| A u d r e y | P h y l l i s | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aphrodis Audrey Phyllis Ravenclaw V. Sınıf | Admin
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
Karakter Bilgileri Rol Puanı: (100/100) Patronus:
| Konu: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 3:15 am | |
| | |
|
| |
Gerçek İsim : Çisem Mesaj Sayısı : 765 Kayıt tarihi : 08/09/10 Yaş : 29 Lakap : Aph, -A
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 3:35 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 3:43 am | |
| - Bannatyne -- Spoiler:
Winona... En yakınım. Kütüphanede şans eseri bir tanışmadan sonra hep birlikte olduk. Diğer binalara olmadığı gibi, Ravenclaw'a da bir ilgim olmasa bile, sırf Winona'yla kalabilmek için Ravenclaw'da olmuş olmayı dilerim hep. Ama hiçbir zaman gözümü açtığında kendimi onun yanında bulamadım. Winona, asla nefret etmeyeceğim tek insandır belki de. Ona canımı bile emanet edebilirim. Tüm sırlarını paylaşacak kadar bile güveniyorum ona. Hem bu kadar güzel olması, fotoğrafçılık kariyerimde büyük bir patlamayla sebep olabilir bir gün. Böyle birini bulmak, benim için büyük şans. -Howard-- Spoiler:
Matt J. Howard... İsmi çok duydum. Tanışmadım diyemeyeceğim. Tanıştım, evet. MIE'nin başkanlarından o da. Çok iyi tanıdığımı söyleyemem; ama başkanlığını kabul ettim. Çünkü zeki ve yakışıklı.Yani MIE için yararlanılabilir. Arada bir selamlaşıyoruz tabii ki. Ama öyle sıkı fıkı değilim. Olmak da istemem. Eski sevgilisinin kankasıyla çıkan biriyle yakın olmak? Ah... Hiç sanmıyorum. -Odysseia-- Spoiler:
Bu kız da MIE başkanı. Tanrım! Tanımadıklarımı mı getirdim hep başa? Neyse, Winona onu tanıyor. Sorun olmayacağını söyledi. Ben de kabul ettim işte. Eh pişman da değilim tabii ki. Kabul ediyorum, iyi kız. Yakın olabilirdik belki; ama insanlara olan güvensizliğim, ondan da uzak durmam için yeterli bir sebep. Zeki bir kız, kabul ediyorum. Elinin de ağır olduğunu duydum. Evet.. Bir gün belki yakın arkadaş olabiliriz. 'Bir gün.' -Sneaux-- Spoiler:
Ah... Eskiden severdim bu kızı. Zeki ve iyi biri. Gerçekten öyle. Ama arkadaşına bunu yapabileceğine inanmazdım. Tamam, ben de melek falan değilim, kabul. Ama yine de insanların benim gibi olmasını istemem. Ve Sneaux... En yakın arkadaşının eski sevgilisiyle, hem de en yakın arkadaşını aldatmış olan eski sevgilisiyle çıkması... Ondan soğumam ve uzak durmam için yeterli bence. Göründüğü kadar tekin değildir belki de? - Chonis -- Spoiler:
MIE'den tanıyorum onu. Öyle sohbetimiz falan yok. O da kendi halinde takılıyor, ben de. Ama MIE için epey yararlı. İksir falan yapıyor. Savaşlara veya casusluklara hazır gidiyoruz onun sayesinde. Neyse. Onunla aramın iyi olacağını pek sanmam. Fazla dürüst. Yeri geldiğinde yalan söylemeyi bilmeli bence. Neyse. Umrumda da değil pek hani.
-McSteens-- Spoiler:
Ah, Jason'la tanışmamı nasıl unutabilirim? Hogwarts'ın ilk günü... Peron 9 3/4 duvarına gitmiştim. İlk geçişimdi doğal olarak. Hızlıca koşmuş ve süratımı duvardan geçtikten sonra da kesememiştim. Duvarın çok yakınlarında duran Jason'a da çarpmıştım tabii. Neyseki kimseye bir şey olmadı. Jason bir centilmen gibi özür dilemişti. Belki de ilk o zaman gönlümü ona kaptırdım. 11 yaşındaki küçük kızın aşkı. Hah. Evet, o zamandan beri ona karşı bir şeyler hissediyorum. Tabii üstünden altı yıl geçti ve bu 'bir şeyler' epeyce katlandı. Ama onun sevgilisi var. Hah. Crystal. Onu aldatan kız... Jason'a bunu söylediğimde bana inanmış ve güvemişti. Jason'ım... Crystal yüzünden bu kadar üzülmesine katlanamıyorum. Hele bir de, 'Belki yanlış duymuşumdur.' 'Onu seviyorsun, bu kadar kolay kenara atma' gibi tesellilerde bulunmak... Ah, o kadar zor ki. Onu severken üzülmemesi için, başkasının kollarına bırakabilmek. Evet, salağım. Başka bir erkek olsa şuan belki de o erkeği ayartmıştım. Farkında olmadan arada bir Jason'a da iltifat ediyorum veya asılıyorum. Ama Jason'ın bunların hepsini dostça gördüğüne eminim. Eh, sonuçta okulda ondan hoşlanan onca kız var. Çoğu da sevmediğim kişiler zaten. Bu beni daha zor bir duruma sokuyor. Ama belki yakın arkadaşlığımı kullanıp onları uzak tutabilirim Jason'dan? Tabii önce Crystal'le ilgili bir şeyler yapmalıyım. Seviyor olabilir; ama Jason'ın daha fazla üzülmesine de dayanamayacağım galiba. Çok özel benim için. Herkesten ve her şeyden özel. Sadece sevmek konusunda da değil, genel olarak. Belki de o benim kaybettiğim ailem. Yaşıtımızın aynı olması veya onun erkek olması önemli değil. Ben de onu kızlardan koruyabilirim. Evet, evet. O beni ne kadar koruyorsa, ben de onu koruyacağım. Crystal'le aralarının da limoni olduğunu duydum. Bir sayfanın kapanmasının zamanı gelmiştir belki de..?
En son Aphrodis Audrey Phyllis tarafından C.tesi Eyl. 18, 2010 10:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 6:55 am | |
| Rezerve Edilmiştir *-* Üstteki mesaj yetmemesi halinde burası kullanılacaktır.
| |
|
| |
Armilla Chonis
Gerçek İsim : Tuğçe. Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 30 Lakap : Tuschen.
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 9:16 pm | |
| Winona tanıştırmıştı bizi. Aslında özellikle tanıştırmak istememişti, tesadüf üzeri aynı ortamda bulunduğumuzdan tanıştırmak zorunda kalmıştı. Anlaşamayacağımızı o da tahmin etmiş olmalıydı ki pek rahat değildi bizi tanıştırırken. Bakışlarındaki kini okuyabiliyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Ama aynı amaca hizmet ediyoruz. Birbirimize katlanmak zorundayız. Neyse ki ikimizde sorun çıkarılmadığı sürece sorun çıkarmayan kişileriz... Saçmaladım bir şeyler. İşte msnde de konuştuğumuz gibi eklersin *-* - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s C.tesi Eyl. 18, 2010 10:42 pm | |
| Ekledim. Kısa oldu ama.. Gelmedi bir şey aklıma *-*
| |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s Paz Eyl. 19, 2010 1:36 am | |
| Bizim zaten dedikodu falan bir kurgumuz var.. - Spoiler:
| |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s Paz Eyl. 19, 2010 1:49 am | |
| Tüm kurguları yeniledim görüldüğü gibi. Dolayısıyla senin de kurgunu yenileyip ekliyorum ^.^ | |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s Paz Eyl. 19, 2010 1:51 am | |
| Ah ayrıca... ^.^ Ünlün henüz Kristen Stewart olmadığından ekleyemiyorum. Tam olarak ünlün değiştiğinde, sağlam bir kurguyla başvurursan sevinirim (: | |
|
| |
Kristen Stewart
Gerçek İsim : Lynn Mesaj Sayısı : 547 Kayıt tarihi : 16/08/10 Yaş : 31 Lakap : Hel,Helly,Elly,Elena,Vio,Lena,Queen H.
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s Paz Eyl. 19, 2010 2:06 am | |
| Çisem ya şimdilik öyle kabul edelim daha sonra Ebru ile konuşurum ya da Umutla hallederler...Pls sen böyle kabul et. | |
|
| |
| Konu: Geri: A u d r e y | P h y l l i s Paz Ekim 17, 2010 5:57 pm | |
| Uhm. Kurgu değişecekti. Yeni bir kurguyla gelirsen sevinirim (:
| |
|
| |
| A u d r e y | P h y l l i s | |
|