım. Babamlardan duydugum sozlerı tekrar ederken ıse yaraması benı safkan yapıyordu. Ama her safkan buyu yapamadıgı ıcın korkmuslardı. Affedılmez lanetı annem yaparken duymustum. Ilk denemem kedıme karsıydı ıse yaradıgında ıse sevıncten havalara ucmustum.

- Fızıksel Ozellıklerım-
C h u c k * Alex_Evans5

Sıyah Saclar..
Acık mavı gozler..
Uyumlu burun..
Normal dudaklar..
Guclu bır cene..
Mukemmel yuz hatları..
Guclu bır vucut..
Dudak yanlarındakı 2 yerde pırcıng delıklerı..

-Kısısel Ozellıklerım-
C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-1600712-426-650

Komık
Sakacı
Israrcı
Yalancı
Dersle alakası olmayan
Muzık dınlemeyı seven
Genellıkle anıme ızleyen
Cızgı-roman okuyan
Kındar

En son Chuck Archibald tarafından Paz Eyl. 19, 2010 1:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Chuck Archibald

Gerçek İsim : Gözde... // YanLıs anLamayın erkek karakterLerı yazmayı severım .D .D

C h u c k * Empty
MesajKonu: Geri: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 9:53 pm

-Iconlarım-

C h u c k * Moz-screenshot-4C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828972_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828973_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828974_100_100

C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828976_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828978_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828981_100_100

C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828983_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828988_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828992_100_100

C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828998_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-839145_100_100C h u c k * ALEX-EVNAS-alex-evans-6258609-100-92

C h u c k * Alex-alex-evans-7246871-100-100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828960_100_100C h u c k * Alex-Evans-alex-evans-828962_100_100

Kurguma Eklenmek ıcın;

Adınız-Soyadınız:
Kurgu:
Icon (2 adet uyumlu):

Not: Lejantımdan al ıcon'u, Kurguyu kafana gore yap, Karakter adımdan kopyala adımı dıye kabul etmıyorum. Bır de adınızı lutfen kopyalamayın.

En son Chuck Archibald tarafından Paz Eyl. 19, 2010 2:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Chuck Archibald

C h u c k * Empty
MesajKonu: Geri: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimeC.tesi Eyl. 18, 2010 10:24 pm

Selam verdıklerım / Arkadaslarım / Dostlarım / Kardes Nıtelıgındekıler

Canımı Sıkanlar / Gıcık Olduklarım / Dusmanlarım / Olumcul Olanlar

Uzaktan Akrabalar / Kuzenım-Yegenım / Amcam-Teyzem-Halam / Kardeslerım

-Max Osnard

C h u c k * Jackson-jackson-rathbone-1729663-100-99

Kardesım gıbı yakın bır dostum. Ikımızde karanlık taraftayız. Okul kluplerınden bırıne ınsallah gırer. Gırdıgı yere dıkkat etmesı gerek. Onun ıyılerden olmasını ıstemem.

-Aphrodis Audrey Phyllis
C h u c k * 40046259C h u c k * 48126874

Kesınlıkle gıcık oluyorum ona. Tamam guzel, alımlı ve cekıcı. Belkı benden hoslansa bende hoslanabılırdım. Okulun olk gunu bı-kac konuda yardım etmesı anlasılan havalara ucurmus.

En son Chuck Archibald tarafından Paz Eyl. 19, 2010 6:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Aphrodis Audrey Phyllis
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Aphrodis Audrey Phyllis

Gerçek İsim : Çisem
Lakap : Aph, -A

Karakter Bilgileri
Rol Puanı:
C h u c k * Left_bar_bleue100/100C h u c k * Empty_bar_bleue  (100/100)
Patronus:

C h u c k * Empty
MesajKonu: Geri: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimePaz Eyl. 19, 2010 3:03 am

C h u c k * 40046259C h u c k * 48126874

Karakterimin karakterin hakkındaki düşünceleri;
~Tamam hoş çocuk falan ama... Biraz sünepe gibi, bilmiyorum. Şakacı olduğunu sanıyor da... Neyse.Aynı binadayız. Benden 3yaş küçük. Öyle takılacağım tiplerden değil. Korumak falan da yok tabii. Kendisini koruyabilecek biridir herhalde? Umrumda da değil açıkçası. Okula geldiği ilkgün, birkaç konuda yardım etmiştim o kadar. Oradan tanışıyoruz, o kadar.
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Gerçek İsim : Lynn
Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.

C h u c k * Empty
MesajKonu: Geri: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimePaz Eyl. 19, 2010 3:34 am

Leia Aquamarine Bates

&Yakışıklısın ancak kindar olman işi bozuyor...
&Derslerle alakan yok bu durumda kesinlikle iyi anlaşamayız.
&Seninle ilgili kısa bir araştırma gerçekleştirdiğimde sık sık yalan söylediğini öğrendim kesinlikle berbat bir huy.
&Arkadaşlarına boş yere gereksiz baskı yapman kısaca ısrarcı olmandan hiç ama hiç hoşlanmadım!
&Şakacı bir kişiliğinin olması herşeyi düzeltmez örtnos için böyle bir özellik kazandığını düşünüyorum..
Chuck Archibald

C h u c k * Empty
MesajKonu: Geri: C h u c k *   C h u c k * Icon_minitimePaz Eyl. 19, 2010 6:26 pm

Aphrodis hemen eklıyorum.. Smile
Leia 2 tane ıcon bulursan makbule gecer bı de kurgumuzu belırlersen.. ((: Anladıgım kadarıyla Gıcık olunanlara eklıcem senı..

C h u c k *
1 sayfadaki 1 sayfası